UFO!!!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Verite v UFO?

nie
209
22%
ano
515
53%
mozno
240
25%

Celkom hlasov: 964

tommyyy
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tommyyy »

Anubis napísal: Co má mikroskop společnýho s pravděpodobností? :roll:
zle si ma pochopil ja som to myslel tak ze to bolo strasne davno ked to ten vedec povedal! chapes davno tie mikroskopy tam boli navise! :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

tommyyy napísal: pozeras vela filmou! :D
ja filmy nepozeram, nie je na to cas, ale o toto za zaujimam
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

drakeman ved ty veris skoro vsetkemu tak co sa ti zdalo pritiahnute za hlavu na tom mojom :D ..btw je o tom cela kniha
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

masterrr napísal:drakeman ved ty veris skoro vsetkemu tak co sa ti zdalo pritiahnute za hlavu na tom mojom :D ..btw je o tom cela kniha
nic, vsetko je v uplnom poradku a na pravom mieste :D a to ti kto povedal ze verim vsetkemu?
whitek
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitek »

masterrr napísal:drakeman ved ty veris skoro vsetkemu tak co sa ti zdalo pritiahnute za hlavu na tom mojom :D ..btw je o tom cela kniha

aspon dacom veri ty lol a ty veris vobec niecomu?
ak nie tak spachaj sepuku :P
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Vesmir je nekonecne velky a nevrim tomu ze by sme boli jedinou civilizaciou na planete.
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

ViRuS napísal:suhlasim
UFO je cirocisty vymysel
netusim ci su ine civilizacie, ale nemusia mat lepsiu texnologiu ako my
sa mi paci ako tu vsetci rozoberaju ze ci maju lepsie technologie a tak...
A neni to jedno?
Staci verit ze existuje aj ked su mozno 10000000 svetelnych rokov daleko alebo co ja viem....
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Komo napísal: sa mi paci ako tu vsetci rozoberaju ze ci maju lepsie technologie a tak...
A neni to jedno?
Staci verit ze existuje aj ked su mozno 10000000 svetelnych rokov daleko alebo co ja viem....
Keby len tak daleko. Objavili dake vesmirne zrkadlo (ci ci to je), ktore robi brutalny skok vesmirom
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

drakeman napísal: Keby len tak daleko. Objavili dake vesmirne zrkadlo (ci ci to je), ktore robi brutalny skok vesmirom
hej to zrkadlo ako si to nazval tak tym dosiahli to, ze zo zeme mozu brutalne do detailov si priblizit rozne planety ... ale aky dosach to ma neviem ale je to tusim dvojnasobok predosleho :D
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

pepo napísal: hej to zrkadlo ako si to nazval tak tym dosiahli to, ze zo zeme mozu brutalne do detailov si priblizit rozne planety ... ale aky dosach to ma neviem ale je to tusim dvojnasobok predosleho :D
Je to tusim 40 mil. svetelnych rokov, ak sa nemylim.

Co sa tyka UFO, tak to je dost hakliva vec. Jedna vec su neidentifikovatelne predmety poletujuce po Zemi a dalsie su mimozemske civilizacie. Ja si myslim, ze uplne scestne mysliet si, ze sme vo vesmire sami. Ved uz len rovnica, ktoru zostavil Franc Drake, hovori, ze len v nasej galixii je priblizne 1000 inteligentnych civilizacie schopnych komunikacie, teda vyspelych aspon natolko ako my!

Kód: Vybrať všetko

http://www.activemind.com/Mysterious/Topics/SETI/drake_equation.html
No co sa tyka UFA, tak to je o inom. Cital som tu dakde prispevok, ze ludia vidia len to, co chcu. No neviem, ze by desiatky pozorovatelov zhodou okolnosti chcelo vidiet nejaky objekt, ktory len tak nahodou zahliadli na oblohe. WTF? Pocul som aj take teorie, ze su to testovacie plavidla pozemskeho povodu, ktore tajne vyvijaju USA. Bullshit! Pochybujem, ze by Amici dokazali vyrobit tak silny generator elektromagnetickeho pola, ktory by dokazal prerusit gravitaciu, lebo povedzme si na rovinu, prudove motory v tom nebudu. Jedine, ze by Amici nejakym sposobom ziskali mimozemsku technologiu, o com bolo tiez nieco napisane.
Takze asi tak...
djbliss
Expert
Expert

Príspevok od používateľa djbliss »

na zaciatok staci aby vas zaujimal hlavne vesmir az potom nejake to ufo resp. existencia ineho zivota..

CITALI STE UZ NAPRIKLAD KNIHU: VESMIR V ORECHOVEJ SKRUPINKE autor STEPHEN HAWKING???,. nie je to nic najnovsie ale su tam popisovane asi tie najbrutalnejsie veci o vesmire..z ktorich sa daju vyvodit v skutku dobre zavery,. za tuto knihu dostal napr. cenu AVENTIS!!,.jedna z najprestiznejsich cien!!..odporucam!
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pepo napísal: hej to zrkadlo ako si to nazval tak tym dosiahli to, ze zo zeme mozu brutalne do detailov si priblizit rozne planety ... ale aky dosach to ma neviem ale je to tusim dvojnasobok predosleho :D
Aha o tom som este vazne nepocul
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal: Aha o tom som este vazne nepocul
tak o tom co teraz zadrel neviem ani ja. Od teraz budeme hovorit 2x zoom na planetu xy :D
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal: tak o tom co teraz zadrel neviem ani ja. Od teraz budeme hovorit 2x zoom na planetu xy :D
Alebo budeme hovorit :"NEDAVAJ DIGITALNY ZOOM DAJ RADSEJ OPTIKU"
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Hovori vam nieco slovo Atlantida?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

no jasne stratena civilizacia ktora bola na svoju dobu extremne vyspela a mozno aj vyspelejsia ako sme mi sami, potom sa však asi niečo posralo. Zvyšok atlandidanov odletelo na svojich vesmirnych koraboch nevedno kam.

// tož nepoznáme ani našu zem na 100% nie to ešte vesmír, ešte niesme pripravený :)
Luks
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luks »

Linkman napísal:no jasne stratena civilizacia ktora bola na svoju dobu extremne vyspela a mozno aj vyspelejsia ako sme mi sami, potom sa však asi niečo posralo. Zvyšok atlandidanov odletelo na svojich vesmirnych koraboch nevedno kam.
Vidět jsi SG-Atlantis? :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Anubis napísal: Vidět jsi SG-Atlantis? :D
A ty si potom vladca sustavy! :D
Hej bola to velmi vyspela civiliziacia a udajne v bermudskom trojuholniku je ich pozostal azbran, ktora je stale aktivna
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Linkman napísal:no jasne stratena civilizacia ktora bola na svoju dobu extremne vyspela a mozno aj vyspelejsia ako sme mi sami, potom sa však asi niečo posralo. Zvyšok atlandidanov odletelo na svojich vesmirnych koraboch nevedno kam.
Ja som dakde cital, ze to bol Mars a Faethon(planeta medzi Marsom a Jupiterom). Lenze na Faethone zase daco testovali a zas to vsetko vyletelo do luftu a zostal len pas asteroidov, ktory je tam do dnes. Ten vybuch tak silny, ze z Marsu zostalo to, co je teraz.
Luks
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Luks »

drakeman napísal: A ty si potom vladca sustavy! :D
Bohužel už ne :cry:
Napísať odpoveď