Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

to som v mojom prispevku nevylucil, ale nemusime sa hrat so slovickami :D
((btw. neverim, ze redaktorka zamerne vynechala ludi co odpovedat vedeli)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

Key5ers0ze napísal:to som v mojom prispevku nevylucil, ale nemusime sa hrat so slovickami :D
((btw. neverim, ze redaktorka zamerne vynechala ludi co odpovedat vedeli)
vsak v pohode, ale 99% je velke cislo na to ze je to krajina tolkokrat prepierana v tv a pomaly kazdy to pocul 1x... ja si myslim ze to bol skor vysmech slov.pospolitosti
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ja som v telke nic nevidel ale bol som na tej demonstraciji, neorganizovala ju Pospolitost, a aspon 80% ludi co tam boli vedeli kde je Kosovo :P Kto tam nebol nech nepise blbosti...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Ja som v telke nic neverim ale bol som na tej demonstraciji, neorganizovala ju Pospolitost, a aspon 80% ludi co tam boli vedeli kde je Kosovo :P Kto tam nebol nech nepise blbosti...
ad1. nerozumiem po akom pises :shock: ad2. pisal som to co bolo v reportazi na tv joj..teraz sa nemozem vyjadrit k nicomu pri com som nebol??? :lol:
Urcite si si robil podrobne statistiky kolko ludi to vie a kolko nie, vsak?

A ak si to co som napisal este parkrat(dokonca aj monakovi som to uz vysvetlil)precitas, zistis, ze som sa nevyjadril kolko zucastnenych to nevedelo, ale kolko opytanych to nevedelo..
Ak ti robi problem precitat si k comu sa vyjadrujes, tak sa nevyjadruj :P :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

:? myslim ze kazdy kto tam isiel preto aby podporil Srbsko vie kde je Kosovo a Ti, co tam boli a ani nevedeli kde to je tak o tych sa vyjadrovat nebudem... :roll:
A mam tam preklep chce som napisat nevidel, ale pretoze som pisal este inu vec na ICQ som napisal neverim :P
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

Key5ers0ze napísal:pisal som to co bolo v reportazi na tv joj..teraz sa nemozem vyjadrit k nicomu pri com som nebol??? :lol:
Urcite si si robil podrobne statistiky kolko ludi to vie a kolko nie, vsak?

A ak si to co som napisal este parkrat(dokonca aj monakovi som to uz vysvetlil)precitas, zistis, ze som sa nevyjadril kolko zucastnenych to nevedelo, ale kolko opytanych to nevedelo..
Ak ti robi problem precitat si k comu sa vyjadrujes, tak sa nevyjadruj :P :roll:
hmm tak to si na tom fakt zle ked si robis nazory podla reportaze TV JoJ, za dalsie vyjadrit sa samozrejme mozes ale pls na zaklade niecoho relevantneho a nie nejakej trapnej reportaze este trapnejsej TV ktorej ide len o to aby prisla s co "naj" spravou len nech je zaujimava, k statistikam len tolko ze Tv JoJ ich nerobila o nic podrobnejsie ako Ujo Marky ver mi... s tym uzko zavisi dalsia malickost a to pocet kolko opytanych to nevedelo... 99% je proste kravina ak si tomu silou-mocou chces verit ja ti branit nebudem ale kazdemu normalnemu cloveku je jasne za telka si tam strihla co sa jej v ramci tej "naj" spravy hodilo... takze samozrejme ludi co ani netusili wocogo nech to je reportaz o niecom predsa... a na zaver... ak ti robi problem diskutovat s clovekom co ma iny nazor tak proste nelez na diskusne fora :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Opytam sa len jednu vec.Keby bolo v tej podla teba trapnej TV JOJ ze 99% tych obmedzencov vedelo kde je KOSOVO tak by si ho bral ako za smerodajny zdroj?Verim tomu ze ano
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ano :)
(ci to nepatrilo mne?)

tomo: ja neviem co sa tu tak riesi: proste som konstatoval, ze som videl reportaz o proteste, ktory usporiadala pospolitost a ludia, ktorych sa v reportazi opytali kde lezi Kosovo to nevedeli(mozno to ani neboli ludia z pospolitosti, mozno to bol len niekto iny)
a je dost blbe ak sa na nejakom proteste objavi niekto kto vobec netusi o co ide, alebo sa mylim?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

:? Keby to tak bolo nedavali by to v telke lebo by to nebolo "velmi zaujimave" aj mna sa pytali a nic som nepovedal... :roll: Komentovat do telky ked je tam Pospolitost je nebezpecna vec. Dostali sa vsak ku mne spravi ze niakych dvoch chalanov co odtial isli so Srbskymi vlajkami zbili Albanci s tycami ked isli domov, neviem co je na to pravdy... Uvidime zajtra
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

zdielam nazor Key5ers0ze - je to dost blbe, ked niekto ide na protest, o ktorom nevie nic (btw, tu reportaz som nevidel na JOJ-ke, ale TA3 :P )
ja to vidim tak, ze SP, resp. jej clenovia to prijali len ako moznost sebaprezentacie, teda cely balkan bol len zamienka, aby sa mohli niekde ukazat :) [ nieco ako napr. "znami" futbalovy fanusikovia (ktorych politicku presvedcenost komentovat nebudem - nech su, co chcu), ktori maju futbal len ako zamienku na bitky ( IMHO ) :) ]
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Heh ale sprosty nackovia dosli podporit aj ked nemali sajnu o co ide, a ludia co vedia o co ide a nesuhlasia kde boli? Sedeli v kresle s pivom v ruke a kukali ligu majstrov alebo niaku inu hovadinu v telke a vobec ich to nezaujimalo :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

citam diskusiu a pekne sa uje****.toto je asi naj fuuny tema vobec :lol:
ujo marky za tie tvoje hlasky si zasluzis minimalne nejaku karmu.
btw vzdy ked padne hovoris o nackoch nezabudnes pripojit nejaky invektiv ale poviem ti tak ze medzi nimi a tebou (aspon v retorike) nevidim rozdiel
keysersoze : s tvojimi nazormi sa 100% stotoznujem len sa ti cudujem ze po hlaskach typu ze Tupy bol pravde podobne ( :D holt to je slovacisko) skoro isto fetak a ze deti uja markyho budu hulit travu ked dovtedy nezmizne zo sveta (asi ta sklamem ale na 100% nezmizne cize budes musiet svojim detom dohovorit alebo ich poradne zlatat ) este mas chut sa s nimi natahovat.

k teme: SP je banda zmetkov.pobehuju v uniformach podobnym HG,ktora pachala zverstva aj na slovenkom narode (nie su to zidobolevicke dristy,bavil som sa o otm aj so starymi rodicmi),dristaju cosi o slobode,práve pricom (hypoteticky) ak by sa dostali k moci tak prve co by spravili by slobody a práva obmedzili (dedukcia ale myslim ze celkom spravna). btw aj tak su uz odpisany takze nema velky zmysel ich rozoberat. holt slzicka na krajicku - ich televizne kabarety mi budu chybat.
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze napísal:ano :)
pocuj ty fakt veris vsetkemu co v telke povedia? :?
Key5ers0ze napísal:som videl reportaz o proteste, ktory usporiadala pospolitost a ludia, ktorych sa v reportazi opytali kde lezi Kosovo to nevedeli(mozno to ani neboli ludia z pospolitosti, mozno to bol len niekto iny)
a je dost blbe ak sa na nejakom proteste objavi niekto kto vobec netusi o co ide, alebo sa mylim?
vidis a to je ta telka... pokial ja viem ten protest vobec neorganizovala pospolitost oni mali v plane nejaky protest neskor v BB ale asi sa pridali aj k tomuto... myslis ze by to bola taka "zaujimava" reportaz keby tam televizia nespomenula ze to organizuje pospolitost? dalej k tym ludom... to som pisal aj v poslednom prispevku ze telka tam samozrejme da vsemoznych debilkov aby tuto udalost ukazala v svetle v akom sa jej to hodi, s tym uzko suvisi aj ta informacia ze to organizovala pospolitost... proste telka z normalnej slusnej obcianskej demonstracie spravi akciu nacistickych debilkov... ono od nich sa nic ine ani cakat neda skor ma udivuje ze ludia im to zeru :(
Dieg0 napísal:Opytam sa len jednu vec.Keby bolo v tej podla teba trapnej TV JOJ ze 99% tych obmedzencov vedelo kde je KOSOVO tak by si ho bral ako za smerodajny zdroj?Verim tomu ze ano
hmm a mozem sa opytat preco tomu veris? myslis ze "verim" len tomu co sa mi hodi ako ty? a za dalsie co ti dava pravo tych ludi nazyvat obmedzencami? len preto ze dokazu vyjadrit svoj nazor a prist na demonstraciu? a preto ze telka tam strihne 10 ludi co zrovna nevedia kde to kosovo je aj ked dalsich 100 ludi okolo to vie? uz fakt zacnite pouzivat mozog ludia a nezerte kazdu kravinu co vam povedia v telke :x
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

pinacolada napísal: btw vzdy ked padne hovoris o nackoch nezabudnes pripojit nejaky invektiv ale poviem ti tak ze medzi nimi a tebou (aspon v retorike) nevidim rozdiel
Sak je to tvoja vec, ja Ti nadavat zato co si myslis nebudem... Ja som len chcel ukazat nato, ze tam isli ludia ktory o tom nic nevedeli a ostatnym aj ked nesuhlasili to bolo jedno. Nechcem tym obhajovat nackov co tam boli (asi 70% ludi), bol by som ovela radsej keby tam namiesto nich dosli normalny ludia, ale tak to uz dnes byva, ak van neberu chleba a pracu tak je ludom vsedko ukradnute :P To aby sme sa chapali...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pinacolada napísal:SP je banda zmetkov.pobehuju v uniformach podobnym HG
Uz uniformi nenosia a podobaju sa aj na bars ake ine uniformi.
pinacolada napísal:práva obmedzili (dedukcia ale myslim ze celkom spravna).
Zrazu ta to nejak trapi, neboj tebe by nic nohrozilo. A okrem ineho si niekde chcel zacat riesit cigansku otazku, oni by mali asi velmi dobre riesenia :D

A k tej reportazi asi len tolko ze je to sprostost ako cela TV Joj, tu uz neberu vazne ani moniektori mainstreamovi divaci.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tomo.za napísal:a za dalsie co ti dava pravo tych ludi nazyvat obmedzencami? len preto ze dokazu vyjadrit svoj nazor a prist na demonstraciu?
aky nazor uz len moze mat na celu vec clovek, ktory ani nevie, kde dana krajina lezi? "ciste vlastny nazor"...
uznavam, boli tam aj ludia, ktori o tom prehlad mali, ale vacsina vykosenych teepkov urcite nema ani paru
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:aky nazor uz len moze mat na celu vec clovek, ktory ani nevie, kde dana krajina lezi? "ciste vlastny nazor"...
uznavam, boli tam aj ludia, ktori o tom prehlad mali, ale vacsina vykosenych teepkov urcite nema ani paru
rovnako ako nema paru vacsina "inteligentov" co to obhajuju... no tak to zopakujem este raz pre tych ktorym to stale nedochadza... myslis ze to naozaj nevedelo 99% tych ludi alebo si tam telka strihla zrovna par ludi co to nevedeli? dalej nechapem preco je opodstatnenost nazoru dana tym ci clovek vie kde sa Kosovo nachadza, vsak preboha aj keby sa odtrhlo Abchazsko alebo nejaka ina republika, o ktorej drviva vacsina ludstva ani netusi ze existuje tak nam to nedava pravo sa k tomu vyjadrit? mna nezaujima kde to je, kto sa od koho odtrhol, kto im to schvalil a kto nie... proste je to hovadina, porusenie vsetkych moznych principov medzinarodneho prava, ignorovanie OSN a medzinarodnych zmluv tak preco by som proti tomu nemal protestovat? len preto ze nepoznam zemepisne suradnice hlavneho mesta toho statu? :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Ujo Marky napísal:Sak je to tvoja vec, ja Ti nadavat zato co si myslis nebudem... Ja som len chcel ukazat nato, ze tam isli ludia ktory o tom nic nevedeli a ostatnym aj ked nesuhlasili to bolo jedno. Nechcem tym obhajovat nackov co tam boli (asi 70% ludi), bol by som ovela radsej keby tam namiesto nich dosli normalny ludia, ale tak to uz dnes byva, ak van neberu chleba a pracu tak je ludom vsedko ukradnute :P To aby sme sa chapali...
ludom to nie je urkadnute len rozumni ludia (vratane mna) nechapu ako tym pomozu kosovu ked sa dakde budu premavat spolu s nackami.

kali: ano mali? a ake? zriadit galeje alebo rovno koncentraky? ..stale pocuvam ze SP by riesila cigansku otazlu a jaki su oni dobri ale nepocul som nic konkretne ako by to riesila (nie to este riesi )
btw jj ich uniforma pripomina aj monterky
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ved ty ani ziadnemu kosovu pomoct nechces..

jediny dovod preco sa zapajas do tychto diskusii su tvoje komplexy z 'nackov' :lol:

nezabudni odpisat ze ja mam zas zo zidov lol...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a ty mas zase zo zidov :P :wink:
uprimne AA, myslis, ze ta demonstracia k niecomu prispeje? :)
Napísať odpoveď