Maturity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Podla Vas boli maturity lahsie za komunistov alebo v terajsej dobe...

Maturity su teraz ovela tazsie ako za komunistov
116
55%
Je to uplne jedno maturity ako maturity
73
35%
Urcite boli maturity tazsie za komunistov.
22
10%

Celkom hlasov: 211

atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Maturity

Príspevok od používateľa atrey »

Viem ze ste asi nematurovali za komunistov ale zahlasujte za to co si myslite.

Mne raz jeden clovek povedal:
Maturity to je ako branicka. Bud si ju otvoris a prejdes cez nu alebo ta uz aj prehodia. A teraz je ta branicka dost vysoko.
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

neviem neviem, maturoval som pred 6 rokmi, nebolo to ťažké, bola to brnkačka. Na univerzite maturitu zažívaš každé skúškové obdobie, myslím tým stres, nehovoriac o ďaleko väčšom množstve učiva na univerzite ako na strednej škole.

Pre mňa bola maturita hračkou, neviem ako ostatným. Nemyslím si, že sú "nové" maturity o niečo ťažšie ako tie predošlé, skôr si myslím, že ukazujú v celoslovenskom meradle, ako na tom študenti sú. A používajú na to rovnaké meradlo v Bratislave, v Žiline ako aj v Michalovciach...

P.S.: Korupcia tu bude stále, takže pre niekoho to bude ešte lahšie....
NoaHix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa NoaHix »

to si dobru sprostost zadrel,ze maturita za komunistov...podla teba je realne aby ti to tu niekto vedel seriozne objasnit?nemozes sa pytat na nas nazor.nebudem predsa hovorit o niecom o com nemam ani paru a poznam to len z rozpravania mojich rodicov a tak...tak chod aj ty za ocom a spytaj sa na jeho nazor...ked ta to tak zaujima

PS:pripajam sa k trizzovi,ze maturita bola hrackoui... :P
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

NoaHix napísal:
PS:pripajam sa k trizzovi,ze maturita bola hrackoui... :P
Pocuj "chlapce" kto ti kazal hlasovat??? Ked si myslis ze nie tak nie mne je tvoj nazor uple ukradnuty
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

no ak ma atrey 41 rokov tak asi nieco o tych maturach vediet bude nie? Ja som maturoval iba pred 3mi rokmi a podla mna brnkacka... celkovy sucet znamok 5(ustne)/5(pisomne) a pohoda :)
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal: Ja som maturoval iba pred 3mi rokmi a podla mna brnkacka... celkovy sucet znamok 5(ustne)/5(pisomne) a pohoda :)
:D TAK TO SA TI MUSI ZIT :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

atrey napísal: :D TAK TO SA TI MUSI ZIT :D
tomu never :wink: :cry:
NoaHix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa NoaHix »

atrey napísal: Pocuj "chlapce" kto ti kazal hlasovat??? Ked si myslis ze nie tak nie mne je tvoj nazor uple ukradnuty
sa nerozculuj.ja ta mam v pi*i,ci ti je moj nazor ukradnuty alebo nie.ale ak sa nemylim tak toto je diskusne forum a mozem vyjadrit svoj nazor...o tom to predsa je.a keby ze nechces vediet nazor inych tak naco by si zakladal temu???
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

NoaHix napísal:

sa nerozculuj.ja ta mam v pi*i,ci ti je moj nazor ukradnuty alebo nie.ale ak sa nemylim tak toto je diskusne forum a mozem vyjadrit svoj nazor...o tom to predsa je.a keby ze nechces vediet nazor inych tak naco by si zakladal temu???
nepochopil si ma
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ja som maturoval "po starom" a bolo to uplne v pohodicke... hned by som menil za jedno skuskove obdobie (ktore je uz predo dvermi)... ach jo zlata maturita
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:ja som maturoval "po starom" a bolo to uplne v pohodicke... hned by som menil za jedno skuskove obdobie (ktore je uz predo dvermi)... ach jo zlata maturita
Neviem to posudit este som len na strednej ale sestra je riadne nervozna pred skuskami. a ked dostane B tak sa skoro rozreve lebo si mysli ze je hlupa.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy :(
trizzo
VIP
VIP

drakeman napísal:Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy :(
pokiaľ to vieš, tak tak ťa neohrozí ani predseda z inej školy. Výsledok komisie sa dá "reklamovať"....
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal: pokiaľ to vieš, tak tak ťa neohrozí ani predseda z inej školy. Výsledok komisie sa dá "reklamovať"....
skoda len ze to neviem :( a asi tak skoro ani vediet nebudem. nech sa ucim ako chcem a kolko chcem, nejde to do mna. hlavne nie elektrika a nemina.:(
Vysledok komisie sa da reklamovat? co to znamena?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal:Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy :(
pokial viem ta ta skusa profesor co ta predmet ucil, dalsi profesor z oboru a predseda komisie je z inej skoly a poviem ti ze na kazdom mojom predmete bol najvaci dopohody predseda ktoreho hlas mal najvacsiu vahu..
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

drakeman napísal: skoda len ze to neviem :( a asi tak skoro ani vediet nebudem. nech sa ucim ako chcem a kolko chcem, nejde to do mna. hlavne nie elektrika a nemina.:(
Ci sa da reklamovat to neviem ale elektrika robi aj mne problemy
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal: pokial viem ta ta skusa profesor co ta predmet ucil, dalsi profesor z oboru a predseda komisie je z inej skoly a poviem ti ze na kazdom mojom predmete bol najvaci dopohody predseda ktoreho hlas mal najvacsiu vahu..
bodaj by bol aj ten nas taky v pohode, lebo si hodim maslu. no mal som ho aj na praktickych a bol v pohode. vsetkych nechal prejst a dali mi 1 :) na ustnej ma skusa ten, co ma ucil v 1 a 2 rocniku a moj je len prisediaci. No uvidime za tyzden kua. Ak prezijem, ozvem sa :cry:
trizzo
VIP
VIP

drakeman napísal: skoda len ze to neviem :( a asi tak skoro ani vediet nebudem. nech sa ucim ako chcem a kolko chcem, nejde to do mna. hlavne nie elektrika a nemina.:(
môžeš odmietnuť výsledok komisie, dať sťažnosť na okresný (krajský) školský úrad, kde to prešetria a navrhnú doskúšanie, prípadne tvoju žiadosť zamietnu. Ale to by si musel niečo vedieť...
trizzo
VIP
VIP

t0m4s3 napísal: pokial viem ta ta skusa profesor co ta predmet ucil, dalsi profesor z oboru a predseda komisie je z inej skoly a poviem ti ze na kazdom mojom predmete bol najvaci dopohody predseda ktoreho hlas mal najvacsiu vahu..
to isté bolo aj u nás, s predsedom komiesie som si fajne pokecal (samozrejme o problematike, ktorú ma skúšali). Tí, čo ma učili 4 roky podrážali, ako keby sa chceli predsedovi komisie ukázať, akí tvrdí sú....mimochodom, na mňa to nezabralo, mohli podrážať koľko chceli....vyznamenanie bolo isté...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

trizzo napísal:Ale to by si musel niečo vedieť...
tam je ta podmienka ale...
ja budem spokojny aj zo 4, pretoze viem ze nic neviem. :/. Sice 4 nebude z nicoho, ale stacila by. Podal mna by mohli spravit to, ze kazdenu daju 4 a kto chce lepsie, pojde na maturu
Napísať odpoveď