Maturity
Maturity
Viem ze ste asi nematurovali za komunistov ale zahlasujte za to co si myslite.
Mne raz jeden clovek povedal:
Maturity to je ako branicka. Bud si ju otvoris a prejdes cez nu alebo ta uz aj prehodia. A teraz je ta branicka dost vysoko.
Mne raz jeden clovek povedal:
Maturity to je ako branicka. Bud si ju otvoris a prejdes cez nu alebo ta uz aj prehodia. A teraz je ta branicka dost vysoko.
neviem neviem, maturoval som pred 6 rokmi, nebolo to ťažké, bola to brnkačka. Na univerzite maturitu zažívaš každé skúškové obdobie, myslím tým stres, nehovoriac o ďaleko väčšom množstve učiva na univerzite ako na strednej škole.
Pre mňa bola maturita hračkou, neviem ako ostatným. Nemyslím si, že sú "nové" maturity o niečo ťažšie ako tie predošlé, skôr si myslím, že ukazujú v celoslovenskom meradle, ako na tom študenti sú. A používajú na to rovnaké meradlo v Bratislave, v Žiline ako aj v Michalovciach...
P.S.: Korupcia tu bude stále, takže pre niekoho to bude ešte lahšie....
Pre mňa bola maturita hračkou, neviem ako ostatným. Nemyslím si, že sú "nové" maturity o niečo ťažšie ako tie predošlé, skôr si myslím, že ukazujú v celoslovenskom meradle, ako na tom študenti sú. A používajú na to rovnaké meradlo v Bratislave, v Žiline ako aj v Michalovciach...
P.S.: Korupcia tu bude stále, takže pre niekoho to bude ešte lahšie....
to si dobru sprostost zadrel,ze maturita za komunistov...podla teba je realne aby ti to tu niekto vedel seriozne objasnit?nemozes sa pytat na nas nazor.nebudem predsa hovorit o niecom o com nemam ani paru a poznam to len z rozpravania mojich rodicov a tak...tak chod aj ty za ocom a spytaj sa na jeho nazor...ked ta to tak zaujima
PS:pripajam sa k trizzovi,ze maturita bola hrackoui...
PS:pripajam sa k trizzovi,ze maturita bola hrackoui...
sa nerozculuj.ja ta mam v pi*i,ci ti je moj nazor ukradnuty alebo nie.ale ak sa nemylim tak toto je diskusne forum a mozem vyjadrit svoj nazor...o tom to predsa je.a keby ze nechces vediet nazor inych tak naco by si zakladal temu???atrey napísal: Pocuj "chlapce" kto ti kazal hlasovat??? Ked si myslis ze nie tak nie mne je tvoj nazor uple ukradnuty
-
mastermind
VIP
Neviem to posudit este som len na strednej ale sestra je riadne nervozna pred skuskami. a ked dostane B tak sa skoro rozreve lebo si mysli ze je hlupa.mastermind napísal:ja som maturoval "po starom" a bolo to uplne v pohodicke... hned by som menil za jedno skuskove obdobie (ktore je uz predo dvermi)... ach jo zlata maturita
Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy 
pokiaľ to vieš, tak tak ťa neohrozí ani predseda z inej školy. Výsledok komisie sa dá "reklamovať"....drakeman napísal:Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy
skoda len ze to neviemtrizzo napísal: pokiaľ to vieš, tak tak ťa neohrozí ani predseda z inej školy. Výsledok komisie sa dá "reklamovať"....
Vysledok komisie sa da reklamovat? co to znamena?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
pokial viem ta ta skusa profesor co ta predmet ucil, dalsi profesor z oboru a predseda komisie je z inej skoly a poviem ti ze na kazdom mojom predmete bol najvaci dopohody predseda ktoreho hlas mal najvacsiu vahu..drakeman napísal:Podla toho co hovorili kamosi ako sa maturovalo, bolo to lahke. Komisia bola len z tej danej skoly a pokial si s nimi dobre vychadal, nemal si problem prejst aj ked si bol ako bambus. No teraz to je ine. Skusaju ta 2 tvoji provaci a este tam je aj predseda z inej skoly. Pokial bude kur*a, tak si v prdeli. On ma totiz hlas za 2 hlasy
bodaj by bol aj ten nas taky v pohode, lebo si hodim maslu. no mal som ho aj na praktickych a bol v pohode. vsetkych nechal prejst a dali mi 1t0m4s3 napísal: pokial viem ta ta skusa profesor co ta predmet ucil, dalsi profesor z oboru a predseda komisie je z inej skoly a poviem ti ze na kazdom mojom predmete bol najvaci dopohody predseda ktoreho hlas mal najvacsiu vahu..
môžeš odmietnuť výsledok komisie, dať sťažnosť na okresný (krajský) školský úrad, kde to prešetria a navrhnú doskúšanie, prípadne tvoju žiadosť zamietnu. Ale to by si musel niečo vedieť...drakeman napísal: skoda len ze to neviema asi tak skoro ani vediet nebudem. nech sa ucim ako chcem a kolko chcem, nejde to do mna. hlavne nie elektrika a nemina.
Vysledok komisie sa da reklamovat? co to znamena?
to isté bolo aj u nás, s predsedom komiesie som si fajne pokecal (samozrejme o problematike, ktorú ma skúšali). Tí, čo ma učili 4 roky podrážali, ako keby sa chceli predsedovi komisie ukázať, akí tvrdí sú....mimochodom, na mňa to nezabralo, mohli podrážať koľko chceli....vyznamenanie bolo isté...t0m4s3 napísal: pokial viem ta ta skusa profesor co ta predmet ucil, dalsi profesor z oboru a predseda komisie je z inej skoly a poviem ti ze na kazdom mojom predmete bol najvaci dopohody predseda ktoreho hlas mal najvacsiu vahu..