si to predstavujes ako ´´hurvinek valku´´ ale mohlo by to tak byt by som sa nenahneval ale aj tak si myslim, ze nova matura je poriadna blbost a hlôavne pre nas ktorych teraz otestuju mali ju dat pekne od prveho rocnika bo terajsi prvaci sa nanu pripravuju a by doladili vsetky tie chyby a zmetky ktore su u terajsej mature treba ist na froncadrakeman napísal: tam je ta podmienka ale...
ja budem spokojny aj zo 4, pretoze viem ze nic neviem.. Sice 4 nebude z nicoho, ale stacila by. Podal mna by mohli spravit to, ze kazdenu daju 4 a kto chce lepsie, pojde na maturu
Maturity
no hybaj kde xces a za kym xces, ale on prec nepojde. je to debil a debil si stoji za debilom. cize cela vlada.... uz sa neviem dockat kedy to budem mat za sebou ...pepo napísal: si to predstavujes ako ´´hurvinek valku´´ ale mohlo by to tak byt by som sa nenahneval ale aj tak si myslim, ze nova matura je poriadna blbost a hlôavne pre nas ktorych teraz otestuju mali ju dat pekne od prveho rocnika bo terajsi prvaci sa nanu pripravuju a by doladili vsetky tie chyby a zmetky ktore su u terajsej mature treba ist na fronca
ja som mal vsetko z informy a vsetko som mal dobre (pascal priklad = urobit program ktory nacita od uzivatela vetu ukoncenu enterom a potom napise prehladnu tabulku kolko a ake znaky boli pouzite, napisal som vsetko fungovalo vysvetlil som a len som sa pri definicii byte pomylil ale hned som sa opravil a potom som mal rozpravat o nete vsetko som povedal co som mal setky skratky ktore som mal v zadani (HTTP,URL,DNS,IP, domena)) ale ta vies niekto neviem kde mal problem a dostal som 2 kuadrakeman napísal:Sa mas ze to mas uz za sebou. Ja mam teraz este len akademicky, pretoze som mal minuly tyzden prakticke. Tie mam za 1ale co ustne ...
![]()
Ty a 1 z informy?Co si nevedel?
tym naje*** si asi myslel nahnevany, vsak?lebo tu unas to znamena ozraty...ob3l1x napísal:Matika (A) : 4 (nechcem tu nadavat ale akoze hovoril som to tak maximalne na 3 ale ta nejak sme sa nemali radi so skusajucim je to proste *****)
Dnes sa snazte byt seci kludni a nerobte problemy bo bude BASA lietat som poriadne naje***
a inak na ten styrec sa vpohode vykasli...ja som mal spoluziakov co mali tiez styrky a teraz si ani nepamataju co bolo na mature.na to ti nikto pozerat nebude...maximalne tak nedostanes nejakych pat bodov na prijimackach na vysku,ovsem ak sa chystas...
Nechcem ti nic hovorit, ale tak ti treba. Mal si sa lepsie pripravit?ob3l1x napísal:Matika (A) : 4 (nechcem tu nadavat ale akoze hovoril som to tak maximalne na 3 ale ta nejak sme sa nemali radi so skusajucim je to proste *****)
Dnes sa snazte byt seci kludni a nerobte problemy bo bude BASA lietat som poriadne naje***
BTW: Preco si si dal A?
matiku som sa pripravoval !!! A som si dal preto lebo nebolo iste ako bude technika hovorilo sa ze tych co pojdu na A z matiky zoberu bez prijimaciek ale potom ked povedali ze ne uz bolo neskoro na to aby som si mohol zmenit na B. Profak ma ucil cele 4 roky ale ta nemal ma rad cize tak holka co nic nepovedala dostala 4ku a ja som hovoril a este dobre a da mi 4 ??? nehovorim ze som odpovedal na 1 or 2 ale na 4ku to nebolo.drakeman napísal: Nechcem ti nic hovorit, ale tak ti treba. Mal si sa lepsie pripravit?
BTW: Preco si si dal A?
-
mastermind
VIP
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
No to je smutne. Ked som maturoval ja, tak som z matiky nic nevypocital, nic som nevedel a dostal som stvorku.ob3l1x napísal: matiku som sa pripravoval !!! A som si dal preto lebo nebolo iste ako bude technika hovorilo sa ze tych co pojdu na A z matiky zoberu bez prijimaciek ale potom ked povedali ze ne uz bolo neskoro na to aby som si mohol zmenit na B. Profak ma ucil cele 4 roky ale ta nemal ma rad cize tak holka co nic nepovedala dostala 4ku a ja som hovoril a este dobre a da mi 4 ??? nehovorim ze som odpovedal na 1 or 2 ale na 4ku to nebolo.
-
hojko
Site Admin
JJ, kaslat na to, vacsina sa spyta, ci mas maturitu alebo nie.NoaHix napísal:a inak na ten styrec sa vpohode vykasli...ja som mal spoluziakov co mali tiez styrky a teraz si ani nepamataju co bolo na mature.na to ti nikto pozerat nebude...maximalne tak nedostanes nejakych pat bodov na prijimackach na vysku,ovsem ak sa chystas...
-
michaelkiller
Medium Expert
Sloviny a neminy sa bojis ? sak to je jedine B co masmichaelkiller napísal:Tak ja mam teraz este akademicky a maturujem :
30.05.2005 - SJ (B)
30.05.2005 - M (A)
01.06.2005 - INF (A)
01.06.2005 - NJ (B)
01.06.2005 - AJ (A)
Drzte palce bo najviac sa bojim sloviny a neminy