Maturity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Podla Vas boli maturity lahsie za komunistov alebo v terajsej dobe...

Maturity su teraz ovela tazsie ako za komunistov
116
55%
Je to uplne jedno maturity ako maturity
73
35%
Urcite boli maturity tazsie za komunistov.
22
10%

Celkom hlasov: 211

pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

drakeman napísal: tam je ta podmienka ale...
ja budem spokojny aj zo 4, pretoze viem ze nic neviem. :/. Sice 4 nebude z nicoho, ale stacila by. Podal mna by mohli spravit to, ze kazdenu daju 4 a kto chce lepsie, pojde na maturu
si to predstavujes ako ´´hurvinek valku´´ ale mohlo by to tak byt by som sa nenahneval ale aj tak si myslim, ze nova matura je poriadna blbost a hlôavne pre nas ktorych teraz otestuju mali ju dat pekne od prveho rocnika bo terajsi prvaci sa nanu pripravuju a by doladili vsetky tie chyby a zmetky ktore su u terajsej mature treba ist na fronca :D
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

pepo napísal: si to predstavujes ako ´´hurvinek valku´´ ale mohlo by to tak byt by som sa nenahneval ale aj tak si myslim, ze nova matura je poriadna blbost a hlôavne pre nas ktorych teraz otestuju mali ju dat pekne od prveho rocnika bo terajsi prvaci sa nanu pripravuju a by doladili vsetky tie chyby a zmetky ktore su u terajsej mature treba ist na fronca :D
no hybaj kde xces a za kym xces, ale on prec nepojde. je to debil a debil si stoji za debilom. cize cela vlada.... uz sa neviem dockat kedy to budem mat za sebou ...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

No čo ako šraci :) ako zatial matura :D ja som zatial skončil informu,anglinu a slovinu :D a poviem
Informa (B): 2 (ale mal som mat 1 ale ta co narobim niekto ma asi nema rad )
Anglina (B): 2
Slovina (B): 1
Matika (A): 24.5.2005
Geografia (B): 25.5.2005
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sa mas ze to mas uz za sebou. Ja mam teraz este len akademicky, pretoze som mal minuly tyzden prakticke. Tie mam za 1 :) ale co ustne ... :cry:

Ty a 1 z informy? :) Co si nevedel?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

drakeman napísal:Sa mas ze to mas uz za sebou. Ja mam teraz este len akademicky, pretoze som mal minuly tyzden prakticke. Tie mam za 1 :) ale co ustne ... :cry:

Ty a 1 z informy? :) Co si nevedel?
ja som mal vsetko z informy a vsetko som mal dobre (pascal priklad = urobit program ktory nacita od uzivatela vetu ukoncenu enterom a potom napise prehladnu tabulku kolko a ake znaky boli pouzite, napisal som vsetko fungovalo vysvetlil som a len som sa pri definicii byte pomylil ale hned som sa opravil a potom som mal rozpravat o nete vsetko som povedal co som mal setky skratky ktore som mal v zadani (HTTP,URL,DNS,IP, domena)) ale ta vies niekto neviem kde mal problem a dostal som 2 kua :(
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ved tam je skusajuci, predseda a este jeden typek. Ak sa vsetci zhodli na 2,l takaco si musel dojekabatit
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

u nas dvojku davali ked uz bolo mrte jednotiek tak aby sa nepovedalo :roll: ko*ot
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:u nas dvojku davali ked uz bolo mrte jednotiek tak aby sa nepovedalo :roll: kok****
dobre robili, nop v tom pripade by som xcel ist tak dako na zaciatku
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Matika (A) : 4 (nechcem tu nadavat ale akoze hovoril som to tak maximalne na 3 ale ta nejak sme sa nemali radi so skusajucim je to proste *****)

Dnes sa snazte byt seci kludni a nerobte problemy bo bude BASA lietat som poriadne naje***
NoaHix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa NoaHix »

ob3l1x napísal:Matika (A) : 4 (nechcem tu nadavat ale akoze hovoril som to tak maximalne na 3 ale ta nejak sme sa nemali radi so skusajucim je to proste *****)

Dnes sa snazte byt seci kludni a nerobte problemy bo bude BASA lietat som poriadne naje***
tym naje*** si asi myslel nahnevany, vsak?lebo tu unas to znamena ozraty... :P

a inak na ten styrec sa vpohode vykasli...ja som mal spoluziakov co mali tiez styrky a teraz si ani nepamataju co bolo na mature.na to ti nikto pozerat nebude...maximalne tak nedostanes nejakych pat bodov na prijimackach na vysku,ovsem ak sa chystas...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:Matika (A) : 4 (nechcem tu nadavat ale akoze hovoril som to tak maximalne na 3 ale ta nejak sme sa nemali radi so skusajucim je to proste *****)

Nechcem ti nic hovorit, ale tak ti treba. Mal si sa lepsie pripravit?
BTW: Preco si si dal A?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

drakeman napísal: Nechcem ti nic hovorit, ale tak ti treba. Mal si sa lepsie pripravit?
BTW: Preco si si dal A?
matiku som sa pripravoval !!! A som si dal preto lebo nebolo iste ako bude technika hovorilo sa ze tych co pojdu na A z matiky zoberu bez prijimaciek ale potom ked povedali ze ne uz bolo neskoro na to aby som si mohol zmenit na B. Profak ma ucil cele 4 roky ale ta nemal ma rad cize tak holka co nic nepovedala dostala 4ku a ja som hovoril a este dobre a da mi 4 ??? nehovorim ze som odpovedal na 1 or 2 ale na 4ku to nebolo.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

no jo zivot je svina... a aku temu si mal?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ob3l1x napísal: matiku som sa pripravoval !!! A som si dal preto lebo nebolo iste ako bude technika hovorilo sa ze tych co pojdu na A z matiky zoberu bez prijimaciek ale potom ked povedali ze ne uz bolo neskoro na to aby som si mohol zmenit na B. Profak ma ucil cele 4 roky ale ta nemal ma rad cize tak holka co nic nepovedala dostala 4ku a ja som hovoril a este dobre a da mi 4 ??? nehovorim ze som odpovedal na 1 or 2 ale na 4ku to nebolo.
No to je smutne. Ked som maturoval ja, tak som z matiky nic nevypocital, nic som nevedel a dostal som stvorku.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

NoaHix napísal:a inak na ten styrec sa vpohode vykasli...ja som mal spoluziakov co mali tiez styrky a teraz si ani nepamataju co bolo na mature.na to ti nikto pozerat nebude...maximalne tak nedostanes nejakych pat bodov na prijimackach na vysku,ovsem ak sa chystas...
JJ, kaslat na to, vacsina sa spyta, ci mas maturitu alebo nie.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Moja matura bola viac-menej fraska. Najviac som sa bal sloviny, ale potom som to neveriacky ukorculoval na 1 :) Matika bola v pohode, anglina jak by dal, len som troska pohorel na ekonomike. Blbost jak mraky, v zivote o tom nexcem uz pocut!
michaelkiller
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa michaelkiller »

Tak ja mam teraz este akademicky a maturujem :
30.05.2005 - SJ (B)
30.05.2005 - M (A)
01.06.2005 - INF (A)
01.06.2005 - NJ (B)
01.06.2005 - AJ (A)
Drzte palce bo najviac sa bojim sloviny a neminy :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

michaelkiller napísal:Tak ja mam teraz este akademicky a maturujem :
30.05.2005 - SJ (B)
30.05.2005 - M (A)
01.06.2005 - INF (A)
01.06.2005 - NJ (B)
01.06.2005 - AJ (A)
Drzte palce bo najviac sa bojim sloviny a neminy :?
Sloviny a neminy sa bojis ? sak to je jedine B co mas :lol: ako tak pozeram na tie tvoje Acka tak musis mat programovanie v malicku (pascal,...) matika tiez musis byt doost brutal a anglina to sa da to je vpoho :D ale inac drzim palce spolumaturante :P
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Aj ja sa pridam

30.05.2005 - Odbore (vsetko o elektrike) (B)
31.05.2005 - SJL (B)
02.06.2005 - NJ (B)

Som v prdeli jak jarny sneh. Slovina uz do mna nejde a elektrika tiez. No to sa este vsetko da, ale nemina? :shock: Z nej musim mat 3 inac si ju do roka a do dna zopakujem :(
Messi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Messi »

Som zvedavy, ci aj o sestnast rokov budu rovnake problemy s maturami...

... ked bude maturovat moj syn Lukas :lol:

Inac drzim prsty. :cry: :)
Napísať odpoveď