Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

Marko033 napísal:no ano je tam monitor zo SJ ale ten čo mali deviataci na celoplošnom testovaní :lol:
:D tak fasa.. ja som si to nepozeral, len spoluziak mi to ukazal ze: "aha mame monitor"
tak parada diky.. :lol:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

9:45 mame byt v skole, 10:00 sa zacinaju vypisovat hlavicky a tak, 10:15 sa zacina pisat...

ja osobne idem zajtra na seminare z matiky - dvojhodinovka a potom domov...
kafiatko napísal:Nám tiež hovorili , že predtým ako odídeme na akademický, by výsledky mali byť...(akademický začína 12.mája)
to ma kazda skola inak - my mame akademicky tyzden nato... maturujeme uplne posledny majovy tyzden - den po mojich narodkach... kurna ani oslavit nemozem :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maki napísal:9:45 mame byt v skole, 10:00 sa zacinaju vypisovat hlavicky a tak, 10:15 sa zacina pisat...

ja osobne idem zajtra na seminare z matiky - dvojhodinovka a potom domov...

to ma kazda skola inak - my mame akademicky tyzden nato... maturujeme uplne posledny majovy tyzden - den po mojich narodkach... kurna ani oslavit nemozem :D
pockaj po mature mozes oslavovat hend 3 veci naraz :) (a to sa oplatí!)

Inak ja idem zajtra normálne do školy, aj keď to budem asi odignoruvávať ( :idea: :arrow: pripraviť si aspoň veci do tašky :lol: ), na matike a slovenčine budem snáď ešte ako-tak vnímať, ostatné, uvidíme čo jak. A poobede dvojhodinovka z nemčiny.

PS: Koľko je nás takých čo robia nonstop od utorka po piatok? Či som len sám? :D
Maki
Darca
Darca

Fabo napísal:pockaj po mature mozes oslavovat hend 3 veci naraz :) (a to sa oplatí!)
3? maturu, narodky a? prazdniny?

inak ja idem nastastie iba ut,st a pi... stvrtok mam volno :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

to ma kazda skola inak - my mame akademicky tyzden nato... maturujeme uplne posledny majovy tyzden - den po mojich narodkach... kurna ani oslavit nemozem :D[/quote]Ou, prepáčte , zabudla som tam napísať že to len našej škole začína vtedy akademický.....
tak dúfam že sa matura podarí na 100% a potom môžeš už oslavovať nonstop.... :smt003
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Fabo napísal:PS: Koľko je nás takých čo robia nonstop od utorka po piatok? Či som len sám? :D
heh, asi budes sam, ja mam v stredu volno :-P ale inac ja sa celkom tesim na maturitu :-) aspon 1.cast budeme mat za nami. a taky v poho tyzden to bude. Ziadne stresy nemam, nic, som vyrovnany :-) ale moja mamca ma stresy za nas dvoch :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

stanulik napísal:heh, asi budes sam, ja mam v stredu volno :-P
ja zase vo stvrtok.. :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

tomek00 napísal:a este pridam aj ja daky link kde je vraj Monitor zo SJ ---BULLSHIT!!
ehm? monitor 1 a monitor 2? co to je? 1 je B forma a 2 je A forma? je ten monitor spravny? ci ani nie?
tomek00
Light Professional
Light Professional

turtlak69 napísal:ehm? monitor 1 a monitor 2? co to je? 1 je B forma a 2 je A forma? je ten monitor spravny? ci ani nie?
ja som si to nepozeral, len som dostal od kamosa echo ze by to mohol byt monitor..no silne o tom pochybujem.. ako napisal marco033 tak to bude zrejme monitor pre deviatakov..
stanulik
Light Professional
Light Professional

turtlak69 napísal:ehm? monitor 1 a monitor 2? co to je? 1 je B forma a 2 je A forma? je ten monitor spravny? ci ani nie?
nie je, na 100%
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Čo je lepšie?
Kukať si zošity s literatúrou a slovenským jazykom alebo sedieť na riti a čakať kedy sa dostanú testy na net?
Aby som vedela :D

/ ja nematurujem len zbieram infošky na budúci rok :) ale peknú nedeľu si urobím aj tak :P (zajtra 3 písomky)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Alofok napísal:Čo je lepšie?
Kukať si zošity s literatúrou a slovenským jazykom alebo sedieť na riti a čakať kedy sa dostanú testy na net?
cakat na testy je zbytocne, bo pochybujem, ze sa objavia na nete. A zas kukat si zosity to by sa mi nechcelo, nerob nic, oddychni si a sprav si pekny nedelnajsi vecer ;)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Alofok napísal:Čo je lepšie?
sediet na riti a kukat si na nete monitory z predoslych rokov, ktore najdes tu
;)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mam takú otázočku, ked sa najde človek /možno aj ja/ ktorý nespraví napr. esej z nemčiny, angličtiny alebo sloviny čo to znamena, že opakuje maturu až o rok alebo ako :?: , ked sa nespravi test treba maturu najhoršie na trojku ustnu pochopiteľne ale esej neviem :?:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Cvicny test na Maturitu zo SLJ a LIT Uroven B odporucam Toto a k tomu Spravne odpovede

A tu mate zhrnute Ucivo ... http://docs.google.com/Doc?id=dchr9b3t_0cq28t9gn Dufam ze to pomoze
Vela stastia prajem
stanulik
Light Professional
Light Professional

tomek00 napísal:sediet na riti a kukat si na nete monitory z predoslych rokov, ktore najdes tu
;)
monitor zbytocne kukas, lebo monitory sa pouzivali na oskusanie vedomosti. Radsej si pozeraj maturitne zadania (testy) zo SJ z minuleho roka. Skor takyto typ to bude, pretoze minuly rok to malo premieru.

edit//: resp. to mas jedno, vsetko je na jedno velke kopyto.
Marko033
Light Expert
Light Expert

Re: správa

Príspevok od používateľa Marko033 »

J.O.S.E napísal:Mam takú otázočku, ked sa najde človek /možno aj ja/ ktorý nespraví napr. esej z nemčiny, angličtiny alebo sloviny čo to znamena, že opakuje maturu až o rok alebo ako :?: , ked sa nespravi test treba maturu najhoršie na trojku ustnu pochopiteľne ale esej neviem :?:
no tak toto by aj mňa zaujímalo jedny mi hovoria že potom musíš urobiť ústnu na najhoršie 3aby si mal výslednú 4 ale tha druhý že na ústnu ani nepripustia tak neviem
tomek00
Light Professional
Light Professional

Re: správa

Marko033 napísal:no tak toto by aj mňa zaujímalo jedny mi hovoria že potom musíš urobiť ústnu na najhoršie 3aby si mal výslednú 4 ale tha druhý že na ústnu ani nepripustia tak neviem
nam ucitelka vravela ze na ustnu ta pripustia aj ked napises na 0,14 percenta.. ale potom nemozes cakat ze dostanes 1 alebo 2 :idea:
Maki
Darca
Darca

pripustia ta ale musis mat najhorsie 3 z ustnej potom... tak to vraveli nam

btw: testovanie zo sloviny - akurat som si spravil formu A monitora z 2004 - akoze to su take blbosti - mal som 67% - ked to porovnam s tym,co nam kazala profka a co sem shark hodil => pilotny test z 2008 - z toho som mal 90% - zaujimave nie? dufam,ze pilotny dali lahky a v utorok tresnu daky hardcore ako to co som teraz robil...
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Maki napísal:pripustia ta ale musis mat najhorsie 3 z ustnej potom... tak to vraveli nam
ale ked sa nemýlim tak za esej je vlastne na maturitnom vysvečku jedno poličko a píše sa počet bodov nie :?: a ked sa nezíska dostatočný počet tak sa isto postupuje ako aj v testoch :?:

// Maki - vdaka za info, to len kamarát dal takú otázku a ja som nevedel na nu odpovedať tak som sa to radšej opýtal tu, kde mam istotu, že to niekto vedieť bude :)
Napísať odpoveď