9:45 mame byt v skole, 10:00 sa zacinaju vypisovat hlavicky a tak, 10:15 sa zacina pisat...
ja osobne idem zajtra na seminare z matiky - dvojhodinovka a potom domov...
kafiatko napísal:Nám tiež hovorili , že predtým ako odídeme na akademický, by výsledky mali byť...(akademický začína 12.mája)
to ma kazda skola inak - my mame akademicky tyzden nato... maturujeme uplne posledny majovy tyzden - den po mojich narodkach... kurna ani oslavit nemozem
Maki napísal:9:45 mame byt v skole, 10:00 sa zacinaju vypisovat hlavicky a tak, 10:15 sa zacina pisat...
ja osobne idem zajtra na seminare z matiky - dvojhodinovka a potom domov...
to ma kazda skola inak - my mame akademicky tyzden nato... maturujeme uplne posledny majovy tyzden - den po mojich narodkach... kurna ani oslavit nemozem
pockaj po mature mozes oslavovat hend 3 veci naraz (a to sa oplatí!)
Inak ja idem zajtra normálne do školy, aj keď to budem asi odignoruvávať ( pripraviť si aspoň veci do tašky ), na matike a slovenčine budem snáď ešte ako-tak vnímať, ostatné, uvidíme čo jak. A poobede dvojhodinovka z nemčiny.
PS: Koľko je nás takých čo robia nonstop od utorka po piatok? Či som len sám?
to ma kazda skola inak - my mame akademicky tyzden nato... maturujeme uplne posledny majovy tyzden - den po mojich narodkach... kurna ani oslavit nemozem [/quote]Ou, prepáčte , zabudla som tam napísať že to len našej škole začína vtedy akademický.....
tak dúfam že sa matura podarí na 100% a potom môžeš už oslavovať nonstop....
Fabo napísal:PS: Koľko je nás takých čo robia nonstop od utorka po piatok? Či som len sám?
heh, asi budes sam, ja mam v stredu volno ale inac ja sa celkom tesim na maturitu aspon 1.cast budeme mat za nami. a taky v poho tyzden to bude. Ziadne stresy nemam, nic, som vyrovnany ale moja mamca ma stresy za nas dvoch
turtlak69 napísal:ehm? monitor 1 a monitor 2? co to je? 1 je B forma a 2 je A forma? je ten monitor spravny? ci ani nie?
ja som si to nepozeral, len som dostal od kamosa echo ze by to mohol byt monitor..no silne o tom pochybujem.. ako napisal marco033 tak to bude zrejme monitor pre deviatakov..
Alofok napísal:Čo je lepšie?
Kukať si zošity s literatúrou a slovenským jazykom alebo sedieť na riti a čakať kedy sa dostanú testy na net?
Aby som vedela
cakat na testy je zbytocne, bo pochybujem, ze sa objavia na nete. A zas kukat si zosity to by sa mi nechcelo, nerob nic, oddychni si a sprav si pekny nedelnajsi vecer
Alofok napísal:Čo je lepšie?
Kukať si zošity s literatúrou a slovenským jazykom alebo sedieť na riti a čakať kedy sa dostanú testy na net?
Aby som vedela
sediet na riti a kukat si na nete monitory z predoslych rokov, ktore najdes tu
Mam takú otázočku, ked sa najde človek /možno aj ja/ ktorý nespraví napr. esej z nemčiny, angličtiny alebo sloviny čo to znamena, že opakuje maturu až o rok alebo ako , ked sa nespravi test treba maturu najhoršie na trojku ustnu pochopiteľne ale esej neviem
tomek00 napísal:sediet na riti a kukat si na nete monitory z predoslych rokov, ktore najdes tu
monitor zbytocne kukas, lebo monitory sa pouzivali na oskusanie vedomosti. Radsej si pozeraj maturitne zadania (testy) zo SJ z minuleho roka. Skor takyto typ to bude, pretoze minuly rok to malo premieru.
edit//: resp. to mas jedno, vsetko je na jedno velke kopyto.
J.O.S.E napísal:Mam takú otázočku, ked sa najde človek /možno aj ja/ ktorý nespraví napr. esej z nemčiny, angličtiny alebo sloviny čo to znamena, že opakuje maturu až o rok alebo ako , ked sa nespravi test treba maturu najhoršie na trojku ustnu pochopiteľne ale esej neviem
no tak toto by aj mňa zaujímalo jedny mi hovoria že potom musíš urobiť ústnu na najhoršie 3aby si mal výslednú 4 ale tha druhý že na ústnu ani nepripustia tak neviem
Marko033 napísal:no tak toto by aj mňa zaujímalo jedny mi hovoria že potom musíš urobiť ústnu na najhoršie 3aby si mal výslednú 4 ale tha druhý že na ústnu ani nepripustia tak neviem
nam ucitelka vravela ze na ustnu ta pripustia aj ked napises na 0,14 percenta.. ale potom nemozes cakat ze dostanes 1 alebo 2
pripustia ta ale musis mat najhorsie 3 z ustnej potom... tak to vraveli nam
btw: testovanie zo sloviny - akurat som si spravil formu A monitora z 2004 - akoze to su take blbosti - mal som 67% - ked to porovnam s tym,co nam kazala profka a co sem shark hodil => pilotny test z 2008 - z toho som mal 90% - zaujimave nie? dufam,ze pilotny dali lahky a v utorok tresnu daky hardcore ako to co som teraz robil...
Maki napísal:pripustia ta ale musis mat najhorsie 3 z ustnej potom... tak to vraveli nam
ale ked sa nemýlim tak za esej je vlastne na maturitnom vysvečku jedno poličko a píše sa počet bodov nie a ked sa nezíska dostatočný počet tak sa isto postupuje ako aj v testoch
// Maki - vdaka za info, to len kamarát dal takú otázku a ja som nevedel na nu odpovedať tak som sa to radšej opýtal tu, kde mam istotu, že to niekto vedieť bude