Maturita
Ja by som si vybral tieto. 
Pašovanie štvorlístkov kravám na Srí lanke (diskusný príspevok)
Najkrajší zážitok: bola som znásilnená (rozprávanie)
Ako som našim povedal, že som nezmaturoval (rozprávanie)
Co sa tyka temy Keby som bol Chuck Norris tak... (úvaha) tak to je nemozne napisat.. Chuck je len jeden.
Inak zmenil som postoj k maturitam. Ziadne strachovat sa z nich, ale TESIT sa.
Uplne mam teraz dobru naladu
Jeremy v stredu je anglina.
Pašovanie štvorlístkov kravám na Srí lanke (diskusný príspevok)
Najkrajší zážitok: bola som znásilnená (rozprávanie)
Ako som našim povedal, že som nezmaturoval (rozprávanie)
Co sa tyka temy Keby som bol Chuck Norris tak... (úvaha) tak to je nemozne napisat.. Chuck je len jeden.
Inak zmenil som postoj k maturitam. Ziadne strachovat sa z nich, ale TESIT sa.
Jeremy v stredu je anglina.
hej to sme v druhaku pisali - som si to vcera cital a blbe je,ze som o sebe zistil,ze v osmej na zakladke som vyhral skolske kolo retoriky - vyzeram akoby som si to este pamatal?Point napísal:beletrizovany zivotopis by nechcel nikto? nepoznam nic lahsie..ani pribeh nemusite vymyslat..ved ho poznate naspamat
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Veru v stredu sa ideJeremy napísal:tak tak maki a viete co uz vstredu bude pokoj a ide sa pit pit pit
no ja sa bojim gramtiky ta je pre mna spanielska dedina
<jo a vyraz spanielska dedina je frazeologizmus? ked sme uz pr itom?>
A je to ustálené slovné spojenie (teda typ frazeologizmu). Chvíľku som mal chuť vypísať sem všetky vetné členy
-
mirak2
Hardcore addict
ak bude beletrizovany zivotopis tak bud svoj alebo vymyslenej postavy...neverim zeby si dostal dajakeho Stura, alebo Schustera, alebo BushaaxXis napísal:A vies o tom, ze beletrizovany zivotopis sa nepise svoj?
Dostanes co ja viem Mozarta alebo Hviezdoslava a ides.
trochu sa bojim toho ze na rozpravanie alebo uvahu budu sproste temy...lebo pre mna to su dve najlahsie moznosti
//3 strany za 2 dni cool...kolko to este bude do konca tyzdna?
-
ProfionQQ
Medium Star
no nevem...ze ci bud svoj alebo vymyslenej osoby....mirak2 napísal:ak bude beletrizovany zivotopis tak bud svoj alebo vymyslenej postavy...neverim zeby si dostal dajakeho Stura, alebo Schustera, alebo Bushamyslim ze bude nejaka tema sa tykat prijatia eura, mozno uvaha
trochu sa bojim toho ze na rozpravanie alebo uvahu budu sproste temy...lebo pre mna to su dve najlahsie moznosti
pozri jedna maturitna tema je venovana iba pre L. Štúra !!! a ked sa dobre pametam tak sme tam mali aj jeho životopis...a celkom podrobny...
nechcem strašit ale klunde beletrizovany zivotopis aj Štúr
GL dámy a páni
-
Vigor
King
Jaj...nie som nervozny, len som sa chcel teda daco poucit len zistujem, ze ani neviem co vlastne..neznasam taketo situacie, radsej sa naucim celu knihu, nez taketo...
Co maturanti nervozni? ja som ztila v pohode, sme este dnes boli posedet a ze vecer si daco pozrieme. Juj nech je uz streda poobede...
Co maturanti nervozni? ja som ztila v pohode, sme este dnes boli posedet a ze vecer si daco pozrieme. Juj nech je uz streda poobede...