gg

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
EMERICH
Amateur
Amateur

Firefox nezobrazuje javascript

Príspevok od používateľa EMERICH »

Zdravim, mam urobenu jednoduchu tabulku v javascripte v externom subore a na stranke je na nu urobeny odkaz cez JS, v IE 6 mi ju bez problemov nacita ale firefox uplne ignoruje ze tam nejaky script je....vsetko mam povolene, problem je urcite v kode, v JS som zaciatocnik, preto vas velmi pekne prosim o pomoc...diky moc tu je script:

Kód: Vybrať všetko

// JavaScript Document
var row1col1var = 'Voda pre najchudobnejších';
var row2col1var = 'Topenie ľadovcov';
var row3collvar = 'Znečistenie zabíja';
var row4collvar = 'Arktický ľad sa roztápa';
var row5collvar = 'Menej hurikánov kvôli...';
var row6collvar = 'Archív noviniek';
document.write('<TABLE width=203 border=5 align="center" cellPadding=4 cellSpacing=4 bordercolor="#660000">');

document.write('<tr bgColor=#FFCC00><td><div align=center><strong><font size="2"><a href="GEOGRAFICKÉ AKTUALITY/Aktualita 12.htm">' + row1col1var + '<\/B><\/A><\/div><\/font><\/td><\/tr>');

document.write('<tr bgColor=#FFCC33><td><div align=center><strong><font size="2"><a href="GEOGRAFICKÉ AKTUALITY/Aktualita 07.htm">' + row2col1var + '<\/a><\/font><\/strong><\/div><\/td></tr>');

document.write('<tr bgColor=#FFCC66><td><div align=center><b><a href="GEOGRAFICKÉ AKTUALITY/Aktualita 08.htm"><font size=2>' + row3collvar + '<\/font><\/a><\/b><\/div><\/td><\/tr>');

document.write('<TR bordercolor="#663300" bgColor=#FFFF66><TD bgcolor="#FFFF66"><DIV align=center class="styl40"><B><A href="GEOGRAFICKÉ AKTUALITY/Aktualita 09.htm"><FONT size=2>' + row4collvar + '<\/FONT><\/A><\/B><\/DIV><\/TD><\/TR>');

document.write('<TR bgColor=#FFFF99><td><DIV align=center class="styl40 styl40"><B><A href="GEOGRAFICKÉ AKTUALITY/Aktualita 13.htm" target="_parent"><FONT size=2>' + row5collvar + '<\/FONT><\/A><\/B><\/DIV><\/td><\/TR>');

document.write('<TR bgColor=#FFFF99><td bgcolor="#FFFFFF"><DIV align=center class="styl40 styl40"><B><A href="GEOGRAFICKÉ AKTUALITY/Archív noviniek.htm" target="_parent"><FONT size=2>' + row6collvar + '<\/FONT><\/A><\/B><\/DIV><\/td><\/TR>');

document.write('<\/table><\/center>');
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zobrazí mi ju vo firefoxe bez problémov, tak chyba v kode nebude. A nabudúce dávaj kody do code lebo je to nečitateľné
EMERICH
Amateur
Amateur

audiotrack napísal:zobrazí mi ju vo firefoxe bez problémov, tak chyba v kode nebude. A nabudúce dávaj kody do code lebo je to nečitateľné
opravene, ospravedlnujem sa, mozes prosim zmazat tu moju predchadzajucu temu?dakujem....takze kod je v poriadku? a potom ako to ze v niekolkych firefoxoch /asi 3-4/ to nezobrazilo? nastavenia pritom mali uplne vseobecne....
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ako si to do toho html vkladal?
EMERICH
Amateur
Amateur

gwixt napísal:ako si to do toho html vkladal?
vlozene to je ako odkaz na externy JS :

Kód: Vybrať všetko

<script language="javascript" type="text/javascript" src="novinky.js"></script>
EMERICH
Amateur
Amateur

Nefunguju odkazy....

Mam s tym JS problem, uz mi to zobrazuje, vsetko je v pohode, ale odkazy na jednotlive dokumenty mi niekedy nejdu nacitat, proste vypise ze subor nenajdeny....cim to moze byt? please help...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak logicky tým, že odkazuješ na súbor ktorý neexistuje. Prekontroluj si všetky cesty či sú správne, píš všetko malími (aj premenuj súbory ak majú v názvoch velké písmena)..
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Zaloha vsetkych nastaveni mozilla firefox

Príspevok od používateľa marat01 »

potrebujem preinstalovat windows a chcel by som si zalohovat vsetky nastavenia FF ktore mam urobene (favourites, ulozene hesla,...). Da sa to komplet nejak zalohovat?
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

C:\Documents and Settings\Šu-Do\Application Data
zlozka Mozilla..
ked si ju celu zalohujes tak v podstate si zalohujes hesla, coockies, historiu.. temy nastavenia...
minkkooo
Expert
Expert

mozila firefox 1.5

Príspevok od používateľa minkkooo »

hladal som na nete a akosi som nevedel najst nic starsie ako je tato verzia, existuje aj nizsia? ak ano poprosil by som o link dakujem
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

bola 1.0.8 a potom az 1.5 ... nic medzitym bud nebolo alebo som to nenasiel
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tu máš komplet všetky verzie od najstaršej po najnovšiu:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases
minkkooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa minkkooo »

dik
lock
josefs
Medium Star
Medium Star

Pošahaný Firefox

Príspevok od používateľa josefs »

Download manager mi sposobil ze FF nie je schopny otvarat rozne typy suborov. Napr pri kliknuti odkazu na pdf subor sa neotvori Adobe reader alebo Acrobat ale vypise to chybovu hlasku. To iste pri video suboroch atd.

Neviete mi poradit ako znovu zrekonstruovat FF tak aby boli pre urcite akcie priradene urcite programy ktore prislusny subor otvoria, resp. prehraju ... bez nutnosti reinstalacie FF alebo dalsich programov?

Dik za pomoc
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nastroje
moznosti
obsah
typy suborov

v DL managery si vypni podporu pre browsery alebo ak sa da tak pre FF
josefs
Medium Star
Medium Star

to ŠU-DO
Dakujem za pomoc. Aj napriek nastaveniu ake si mi doporucil mi pri stiahovani suboru ponukne dve moznosti - ci chcem otvorit subor alebo ulozit na disk.
Ak dam otvorit - FF mi subor stiahne ale pri pokuse otvorit vyhodi chybovu hlasku s odkazom na temp adresar kde by mal byt uvedeny subor s tym ze nie je mozne ho otvorit koli tomu ze doslo k neznamej chybe.

Daju sa pridat aj nove typy suborov a akcia pre ne vo FF?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ak ti vadi ze sa ta to pyta tak si zaskrtni vyznacene policko

a pridat nove manualne sa neda.. ono sa to samo opyta.. v podstate ked mas tu vec.. kam ulozit alebo spustit.. tak tam mas moznost vybrat ze cim pustit
Prílohy
Schránka01.jpg
josefs
Medium Star
Medium Star

nie praveze mi to nevadi a potreboval by som aby doslo ku otvoreniu suboru bez toho aby ho ulozilo. On je tak ci tak zrejme ulozeny ale niekde v temporary files.
Napísať odpoveď