Maturita
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemas pravdu!!! profka nam povedala aj jeden slovencinar ze su dva sposoby pisania toho zivotopisu! prvy je ze poznas tu postavu a budes pisat o jej zivotopise alebo budes pisat sebe prevtelenom Jozefovy Makovy. sme si to este overovali nemali nam to oficialne povedat ale povedali nanestastieGangy napísal:Kua som to v povodnom prispevku opravil, som sa len pomylil, myslel som zivotopis. A odbocenie je od pisania niecoho UPLNE ineho dost rozdielne. Mas pisat zivotopis Jozefa Maka a ty pises o tom kam si chodil na skolu etc.? To je ako keby si do uvahy o strese zacal rozoberat biomechaniku chapes? Proste cele zle a caf. Ja som si to nevymyslel, tak to je.
-
lekoklatik
VIP
Tak mam po AJ.... Sloh bola detska hracka a test, posluch bol zle urobeny... Proste hovorili same sracky ale nic k teme... Skoda...
//som skupina B...
a mrzi ma to ze som sa zlakol A
to JaJeNiektoIny mno som z umeleckej a spoluziacka vraj so slohom nemala problem... Prave naopak.. vraj jej sadol dokonale
//som skupina B...
to JaJeNiektoIny mno som z umeleckej a spoluziacka vraj so slohom nemala problem... Prave naopak.. vraj jej sadol dokonale
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Sloh bola detska hracka??? Co??? Plusy a minusy moderneho a tradicneho umenia je podla teba lahka tema? Mozno pre tych co studuju na umeleckych skolach a nie pre tych normalnych co o tom nemaju sajnulekoklatik napísal:Tak mam po AJ.... Sloh bola detska hracka a test, posluch bol zle urobeny... Proste hovorili same sracky ale nic k teme... Skoda...
Takze sloh som uplne pokazil a testy boli vrajze tazsie ako minuly rok, ale zase take tazke podla mna neboli.
Isiel som z Acka, test okrem listeningu som cakal lahsii
Sloh uplna pohodka, som viac nez spokojny.
To ze sme mali pisat u umeni nevadi, mali sme rozsah 200-220 slov cize napisat uvod, 6 odvovoneni ku tym bodom a zaver je dost malo, cize stacilo to uplne povrchne napisat. Ja som to tak pisal mal som cas na konpect, pekne prepisanie a spocitanie slov. Vyslo mi to na 206 slov
Sloh uplna pohodka, som viac nez spokojny.
To ze sme mali pisat u umeni nevadi, mali sme rozsah 200-220 slov cize napisat uvod, 6 odvovoneni ku tym bodom a zaver je dost malo, cize stacilo to uplne povrchne napisat. Ja som to tak pisal mal som cas na konpect, pekne prepisanie a spocitanie slov. Vyslo mi to na 206 slov
-
jin
VIP
Sloh - nádhera, téma sadla o výhodách a nevýhodách by som dal aj na 500 slov, jediné, čo bolo nahovno bol priestor rozsahu na manévrovanie. 200 slov bolo fakt málo, na menej ako 243 som ot fakt nedokázal napísať.
Test už horší, Englich in use sux hard, listening bol problém len v true/false a reading bol pekny...
Tak sa uvidí, zajtra držíme palce nemčinárom
//Retne: JAYX!!
Test už horší, Englich in use sux hard, listening bol problém len v true/false a reading bol pekny...
Tak sa uvidí, zajtra držíme palce nemčinárom
//Retne: JAYX!!
no neviem, ku nam prisiel zastupca a vravel nech tie slova nepocitame, len proste nech je toho na pohlad tak akurat.. uvidime mno
inac myslim ze sa to celkom dalo, ci uz monitor ci sloh.. som zvedavy
//k tym nahravkam: tiez sme to mali nejak na <>, hlavne ta prva.. nvm ci kvoli tomu ze to bolo hlasno alebo co ale hrozne to bolo.. dalsie dve uz ok
inac myslim ze sa to celkom dalo, ci uz monitor ci sloh.. som zvedavy
//k tym nahravkam: tiez sme to mali nejak na <>, hlavne ta prva.. nvm ci kvoli tomu ze to bolo hlasno alebo co ale hrozne to bolo.. dalsie dve uz ok
-
theBliZZard
Star
Az na to ze pisomna cast sa neznamkuje. Dostanes percenta a to je vsetko, nie znamku. Ak mas viac ako 33% tak ustnu mozes mat aj na 4 a zmaturoval si. K ANJ, Bcko, test celkom v pohode si myslim, mozno listening torchu problemy ale aj to sa dalo. A sloh, pche, pisat priatelovy co pride o tom co budete robit vecer, na ake hodiny sa zapisete, pohodickaaaa. Dal som presne 180 slovateista napísal:pokial viem ak mas tych 33-33,3% presiel si na 4 i ked na m profka davala nieco na sposob ze ted musis mat 47% ale to je vraj hovadina
takze ak mas tyc 33% prisiel si na 4
ja by som skor chcel vedet jak je to stym slohom ci sa rata do pisomnej casti ako + body alebo do ustnej?