Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

ludia držte sa na AJ kto ide dnes písať..... :modlenie: :smt115 :smt006
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

axXis napísal:V informal letter su praveze skratene tvary typicke.
jj Zase nie vsade je zakazane pouzivat skratky...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nam splietala profka nieco v tom zmysle ze nikde nesmu byt..ale tak neviem...sa dozviem v skole od spoluziakov asi 8)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Neslo jej skor o to, ze ak pouzijes skratku stratis slovo?
Napr. will not = won´t, ak to napises skratene mas to ako 1 slovo ak normalne mas to za 2 slova
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Hura, hura, dneska je maturaaa :)
Inak, ta esej moze byt rozna - For and against essay, Opinion essay, Solutions to problems a neviem co este. Vlastne, essay znamena slohova praca, takze ten profesor sa neprekecol, len povedal znamy fakt.
Vela stastia.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ako je to s tymi znamkami z maturity ? ked mam viac ako 33% z pisomnej casti tak nemozem dostat horsiu znamku ako 3 z ustnej ??? uz mam zmatok z toho
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

pokial viem ak mas tych 33-33,3% presiel si na 4 i ked na m profka davala nieco na sposob ze ted musis mat 47% ale to je vraj hovadina
takze ak mas tyc 33% prisiel si na 4
ja by som skor chcel vedet jak je to stym slohom ci sa rata do pisomnej casti ako + body alebo do ustnej? :?
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

nemate niekto aj niaky podklad pre NEM-cinu
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

ateista napísal:ja by som skor chcel vedet jak je to stym slohom ci sa rata do pisomnej casti ako + body alebo do ustnej? :?
Zastupca nam vravel, ze budes mat zapisane % za test, % za sloh a znamku za odpoved.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

nemate niekto vysledky maturitneho testu z NJ rok 2006 B a kod testu 1951 ?? inac co myslite ? zajtra aky sloh bude z NJ ? tusim, neformalny list by mal byt, resp. ved vzdy aj bol
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Gangy napísal:Kua som to v povodnom prispevku opravil, som sa len pomylil, myslel som zivotopis. A odbocenie je od pisania niecoho UPLNE ineho dost rozdielne. Mas pisat zivotopis Jozefa Maka a ty pises o tom kam si chodil na skolu etc.? To je ako keby si do uvahy o strese zacal rozoberat biomechaniku chapes? Proste cele zle a caf. Ja som si to nevymyslel, tak to je.
nemas pravdu!!! profka nam povedala aj jeden slovencinar ze su dva sposoby pisania toho zivotopisu! prvy je ze poznas tu postavu a budes pisat o jej zivotopise alebo budes pisat sebe prevtelenom Jozefovy Makovy. sme si to este overovali nemali nam to oficialne povedat ale povedali nanestastie
Miskok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Miskok »

Mno a nam tie, co stale chodili kontrolovat po triedach povedali, ze ten rok 1843 ci kolko musime napisat slovom inak sa to neuznava a trz v tych spravnych odpovediach je to cislom ..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak mam po AJ.... Sloh bola detska hracka a test, posluch bol zle urobeny... Proste hovorili same sracky ale nic k teme... Skoda...

//som skupina B... :) a mrzi ma to ze som sa zlakol A
to JaJeNiektoIny mno som z umeleckej a spoluziacka vraj so slohom nemala problem... Prave naopak.. vraj jej sadol dokonale
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

lekoklatik napísal:Tak mam po AJ.... Sloh bola detska hracka a test, posluch bol zle urobeny... Proste hovorili same sracky ale nic k teme... Skoda...
Sloh bola detska hracka??? Co??? Plusy a minusy moderneho a tradicneho umenia je podla teba lahka tema? Mozno pre tych co studuju na umeleckych skolach a nie pre tych normalnych co o tom nemaju sajnu :) Alebo si maturoval z Becka? Posluch v Acku bol podla mna celkom lahky, hlavne tretia cast :lol:
Takze sloh som uplne pokazil a testy boli vrajze tazsie ako minuly rok, ale zase take tazke podla mna neboli.
Retne
Darca
Darca

Isiel som z Acka, test okrem listeningu som cakal lahsii :roll:
Sloh uplna pohodka, som viac nez spokojny.
To ze sme mali pisat u umeni nevadi, mali sme rozsah 200-220 slov cize napisat uvod, 6 odvovoneni ku tym bodom a zaver je dost malo, cize stacilo to uplne povrchne napisat. Ja som to tak pisal mal som cas na konpect, pekne prepisanie a spocitanie slov. Vyslo mi to na 206 slov :P
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Vsetko pohodkaaa lavou zadnou :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Sloh - nádhera, téma sadla o výhodách a nevýhodách by som dal aj na 500 slov, jediné, čo bolo nahovno bol priestor rozsahu na manévrovanie. 200 slov bolo fakt málo, na menej ako 243 som ot fakt nedokázal napísať.

Test už horší, Englich in use sux hard, listening bol problém len v true/false a reading bol pekny...

Tak sa uvidí, zajtra držíme palce nemčinárom :wink:

//Retne: JAYX!! :lol:
Retne
Darca
Darca

jin: preco si az tak presiahol limit, to pojdu dole body ako ja na tobogane v madarsku :)
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

no neviem, ku nam prisiel zastupca a vravel nech tie slova nepocitame, len proste nech je toho na pohlad tak akurat.. uvidime mno

inac myslim ze sa to celkom dalo, ci uz monitor ci sloh.. som zvedavy

//k tym nahravkam: tiez sme to mali nejak na <>, hlavne ta prva.. nvm ci kvoli tomu ze to bolo hlasno alebo co ale hrozne to bolo.. dalsie dve uz ok
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

ateista napísal:pokial viem ak mas tych 33-33,3% presiel si na 4 i ked na m profka davala nieco na sposob ze ted musis mat 47% ale to je vraj hovadina
takze ak mas tyc 33% prisiel si na 4
ja by som skor chcel vedet jak je to stym slohom ci sa rata do pisomnej casti ako + body alebo do ustnej? :?
Az na to ze pisomna cast sa neznamkuje. Dostanes percenta a to je vsetko, nie znamku. Ak mas viac ako 33% tak ustnu mozes mat aj na 4 a zmaturoval si. K ANJ, Bcko, test celkom v pohode si myslim, mozno listening torchu problemy ale aj to sa dalo. A sloh, pche, pisat priatelovy co pride o tom co budete robit vecer, na ake hodiny sa zapisete, pohodickaaaa. Dal som presne 180 slov :P
Napísať odpoveď