Maturita
správa
formu ti netreba iba sa nauč uvodne frazy ved predsa nebudeš vypisovať odosielateľa a ani adresata iba tie uvodne vety a zaverečne ti treba to je všetko a sloh z neminy je hotovy, len sa pridržiavať bodovstanulik napísal:nemate niekto formu listu v nemcine ?? ako to ma vypatrat...
btw. včera mi nešiel net, a tak sa chcem spýtať či tu niekto náhodou nema odpovede zo sloviny z urovne B a k tomu aj test rád by som si to pozrel čo a ako som dokecal, inak ten test bol dosť priblblý a som zvedavý na zajtrajšiu matruru z neminy, ktorá ma čaka vraj uberu 10 úloh v ktorých je možnosť A, B, C, D - to su veľke straty dofrasa
Re: správa
toto z kade mas ? takze namiesto 20tich budu len 10 ?? su drbnuti ? radsej mali ubrat to posledne cvicenie, abo cvicenie kde treba dopisovat slova, ked mas nejake pismenko tam uz napisane.J.O.S.E napísal: vraj uberu 10 úloh v ktorých je možnosť A, B, C, D - to su veľke straty dofrasa
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neskryvana radostVýsledky externých maturít zo slovenčiny a literatúry sa tento rok už budú započítavať do celkového hodnotenia
Minister školstva Ján Mikolaj upravoval novú maturitu aj krátko po nástupe do funkcie v roku 2006. Odpustil gymnazistom maturitu z prírodovedného predmetu, ktorý zaviedol bývalý minister školstva Martin Fronc z KDH. Gymnazisti v rámci ústnej časti skúšky dospelosti tak nemusia povinne maturovať z piatich, ale zo štyroch predmetov - zo slovenčiny, cudzieho jazyka a dvoch voliteľných predmetov.
Testy a slohy z maďarského a ukrajinského jazyka čakajú maturantov na budúci týždeň v pondelok. Testy a slohy z anglického jazyka prídu na rad v stredu, z nemčiny vo štvrtok. Testy z taliančiny a španielčiny budú po prvýkrát aj elektronické.
mal som Acko.. akoze fakt sranda.. oproti minulym rokom sa mi to zdalo o dost tazsie.. dost slovam som nezorumel a bolo to cele dake divne.. hlavne reading.. priradit tie vety do clanku.. horor
essay v poho..
dobry napad je zapnut si radio na mobile a pocut temu odtial.. mali sme dobru polhodinnku k dobru kym to nasi profesori doniesli na papieri napisane
tak aspoň jedno plus dneska
essay v poho..
dobry napad je zapnut si radio na mobile a pocut temu odtial.. mali sme dobru polhodinnku k dobru kym to nasi profesori doniesli na papieri napisane
tak aspoň jedno plus dneska
-
Reli.C
Medium Star
stanulik: B test ANJ to mala znížené o 10 úloh. počítame s kolegom, že to bude podobne aj v NEJ
/ináč čo sa týka mňa, test spravený, sloh napísaný
čakám na výsledky, dúfam, že to bude nad moje očakávanie 
/tak troška na zasmiatie ... ako nám profesor vysvetľoval ako sa má vypisovať záhlavie, tak hovorí: "tam kde je kód testu (alebo niečo podobné) máte napísať S Je Be"
samo zavládol smiech
až pokým sme sa nedostali k odposluchu, po ňom, sa to už jak-tak zmáknuť dalo.
btw Zuzi dík
/ináč čo sa týka mňa, test spravený, sloh napísaný
/tak troška na zasmiatie ... ako nám profesor vysvetľoval ako sa má vypisovať záhlavie, tak hovorí: "tam kde je kód testu (alebo niečo podobné) máte napísať S Je Be"
btw Zuzi dík
-
theBliZZard
Star
Adresu netrebalo pisat. Som sa to osobne pytal tej kontrolorky maturitnej ci co to boloPoint napísal:mna teraz hneva, ze som do toho listu priatelovi co ide na slovensko nenapisal adresu..to su hned body dolu
-
olololwtfomg
Expert
-
ProfionQQ
Medium Star
tak to nevem ci by spravil aj deviatak na 80%...to si asi trochu prehnal...zas nehovorme ze to bolo az tak lahke bo sa to niekto "inteligentny" dozvie z ministerstva a nabuduci rok to bude este tazsie !!!olololwtfomg napísal:OMG matura z angličtiny bola za lamerčina. to moj brat ktorý je deviatak by vedel napísať aspoň na 80%.
ale inak aj ja sa priklanam k nazoru ze to bolo celkom lahke...a sloh??? no nevem mal som 250 slov tak som to trochu skrátil este potom....
btw tá tema čo bola akoze "A" forma....dost blba tema...nevem ci by som to napisal
A myslis ze to niekoho kto tento rok maturoval bude trapit ked to bude o rok tazsie ???ProfionQQ napísal:tak to nevem ci by spravil aj deviatak na 80%...to si asi trochu prehnal...zas nehovorme ze to bolo az tak lahke bo sa to niekto "inteligentny" dozvie z ministerstva a nabuduci rok to bude este tazsie !!!
Ked si robil becko tak sa necuduj...olololwtfomg napísal:OMG matura z angličtiny bola za lamerčina. to moj brat ktorý je deviatak by vedel napísať aspoň na 80%.
//Inac je tu niekto komu sa zdala A forma testu lahka, lebo my sme z Acka maturovali cela trieda a aj jedinci ktori boli na rok v amerike, hovorili ze to bolo heavy!