Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stanulik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stanulik »

nemate niekto formu listu v nemcine ?? ako to ma vypatrat...
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Hups... Slovina 5, Anglina 5... Vsetko kvoli slohom. :D

Inac oficialne: PA-NA-TO-MI-A :(
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Tak konečne mám aj anglinu za sebou:)
Podľa mňa to bolo úplne ľahučké, aj ten listening...Taká pohodička.
Mám z toho určite lepší pocit ako zo sj.
Teraz ešte zvládnuť matiku....juj, to bud, dúfam, že vymysleli niečo ľahké...:))
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

Hipollita napísal:dúfam, že vymysleli niečo ľahké...:))
to vies,ze ano :lol:
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

stanulik napísal:nemate niekto formu listu v nemcine ?? ako to ma vypatrat...
formu ti netreba iba sa nauč uvodne frazy ved predsa nebudeš vypisovať odosielateľa a ani adresata iba tie uvodne vety a zaverečne ti treba to je všetko a sloh z neminy je hotovy, len sa pridržiavať bodov :wink:

btw. včera mi nešiel net, a tak sa chcem spýtať či tu niekto náhodou nema odpovede zo sloviny z urovne B a k tomu aj test rád by som si to pozrel čo a ako som dokecal, inak ten test bol dosť priblblý a som zvedavý na zajtrajšiu matruru z neminy, ktorá ma čaka vraj uberu 10 úloh v ktorých je možnosť A, B, C, D - to su veľke straty dofrasa :?
stanulik
Light Professional
Light Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa stanulik »

J.O.S.E napísal: vraj uberu 10 úloh v ktorých je možnosť A, B, C, D - to su veľke straty dofrasa :?
toto z kade mas ? takze namiesto 20tich budu len 10 ?? su drbnuti ? radsej mali ubrat to posledne cvicenie, abo cvicenie kde treba dopisovat slova, ked mas nejake pismenko tam uz napisane.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

jaaaaaj no už po angline, aaach jaaaaj ludia mam pocit, že AJ som spravil ľahšie ako SJ :lol: :lol: :lol: uvidíme na výsledky :)
len ten list som mal na 155 slov :? :(
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

Dnes to bolo uplne lahucke, aj ked z c-ko som si ani inak nepredstavoval. :) skoda ohranicenia 120 slov :(
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mna teraz hneva, ze som do toho listu priatelovi co ide na slovensko nenapisal adresu..to su hned body dolu :(
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Výsledky externých maturít zo slovenčiny a literatúry sa tento rok už budú započítavať do celkového hodnotenia

Minister školstva Ján Mikolaj upravoval novú maturitu aj krátko po nástupe do funkcie v roku 2006. Odpustil gymnazistom maturitu z prírodovedného predmetu, ktorý zaviedol bývalý minister školstva Martin Fronc z KDH. Gymnazisti v rámci ústnej časti skúšky dospelosti tak nemusia povinne maturovať z piatich, ale zo štyroch predmetov - zo slovenčiny, cudzieho jazyka a dvoch voliteľných predmetov.

Testy a slohy z maďarského a ukrajinského jazyka čakajú maturantov na budúci týždeň v pondelok. Testy a slohy z anglického jazyka prídu na rad v stredu, z nemčiny vo štvrtok. Testy z taliančiny a španielčiny budú po prvýkrát aj elektronické.
neskryvana radost :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

mal som Acko.. akoze fakt sranda.. oproti minulym rokom sa mi to zdalo o dost tazsie.. dost slovam som nezorumel a bolo to cele dake divne.. hlavne reading.. priradit tie vety do clanku.. horor
essay v poho..
dobry napad je zapnut si radio na mobile a pocut temu odtial.. mali sme dobru polhodinnku k dobru kym to nasi profesori doniesli na papieri napisane :lol:
tak aspoň jedno plus dneska :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

bloodko napísal:
Inac oficialne: PA-NA-TO-MI-A :(
ma to pobavilo.....nemalo to byť náhodou PA-TA-GÓ-NI-A
:D
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

stanulik: B test ANJ to mala znížené o 10 úloh. počítame s kolegom, že to bude podobne aj v NEJ

/ináč čo sa týka mňa, test spravený, sloh napísaný :) čakám na výsledky, dúfam, že to bude nad moje očakávanie :wink:
/tak troška na zasmiatie ... ako nám profesor vysvetľoval ako sa má vypisovať záhlavie, tak hovorí: "tam kde je kód testu (alebo niečo podobné) máte napísať S Je Be" :D samo zavládol smiech :) až pokým sme sa nedostali k odposluchu, po ňom, sa to už jak-tak zmáknuť dalo.

btw Zuzi dík :D
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

:D jasne, ze to malo byt patagonia.. :D uz mi sibe. :D
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Point napísal:mna teraz hneva, ze som do toho listu priatelovi co ide na slovensko nenapisal adresu..to su hned body dolu :(
Adresu netrebalo pisat. Som sa to osobne pytal tej kontrolorky maturitnej ci co to bolo :). Ze ked si napisal adresu tak dobre, a ked nie tak tiez dobre. A potom jeden ze fajne v adrese mam uz 10 slov. A ona povedala ze slova z adresy sa nepocitaju takze adresu si pisat nemusel.
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

OMG matura z angličtiny bola za lamerčina. to moj brat ktorý je deviatak by vedel napísať aspoň na 80%.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

olololwtfomg napísal:OMG matura z angličtiny bola za lamerčina. to moj brat ktorý je deviatak by vedel napísať aspoň na 80%.
tak to nevem ci by spravil aj deviatak na 80%...to si asi trochu prehnal...zas nehovorme ze to bolo az tak lahke bo sa to niekto "inteligentny" dozvie z ministerstva a nabuduci rok to bude este tazsie !!!

ale inak aj ja sa priklanam k nazoru ze to bolo celkom lahke...a sloh??? no nevem mal som 250 slov tak som to trochu skrátil este potom....

btw tá tema čo bola akoze "A" forma....dost blba tema...nevem ci by som to napisal
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

ProfionQQ napísal:tak to nevem ci by spravil aj deviatak na 80%...to si asi trochu prehnal...zas nehovorme ze to bolo az tak lahke bo sa to niekto "inteligentny" dozvie z ministerstva a nabuduci rok to bude este tazsie !!!
A myslis ze to niekoho kto tento rok maturoval bude trapit ked to bude o rok tazsie ???
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

olololwtfomg napísal:OMG matura z angličtiny bola za lamerčina. to moj brat ktorý je deviatak by vedel napísať aspoň na 80%.
Ked si robil becko tak sa necuduj...

//Inac je tu niekto komu sa zdala A forma testu lahka, lebo my sme z Acka maturovali cela trieda a aj jedinci ktori boli na rok v amerike, hovorili ze to bolo heavy!
jenny177
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jenny177 »

:) som rada,ze vam to vacsine dopadlo super...ale co vymyslia na neminu?...keby aspon sloh bol jasny.. :cry:
Napísať odpoveď