Maturita
tak moje ocakavania sa potvrdili... tohtorocne maturity boli o 100 percent tazsie ako po minule roky..
asi si to striedaju ze tazke, lahke a teraz brutal tazke..
sam som vyratal len par prikladov.. keby neexistuje skupnova praca tak cau parky..
no ale prestaňme na to uz mysliet.. je piatok a ide sa do mesta
napriek tomu to vidim tak ze mi matika dopadne asi najepsie
asi si to striedaju ze tazke, lahke a teraz brutal tazke..
sam som vyratal len par prikladov.. keby neexistuje skupnova praca tak cau parky..
no ale prestaňme na to uz mysliet.. je piatok a ide sa do mesta
napriek tomu to vidim tak ze mi matika dopadne asi najepsie
Tak ja som s tym vydrbal, za mnou sedel dost inteligentny spoluziak, hned ako rozdavala testy, som pozeral ze ktore priklady ma ako ocislovane a poznacil som si to, asi tak 15 prikladov som vedel ze kde od neho mozem opisovat, zacal som pocitat, co ja viem asi 10 prikladov som vypocital, a zacal som odneho opisovat. Najviac som prial aby som nemla pod 35 % to urcite nebudem mat, tipujem to tak na 60 % mozno viac mozno menej.
Test sa mi zdal oproti minulemu roku tazsi, tam som mal nieco cez 85 %
Fabo: tak ako som uz aj ja spomenul, tvoje vychvalne reci nikoho nezaujimaju, uz len mi povedz meno tvojej skoly... a v tomto topicu sa nevyjadruj...
Test sa mi zdal oproti minulemu roku tazsi, tam som mal nieco cez 85 %
Fabo: tak ako som uz aj ja spomenul, tvoje vychvalne reci nikoho nezaujimaju, uz len mi povedz meno tvojej skoly... a v tomto topicu sa nevyjadruj...
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
som sa na to kukal a ze to si robia srandu??? Najtahsi bol podla mna ten 12 uholnik A1....A12 kym som sa z toho vymotal tak to bolo aj 10 minheelie napísal:nesranduj, z minulorocneho acka by som mala 96,7%, dnes mam aspon 4 priklady zle
Prosim ta ,tazko na treningu lahko na bojisku sa vravi.....Vies co som si napisal do kolonky znamka??? 4 a som si na 100% isty ze z toho Acka mam 19 prikladov dobre ostatne je vo hviezdach.....Maki napísal:tak mozno Acko - ale minulorocne Bcko som si vklude vyratal na 80% a tie co som nevedel tak som nevedel len preto ze som daku blbost spravil... ale dnes? dnes to bol extrem... som mozno 7 vedel.. ostatok tipy..
Skola: SPSE Karola Adlera 5
Dobre no Matiku vas naucili, ved elektrotechnicka, to matiku musis vediet o polnoci, nos a ta spytam nieco z genetiky, tak sa ukaz...MP4-23 napísal:Prosim ta ,tazko na treningu lahko na bojisku sa vravi.....Vies co som si napisal do kolonky znamka??? 4 a som si na 100% isty ze z toho Acka mam 19 prikladov dobre ostatne je vo hviezdach.....
Skola: SPSE Karola Adlera 5(Ludvikova nauci)
A este jednu vec tak mohli naucit, taky flip ze editovat prispevky ^^
GenetikyMP4-23 napísal:genetivky??? co to je
ano naucili preto som si dal tu matiku, to bola moja volba jak kazdeho teraz,ked sa niekto necitil tak si ju nemusel davat kazdeho slobodna volba
Jaj tam to mate take ze kto chce, ide a kto nie tak nie... no my to tak zase nemame, my musime ist zo SJ, potom jeden jazyk aky chceme (povinne), no a musime si vybrat minimalne z dvoch predmetov a tu je nas vyber: Nj, Matika, Informatika, Fyzika, Gegrafia, Biologia, Nauka o spolocnosti, Dejepis, Chemia .... no asi vsetko... a co si ma clovek ktory ide na techniku vybrat ine okrem matiky a informy
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
daj boh aby to bola pravda .. keby sme na to pivo isli rano, tak by som lepsie pocital ... ale inak nebolo to tazke ... s piatimi prikladmi som ani nepohol, ani som sa neunuval s nimi hybat ... vacsinu som vypocital, dufam ze dobre, opisat sa nedalo kedze okolo mnasedeli rovnaki vymeti ako ja ... nad jednym prikladom som sa smazil asi 10 minut a vyslo mi ze 18=10 .. whooops chyba lavky, pome na dalsiJerry napísal:MATURITA FORMALITA!