Co vzacne vam ukradli?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
heLLhole
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heLLhole »

mne priblizne 500 sk z penazenky...aspon ze mi ju neu.ebali celu a zostali tam dkolady
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

prvy horsky bicykel
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

desiatu zo skolskej tasky! ked to bolo prvy krat, tak to bolo strasne pre mna, no a potom na strednej, kedze som bol dochadzajuci, tak to bolo pravidelne. Clovek sa ide z chuti najest, a naraz tam nema nic, vtedy by som vrazdil, aj padlo par uderov, alemoju desiatu mi to nevratilo :( No a raz na zakladne 2 x telefonne karty - tie som aj tak nasiel v automate, tak som to znasal lahko, ale ked mi z penazenky ukradli 70 SK, tak to bol brutal.....
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

energy00 napísal:desiatu zo skolskej tasky! ked to bolo prvy krat, tak to bolo strasne pre mna, no a potom na strednej, kedze som bol dochadzajuci, tak to bolo pravidelne. Clovek sa ide z chuti najest, a naraz tam nema nic, vtedy by som vrazdil, aj padlo par uderov, alemoju desiatu mi to nevratilo :( No a raz na zakladne 2 x telefonne karty - tie som aj tak nasiel v automate, tak som to znasal lahko, ale ked mi z penazenky ukradli 70 SK, tak to bol brutal.....
70 sk a stresujes a 500 sk typek niekde vyssie a celkom v klude :D ale inak pekne to naserie, to verim, ked niekto slohne tvoje zarobene love... to nemam rad :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

okonenipica napísal:Kedy sa to stalo a ako ho policia nasla ?
nasli ho pomocou IMEI cisla z krabice, tri roky dozadu
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No mne raz vyrabovali nejake zavistlive ku**y skrinku v skole este na ZS na SVK. Mal som v nej krasne nove NIKE boty ktore mi este vtedy poslali rodicia z UK, a stali v prepocte nieco okolo 2000/2500sk

Este ked sestra bola mala tak jej slohla partia teenegerov maly detsky bicykel a par dni nato mam videla ten bike v meste ako sa na nom ty kkti vozia, tak neviem co im spravila ale bicykel mala spat. Potom nam ukradli asi 2 anteny z auta, potom, znak z auta asi 2/3 krat tiez to naserie, ked to robi este k tom unejaky zasrany amater a poskrabe okolo znaku vsetk onaokolo :roll:
potom nam slohli vsetky 4 original daewoo puklice z auta, tiez ich mam nasla na Ziguli par dni nato (poznala ich podla zodretej jednej puklice, lebo to raz mama suchla o obrubnik) :D tak sa opytala cigana co v aute sedel, a on povedal ,ze on ich kupil za 200sk od jedneho mladeho chlapa, a mam mu nato ze ona ich chce spat ze to su jej a on ze chce za nich 200sk lebo on za nich tiez zaplatil, tam mam mu dala dve stovky a zobrala si puklice domov.
A este sa raz stalo mojej sesternici, ze jej na kupalisku vzali vak, ked spala, ale hned vyskocila a zacala za tym debilom utekat a on ked uz nevladal tak vak odhodil :D
Blazeer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blazeer »

no mne raz novu udicu :( ... jeden cigan somarsky... nenavydim ich ... nezeby sa zacali ucit :D ale kradnu ... vtedy som mal asi 13-14 ...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

XBOX :cry:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Opak: To akoze odkial ti ho potiahli ?
tinco
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tinco »

kto chce ukradne aj zavarene a zabetonovane, ale hlavne je nedavat nikomu moznost Vam nieco ukradnut, pretoze prave ta prilezost robi zlodeja zlodejom aj z takeho cloveka aku su priatelia alebo blízka rodina... :?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

mi-chau napísal:nasli ho pomocou IMEI cisla z krabice, tri roky dozadu
ano, ale akym sposobom ? mohol by si prosim viac dat vediet ? ak nechces verejne mozes aj sukromne, diky ;) ..
mi-chau
Darca
Darca

okonenipica napísal:ano, ale akym sposobom ? mohol by si prosim viac dat vediet ? ak nechces verejne mozes aj sukromne, diky ;) ..
Policajti sa ma opytali ci mam od neho krabicu, zaviezli ma domov do vysielacky nadiktovali kolegovi IMEI a monitorovali. Cakali kym niekto fon zapne, ten zlodej ho priniesol do bazaru a tam treba mobil vyskusat tak tam dobehli fizli, dali mi mobil a od predavaca mali popis, kedze uz bol znamou tvarou nasli ho a zapalovacom mu priskvarili vajcia. Dostal dva roky podmienku, jeho prdel moze dakovat sudcovi ze nie natvrdo.
//teraz uz to s mobilmi tak nefunguje, vtedy to bola draha zalezitost tak preto, teraz sa s tym uz neje*u.
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

Raz mi ukradli penazenku v ktorej som mal 70 halierov. niekdo sa potešil
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Policajti sa ma opytali ci mam od neho krabicu, zaviezli ma domov do vysielacky nadiktovali kolegovi IMEI a monitorovali. Cakali kym niekto fon zapne, ten zlodej ho priniesol do bazaru a tam treba mobil vyskusat tak tam dobehli fizli, dali mi mobil a od predavaca mali popis, kedze uz bol znamou tvarou nasli ho a zapalovacom mu priskvarili vajcia. Dostal dva roky podmienku, jeho prdel moze dakovat sudcovi ze nie natvrdo.
//teraz uz to s mobilmi tak nefunguje, vtedy to bola draha zalezitost tak preto, teraz sa s tym uz neje*u.
No ja som prisiel o mobil, teraz stoji okolo 4500sk, policajtom som dal IMEI cislo, aj mena pachatelov, tak velmi dufam ze ten telefon este uvidim :( Nechcem ziadny iny, ani lepsi, chcem ten moj :(
Demian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Demian »

Panictvo
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Jedine co mi v zivote ukradli, bola v skolke hracka batmana :lol:
mi-chau
Darca
Darca

okonenipica napísal:No ja som prisiel o mobil, teraz stoji okolo 4500sk, policajtom som dal IMEI cislo, aj mena pachatelov, tak velmi dufam ze ten telefon este uvidim :( Nechcem ziadny iny, ani lepsi, chcem ten moj :(
tak pokial ho neuvidis dva tyzdne po kradezi tak je sanca miziva ze niekedy vobec, ak bol drahy tak sa oplatilo prepalenie IMEI cisla..
//netusim
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:tak pokial ho neuvidis dva tyzdne po kradezi tak je sanca miziva ze niekedy vobec, ak bol drahy tak sa oplatilo prepalenie IMEI cisla..
ja dufam ze ten telefon budem mat, aj ked viem ako to chodi a realne je ze ho uz neuvidim..
ak sa stane ta horsia varianta, da sa niak po zlodejovi vymahat skoda ?
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Este na strednej mi 2x ukradli tenisky Nike. Smejdi zasrani!
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

FireStarter napísal:Panictvo
teba znasilnili ? :roll: