Co vzacne vam ukradli?
desiatu zo skolskej tasky! ked to bolo prvy krat, tak to bolo strasne pre mna, no a potom na strednej, kedze som bol dochadzajuci, tak to bolo pravidelne. Clovek sa ide z chuti najest, a naraz tam nema nic, vtedy by som vrazdil, aj padlo par uderov, alemoju desiatu mi to nevratilo
No a raz na zakladne 2 x telefonne karty - tie som aj tak nasiel v automate, tak som to znasal lahko, ale ked mi z penazenky ukradli 70 SK, tak to bol brutal.....
70 sk a stresujes a 500 sk typek niekde vyssie a celkom v kludeenergy00 napísal:desiatu zo skolskej tasky! ked to bolo prvy krat, tak to bolo strasne pre mna, no a potom na strednej, kedze som bol dochadzajuci, tak to bolo pravidelne. Clovek sa ide z chuti najest, a naraz tam nema nic, vtedy by som vrazdil, aj padlo par uderov, alemoju desiatu mi to nevratiloNo a raz na zakladne 2 x telefonne karty - tie som aj tak nasiel v automate, tak som to znasal lahko, ale ked mi z penazenky ukradli 70 SK, tak to bol brutal.....
No mne raz vyrabovali nejake zavistlive ku**y skrinku v skole este na ZS na SVK. Mal som v nej krasne nove NIKE boty ktore mi este vtedy poslali rodicia z UK, a stali v prepocte nieco okolo 2000/2500sk
Este ked sestra bola mala tak jej slohla partia teenegerov maly detsky bicykel a par dni nato mam videla ten bike v meste ako sa na nom ty kkti vozia, tak neviem co im spravila ale bicykel mala spat. Potom nam ukradli asi 2 anteny z auta, potom, znak z auta asi 2/3 krat tiez to naserie, ked to robi este k tom unejaky zasrany amater a poskrabe okolo znaku vsetk onaokolo
potom nam slohli vsetky 4 original daewoo puklice z auta, tiez ich mam nasla na Ziguli par dni nato (poznala ich podla zodretej jednej puklice, lebo to raz mama suchla o obrubnik)
tak sa opytala cigana co v aute sedel, a on povedal ,ze on ich kupil za 200sk od jedneho mladeho chlapa, a mam mu nato ze ona ich chce spat ze to su jej a on ze chce za nich 200sk lebo on za nich tiez zaplatil, tam mam mu dala dve stovky a zobrala si puklice domov.
A este sa raz stalo mojej sesternici, ze jej na kupalisku vzali vak, ked spala, ale hned vyskocila a zacala za tym debilom utekat a on ked uz nevladal tak vak odhodil
Este ked sestra bola mala tak jej slohla partia teenegerov maly detsky bicykel a par dni nato mam videla ten bike v meste ako sa na nom ty kkti vozia, tak neviem co im spravila ale bicykel mala spat. Potom nam ukradli asi 2 anteny z auta, potom, znak z auta asi 2/3 krat tiez to naserie, ked to robi este k tom unejaky zasrany amater a poskrabe okolo znaku vsetk onaokolo
potom nam slohli vsetky 4 original daewoo puklice z auta, tiez ich mam nasla na Ziguli par dni nato (poznala ich podla zodretej jednej puklice, lebo to raz mama suchla o obrubnik)
A este sa raz stalo mojej sesternici, ze jej na kupalisku vzali vak, ked spala, ale hned vyskocila a zacala za tym debilom utekat a on ked uz nevladal tak vak odhodil
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Policajti sa ma opytali ci mam od neho krabicu, zaviezli ma domov do vysielacky nadiktovali kolegovi IMEI a monitorovali. Cakali kym niekto fon zapne, ten zlodej ho priniesol do bazaru a tam treba mobil vyskusat tak tam dobehli fizli, dali mi mobil a od predavaca mali popis, kedze uz bol znamou tvarou nasli ho a zapalovacom mu priskvarili vajcia. Dostal dva roky podmienku, jeho prdel moze dakovat sudcovi ze nie natvrdo.okonenipica napísal:ano, ale akym sposobom ? mohol by si prosim viac dat vediet ? ak nechces verejne mozes aj sukromne, diky..
//teraz uz to s mobilmi tak nefunguje, vtedy to bola draha zalezitost tak preto, teraz sa s tym uz neje*u.
-
okonenipica
Zablokovaný
No ja som prisiel o mobil, teraz stoji okolo 4500sk, policajtom som dal IMEI cislo, aj mena pachatelov, tak velmi dufam ze ten telefon este uvidimmi-chau napísal:Policajti sa ma opytali ci mam od neho krabicu, zaviezli ma domov do vysielacky nadiktovali kolegovi IMEI a monitorovali. Cakali kym niekto fon zapne, ten zlodej ho priniesol do bazaru a tam treba mobil vyskusat tak tam dobehli fizli, dali mi mobil a od predavaca mali popis, kedze uz bol znamou tvarou nasli ho a zapalovacom mu priskvarili vajcia. Dostal dva roky podmienku, jeho prdel moze dakovat sudcovi ze nie natvrdo.
//teraz uz to s mobilmi tak nefunguje, vtedy to bola draha zalezitost tak preto, teraz sa s tym uz neje*u.
tak pokial ho neuvidis dva tyzdne po kradezi tak je sanca miziva ze niekedy vobec, ak bol drahy tak sa oplatilo prepalenie IMEI cisla..okonenipica napísal:No ja som prisiel o mobil, teraz stoji okolo 4500sk, policajtom som dal IMEI cislo, aj mena pachatelov, tak velmi dufam ze ten telefon este uvidimNechcem ziadny iny, ani lepsi, chcem ten moj
//netusim
-
okonenipica
Zablokovaný
ja dufam ze ten telefon budem mat, aj ked viem ako to chodi a realne je ze ho uz neuvidim..mi-chau napísal:tak pokial ho neuvidis dva tyzdne po kradezi tak je sanca miziva ze niekedy vobec, ak bol drahy tak sa oplatilo prepalenie IMEI cisla..
ak sa stane ta horsia varianta, da sa niak po zlodejovi vymahat skoda ?
-
mikkimikki
Medium Professional