cista prazdnota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
morena
Novice
Novice

Príspevok od používateľa morena »

v takomto mladom veku nemozu byt este ziadne vztahy vazne, ty si este mladucky, venuj sa radsej skole, aby s teba nieco bolo, o malu chvilu stretnes nove dievca a na tuto dievcinu si ani nespomenies, aj ked to tak teraz nevyzera, takze hlavu hore :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

morena napísal:v takomto mladom veku nemozu byt este ziadne vztahy vazne, ty si este mladucky, venuj sa radsej skole, aby s teba nieco bolo, o malu chvilu stretnes nove dievca a na tuto dievcinu si ani nespomenies, aj ked to tak teraz nevyzera, takze hlavu hore :)
vaznost vztahu podla mna od veku nezavisi
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sheep napísal:vaznost vztahu podla mna od veku nezavisi
Yeah! Sure! Vaznost z pohladu osoby ktora je v tom zainteresovana je velmi velka c uz ide o "vztah" alebo VZTAH ..ja som tiez bral vsetky svoje "letne lasky" velmi vazne a teraz to berem asi tak ze hihi ( i ked by som sa vratil par rokov s5 ked sme chodili mafia po okoli hihi) no hold detske casy su prec...nenavratne..teraz mame ine vzathy ktore su pre nas tak isto vazne ako boile predtym tie i ked s pohladu 3tej osoby je to ine
Sippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

Sheep napísal:vaznost vztahu podla mna od veku nezavisi
podľa mňa áno, keby som mal 15 poviem ti že máš pravdu, no keď sa zamyslíš o čom bol vzťah keď si mal menej rokov... a ako to je teraz? ale iste, sú aj výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo ;)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Sippo napísal:podľa mňa áno, keby som mal 15 poviem ti že máš pravdu, no keď sa zamyslíš o čom bol vzťah keď si mal menej rokov... a ako to je teraz? ale iste, sú aj výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo ;)
myslel som to len na zaklade lasky, myslim ze partneri sa maju rovnako radi ci im je 15 alebo 35, ked by si to posudzoval podla ucelovosti tak to je uz skor manzelstvo...a to je vaznejsie v tomto smere mas pravdu
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

TAK JA TI NIECO POVIEM!!DANI ZA KOMP A UROB ZA 2 DNI NA OFIKU 70 FULL T6 A AK SA TI TO NEPODARI SKUSAJ ZNOVU A ZNOVU A ZNOVU AMAS PO PROBLEME AJ FAJCIT PRESTANES!
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nepitolk0 - mas vystizny nick - prestan chlastat a davat je*le rady...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

nepitolk0 napísal:TAK JA TI NIECO POVIEM!!DANI ZA KOMP A UROB ZA 2 DNI NA OFIKU 70 FULL T6 A AK SA TI TO NEPODARI SKUSAJ ZNOVU A ZNOVU A ZNOVU AMAS PO PROBLEME AJ FAJCIT PRESTANES!
tak tento user je cool :-D tento problem je z mojej strany viacmenej vyrieseny...sice este obcas pomyslim na to ake to bolo..ale niak ma to az tak nebere..povzdychnem si a poviem si co bolo to bolo a co pride neviem ....nie nemam v plane sedet cele dni za compom :-P a fajcit som neprestal :-/
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nepitolk0 napísal:TAK JA TI NIECO POVIEM!!DANI ZA KOMP A UROB ZA 2 DNI NA OFIKU 70 FULL T6 A AK SA TI TO NEPODARI SKUSAJ ZNOVU A ZNOVU A ZNOVU AMAS PO PROBLEME AJ FAJCIT PRESTANES!
povedzte mu ako sa vypina capslock
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

len tak okrajovo je to ta co mas v avatare ? bo ak hej tak za tou by som aj ja smutil.
Napísať odpoveď