Vyklopit to na velku noc = trapas?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vyklopit to na velku noc = trapas?

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Co si myslite o tom ze ked chcem babu Y a budem u nej najblizsie na velku noc tak jej to vyklopim vtedy?Kamos ma od toho odhovara ze to bude trapne etc ale neviem pytam sa vas.Diks za nazory

BTW dementov tu nepotrebujem pls iba ser. nazory :)
chrobakos
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

Co ja viem .. ja som nikdy holke nepovedal ze ju chcem a podme spolu chodit atd:P zacalo sa to prvymi pusami a potom to uz nejak slo samo od seba :)

a ked chces na velku noc,,,tak ja uprednostnujem nech som s holkou co najviac v sukromi ..a ked tam bude tlupa tvojich kamosov ju mlatit korbacmi..co ja viem:) ale take vecerne rande je uz oinom,vecer ako kazdy iny :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Len som sa tak nad tym zamyslal :).Ja samozrejme pridem az poobede a budeme dvaja sami.BTW ja nemozem to "nevyklopit" lebo byvame 60km od seba takze by sme to tazko rozvijali tak ako ty :).Aspon si myslim
chrobakos
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chrobakos »

nj len to som chcel povedat ze mi pripada divne povedat holke ze snou chcem chodit atd.. si predstav ze tebe niekto daco take povie :P mne sa to raz stalo a zostal som v soku a nevedel som co povedat..nakonec som zo seba dostal daco trapne a cele to vlastne skoncilo trapasom :D

preto uprednostnujem racej rec tela :D
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

60 kilakov je dost... tiez by som to tak neriesil, bo sa dievca moze viac zlaknut, ako natesit z toho, ked to na nu vyhrknes... skor by som ju niekam pozval... :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Lebo vies premyslal som nad tym ze ak budem cakat nic nedosiahnem.Aspon myslim.Lebo ak ma ma rada, tak ma ma rada a ak nie tak nie.To je moj skromny nazor.Preto som myslel ze by som to na nu mohol tak "vyhrknut".Ale nejak pomalsie kludnejsie napr "Vies ako mam moc rad metal.Teba mam rad viac" :D :D.Ale nie no proste ze by som nepovedal "nejdes so mnou chodit?" ale proste nieco kludnejsie co sa podda situacii
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mas 13? vztah typu "achoj chcem s tebou chodit" "chces?" hm..myslim ze to je troska blbe..to chce predohru, a rozhodne nie na velku noc,,,nemyslim ze je to doby napad, zohrej si polievocku cez ICQ a dohodni sa s nou osobne potom...uvidis sa :) a rozhodne by som to neriesil tymi otazkami ktorymi zacina moj prispevok
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

midnight_man napísal:mas 13? vztah typu "achoj chcem s tebou chodit" "chces?" hm..myslim ze to je troska blbe..to chce predohru, a rozhodne nie na velku noc,,,nemyslim ze je to doby napad, zohrej si polievocku cez ICQ a dohodni sa s nou osobne potom...uvidis sa :) a rozhodne by som to neriesil tymi otazkami ktorymi zacina moj prispevok
Nemam som v zivote babu.Pre niekoho to moze znamenat ze mam 13 ;-).A preco si nemyslis ze je to dobry napad?Zohriat si polievocku na icq neviem to mi pride take ... clovek vlastne nevie na com stoji.Nemyslel osm prave take otazky.To je samozrejme niesom az taky hnup.Ale proste nejak plytko to zo seba vysukat.
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Nemam som v zivote babu.Pre niekoho to moze znamenat ze mam 13 ;-).A preco si nemyslis ze je to dobry napad?Zohriat si polievocku na icq neviem to mi pride take ... clovek vlastne nevie na com stoji.Nemyslel osm prave take otazky.To je samozrejme niesom az taky hnup.Ale proste nejak plytko to zo seba vysukat.
plytke vysukavanie praktizuju deti, dalej...ano ak si nemal dievca tak nemozes vediet ako sa to robi :) tak preto ti to vravim aspon ako to robim ja :) tu prvu cast si zmotam po ICQ....treba sa dohodnut vonka :) a tam to uz pojde samo hihi uvidis..to necham na teba
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Hehe ved uvidim ako to pojde a potom sa vyjadrim :).Ale dik.Myslim ze cast na ICQ uz mam za sebou :)
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Hehe ved uvidim ako to pojde a potom sa vyjadrim :).Ale dik.Myslim ze cast na ICQ uz mam za sebou :)
nuz tak to chce pekny ,kludny,dlhy,romanticky vecer niekde v meste :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked ti bude davat vajcia povedz jej ze aj ty pre nu mas.
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:Ked ti bude davat vajcia povedz jej ze aj ty pre nu mas.
:lol: :lol: :lol: takto hej :D kolko to ma rokov? bud by omdlela :D alebo by si letel oknom :D

/// Kamoska mi povedala ze by si dostal odpoved: "Tak ty si nechaj svoje a ja si necham svoje"
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Poznam holky co by sa ujali prilezitosti :D podla mna diego nebudes musiet nic hovorit radsej jej nieco naznac pohybmi tela :D
midnight_man
Guru
Guru

Joxxo napísal:....radsej jej nieco naznac pohybmi tela :D
co ma zacat tancovat? :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak aj ja sa pridam, aj ked som to uz Diegovi pisal na icq, ale tak keby mal niekto podobny problem.
Dievcina ma 15 rokov a byvaju od seba 60 km. Podla mna to nema buducnost, vztah na dialku je zvlast v tomto veku uplna blbost bez buducnosti. Staci, ze pride nejaky chalan z okolia, ktory bude mat dajme tomu 17-18 rokov, prejavi jej naklonnost a uz bude mat baba o com premyslat a kto to len moze vyhrat? Ten koho bude vidiet maximalne raz do tyzdna, alebo niekto s kym sa moze stretavat kazdy den?
btw Mi-chau ftw :hehe:
midnight_man: skor naznacit rychlost "panvovych prirazov"
//on vobec nemusi byt obycajny, jasne ze nepojde po prvom, ale v priebehu casu sa urcite objavi niekto, kto ti bude konkurovat a vzhladom na to, ze byva blizsie bude mat velku takticku vyhodu. Prirovnam to k tomu, ako keby ste mali bezat 400m, ale ty by si musel mat v batohu 100 kg zavazie.
Prajem vam vela stastia, ale mam silny pocit, ze po urcitom case sa pridas do klubu ludi, ktori vztah na dialku neschvaluju :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Kto to len moze vyhrat typek ktory je jej ideal a moze ho vidiet raz do tyzdna alebo je to obycajny chalan a moze ho vidiet kazdy den?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Dieg0 napísal:Kto to len moze vyhrat typek ktory je jej ideal a moze ho vidiet raz do tyzdna alebo je to obycajny chalan a moze ho vidiet kazdy den?
no kedze ma 15 midnajt ti povie co sa na take hovori
(ze jej jeden..)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem na co myslis pockam na midnighta :)
midnight_man
Guru
Guru

GothaR napísal:skor naznacit rychlost "panvovych prirazov"
jaaajtak to na to som zabudol :D ano to je dobra vec :D to poznam poznam...pomaly a nenapadne :D a sup ho a ani nevies kedy sa vertikalna poloha zmenila na horizontalnu 8)

///preco by nemal? a ked nic o skusenost viac kolega..v 15 tich to nieje koniec sveta..
///veru michau nemam sajnu co si myslel :D ale tak ak chce chlapec skusit,nech skusi...ale seci vieme ako to skonci...ale tak ;) proste nech skusi
Napísať odpoveď