BTW dementov tu nepotrebujem pls iba ser. nazory
Vyklopit to na velku noc = trapas?
Vyklopit to na velku noc = trapas?
Co si myslite o tom ze ked chcem babu Y a budem u nej najblizsie na velku noc tak jej to vyklopim vtedy?Kamos ma od toho odhovara ze to bude trapne etc ale neviem pytam sa vas.Diks za nazory
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Co ja viem .. ja som nikdy holke nepovedal ze ju chcem a podme spolu chodit atd:P zacalo sa to prvymi pusami a potom to uz nejak slo samo od seba
a ked chces na velku noc,,,tak ja uprednostnujem nech som s holkou co najviac v sukromi ..a ked tam bude tlupa tvojich kamosov ju mlatit korbacmi..co ja viem:) ale take vecerne rande je uz oinom,vecer ako kazdy iny
a ked chces na velku noc,,,tak ja uprednostnujem nech som s holkou co najviac v sukromi ..a ked tam bude tlupa tvojich kamosov ju mlatit korbacmi..co ja viem:) ale take vecerne rande je uz oinom,vecer ako kazdy iny
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nj len to som chcel povedat ze mi pripada divne povedat holke ze snou chcem chodit atd.. si predstav ze tebe niekto daco take povie
mne sa to raz stalo a zostal som v soku a nevedel som co povedat..nakonec som zo seba dostal daco trapne a cele to vlastne skoncilo trapasom
preto uprednostnujem racej rec tela
preto uprednostnujem racej rec tela
Lebo vies premyslal som nad tym ze ak budem cakat nic nedosiahnem.Aspon myslim.Lebo ak ma ma rada, tak ma ma rada a ak nie tak nie.To je moj skromny nazor.Preto som myslel ze by som to na nu mohol tak "vyhrknut".Ale nejak pomalsie kludnejsie napr "Vies ako mam moc rad metal.Teba mam rad viac"
.Ale nie no proste ze by som nepovedal "nejdes so mnou chodit?" ale proste nieco kludnejsie co sa podda situacii
-
midnight_man
Guru
mas 13? vztah typu "achoj chcem s tebou chodit" "chces?" hm..myslim ze to je troska blbe..to chce predohru, a rozhodne nie na velku noc,,,nemyslim ze je to doby napad, zohrej si polievocku cez ICQ a dohodni sa s nou osobne potom...uvidis sa
a rozhodne by som to neriesil tymi otazkami ktorymi zacina moj prispevok
Nemam som v zivote babu.Pre niekoho to moze znamenat ze mam 13midnight_man napísal:mas 13? vztah typu "achoj chcem s tebou chodit" "chces?" hm..myslim ze to je troska blbe..to chce predohru, a rozhodne nie na velku noc,,,nemyslim ze je to doby napad, zohrej si polievocku cez ICQ a dohodni sa s nou osobne potom...uvidis saa rozhodne by som to neriesil tymi otazkami ktorymi zacina moj prispevok
-
midnight_man
Guru
plytke vysukavanie praktizuju deti, dalej...ano ak si nemal dievca tak nemozes vediet ako sa to robiDieg0 napísal:Nemam som v zivote babu.Pre niekoho to moze znamenat ze mam 13.A preco si nemyslis ze je to dobry napad?Zohriat si polievocku na icq neviem to mi pride take ... clovek vlastne nevie na com stoji.Nemyslel osm prave take otazky.To je samozrejme niesom az taky hnup.Ale proste nejak plytko to zo seba vysukat.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
Tak aj ja sa pridam, aj ked som to uz Diegovi pisal na icq, ale tak keby mal niekto podobny problem.
Dievcina ma 15 rokov a byvaju od seba 60 km. Podla mna to nema buducnost, vztah na dialku je zvlast v tomto veku uplna blbost bez buducnosti. Staci, ze pride nejaky chalan z okolia, ktory bude mat dajme tomu 17-18 rokov, prejavi jej naklonnost a uz bude mat baba o com premyslat a kto to len moze vyhrat? Ten koho bude vidiet maximalne raz do tyzdna, alebo niekto s kym sa moze stretavat kazdy den?
btw Mi-chau ftw
midnight_man: skor naznacit rychlost "panvovych prirazov"
//on vobec nemusi byt obycajny, jasne ze nepojde po prvom, ale v priebehu casu sa urcite objavi niekto, kto ti bude konkurovat a vzhladom na to, ze byva blizsie bude mat velku takticku vyhodu. Prirovnam to k tomu, ako keby ste mali bezat 400m, ale ty by si musel mat v batohu 100 kg zavazie.
Prajem vam vela stastia, ale mam silny pocit, ze po urcitom case sa pridas do klubu ludi, ktori vztah na dialku neschvaluju
Dievcina ma 15 rokov a byvaju od seba 60 km. Podla mna to nema buducnost, vztah na dialku je zvlast v tomto veku uplna blbost bez buducnosti. Staci, ze pride nejaky chalan z okolia, ktory bude mat dajme tomu 17-18 rokov, prejavi jej naklonnost a uz bude mat baba o com premyslat a kto to len moze vyhrat? Ten koho bude vidiet maximalne raz do tyzdna, alebo niekto s kym sa moze stretavat kazdy den?
btw Mi-chau ftw
midnight_man: skor naznacit rychlost "panvovych prirazov"
//on vobec nemusi byt obycajny, jasne ze nepojde po prvom, ale v priebehu casu sa urcite objavi niekto, kto ti bude konkurovat a vzhladom na to, ze byva blizsie bude mat velku takticku vyhodu. Prirovnam to k tomu, ako keby ste mali bezat 400m, ale ty by si musel mat v batohu 100 kg zavazie.
Prajem vam vela stastia, ale mam silny pocit, ze po urcitom case sa pridas do klubu ludi, ktori vztah na dialku neschvaluju
-
midnight_man
Guru
jaaajtak to na to som zabudolGothaR napísal:skor naznacit rychlost "panvovych prirazov"
///preco by nemal? a ked nic o skusenost viac kolega..v 15 tich to nieje koniec sveta..
///veru michau nemam sajnu co si myslel