inac sa mi tam aj celkom hodi ten Vilo neviem si tam predstavit niekoho ineho.. je to taky "ksicht" a niekedy povie aj nieco vtipne takze tak..
Elan je elan
vcera som to videl.. no je to cele take markizacke.. cele rozhodnutie sa strasne podla mňa pretahuje a aj tie reklamy tam vadia.. odspievaju dvaja ludia parminutove pesnicky.. porozpravaju sa tam chvilu, Vilo nabeha kilometer po podiu a ide desatminutova reklama..
inac sa mi tam aj celkom hodi ten Vilo neviem si tam predstavit niekoho ineho.. je to taky "ksicht" a niekedy povie aj nieco vtipne takze tak..
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Otta neznášambolek napísal:Čo sa týka Elánu, pesničky majú dobré, len keby si toľko o sebe nemysleli, najmä Ráž, ešte Vašo sa dá, ten je v pohode.
Vilo si robí svoju prácu, robí z toho show, veď za to je platený.
A čo sa týka spevákov, tak sympatický mi je Otto a z báb Viki, ale dnes spievali naozaj hrozne.
-
Sagittarius
Guru
Také trápnučké...Slovensko hľadá Super Kár po novom. Ono vlastne celá pointa mi uniká, niekto tam zaspieva žalúdkovým spevom /to jest že spevákovi až do žalúdka vidno/, gangstas Vašo, Jožo a Jožo to zhodnotia a ide ďalší. Ľudia sa kurevsky bavia a na každom rohu počuť ELÁN LEBO JE V TEJ MEGARELÁCII TAKŽE POZOR!
Nie je to ale divné? Mám spolužiačku, a raz dakto pustil dačo od nich na mobile a ho okríkla: Vypni tú pi***** komunistickú! Dnes do školského rozhlasu pustili ELÁN (lebo kto ho nepúšťa no proste koniec). Každý to mal viete kde, ďalej sme po sebe kričali len ona kričala po nás: Ticho, ide Elán! A začala otvárať a zatvárať ústa ako ryba na suchu (to akože potichy spievala). Takto sa prejaví debilizmus, keď nič, tak je to pi***** komunistická, keď to ide na Markíze, tak to už je niečo fantastické, vajciatrhajúce, dokonalé.
Nie je to ale divné? Mám spolužiačku, a raz dakto pustil dačo od nich na mobile a ho okríkla: Vypni tú pi***** komunistickú! Dnes do školského rozhlasu pustili ELÁN (lebo kto ho nepúšťa no proste koniec). Každý to mal viete kde, ďalej sme po sebe kričali len ona kričala po nás: Ticho, ide Elán! A začala otvárať a zatvárať ústa ako ryba na suchu (to akože potichy spievala). Takto sa prejaví debilizmus, keď nič, tak je to pi***** komunistická, keď to ide na Markíze, tak to už je niečo fantastické, vajciatrhajúce, dokonalé.
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Jo jo, alfonz má pravdu. Chcem vidieť ten muzikál čo budú natáčať. Zvratky pre Lúzu 4. Hlavne tí vystupujúci sú dosť trápny, najlepšia bola tá big čaja v červených tehotenských šatách. Nevedia čo vymyslieť tak vymyslia, že budeme vysielať big show old school Elán je Elán, pesničky ktoré vyšli dávno z módy.
-
Sagittarius
Guru
-
Začiatok Konca
Professional