Elan je elan

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomek00 »

vcera som to videl.. no je to cele take markizacke.. cele rozhodnutie sa strasne podla mňa pretahuje a aj tie reklamy tam vadia.. odspievaju dvaja ludia parminutove pesnicky.. porozpravaju sa tam chvilu, Vilo nabeha kilometer po podiu a ide desatminutova reklama.. :?
inac sa mi tam aj celkom hodi ten Vilo neviem si tam predstavit niekoho ineho.. je to taky "ksicht" a niekedy povie aj nieco vtipne takze tak..
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

teda nic moc..ale zarobia na tom.:D...videla som len utrzky ale ta mlada 17 tka ci ako ,je fakt dobra...ta by mala aj nejaku sancu sa aj uplatnit
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

bolek napísal:Čo sa týka Elánu, pesničky majú dobré, len keby si toľko o sebe nemysleli, najmä Ráž, ešte Vašo sa dá, ten je v pohode.
Vilo si robí svoju prácu, robí z toho show, veď za to je platený.
A čo sa týka spevákov, tak sympatický mi je Otto a z báb Viki, ale dnes spievali naozaj hrozne. :roll:
Otta neznášam :-P Monika a Viki sú naj...môj názor, peace
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Najsympatickejší z poroty je vždy ten štvrtý :lol: A Ráž má už po tej havárii naozaj v hlave s prepáčením "nasraté"...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Také trápnučké...Slovensko hľadá Super Kár po novom. Ono vlastne celá pointa mi uniká, niekto tam zaspieva žalúdkovým spevom /to jest že spevákovi až do žalúdka vidno/, gangstas Vašo, Jožo a Jožo to zhodnotia a ide ďalší. Ľudia sa kurevsky bavia a na každom rohu počuť ELÁN LEBO JE V TEJ MEGARELÁCII TAKŽE POZOR!
Nie je to ale divné? Mám spolužiačku, a raz dakto pustil dačo od nich na mobile a ho okríkla: Vypni tú pi***** komunistickú! Dnes do školského rozhlasu pustili ELÁN (lebo kto ho nepúšťa no proste koniec). Každý to mal viete kde, ďalej sme po sebe kričali len ona kričala po nás: Ticho, ide Elán! A začala otvárať a zatvárať ústa ako ryba na suchu (to akože potichy spievala). Takto sa prejaví debilizmus, keď nič, tak je to pi***** komunistická, keď to ide na Markíze, tak to už je niečo fantastické, vajciatrhajúce, dokonalé.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Jo jo, alfonz má pravdu. Chcem vidieť ten muzikál čo budú natáčať. Zvratky pre Lúzu 4. Hlavne tí vystupujúci sú dosť trápny, najlepšia bola tá big čaja v červených tehotenských šatách. Nevedia čo vymyslieť tak vymyslia, že budeme vysielať big show old school Elán je Elán, pesničky ktoré vyšli dávno z módy.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

nepaci sa mi to velmi , trocha som to pozeal , ale nie . najprv bolo superstar a ked to tak pojde tak skonci elan a pojde nieco ine a zasa . toto ma uz nebavi som toho prejedeny
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Ja mám rád niektoré pesničky od Elánu a poslednom čase som ho troška viac začal počúvať, ale určite nie z toho dôvodu, že by to bolo "in"...jednoducho táto "show" mi ho troška pripomenula. Ale názor na jeho členov už nie je kladný, lebo svojou súčasnou tvorbou nemajú už, čo poslucháčovi povedať...
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Melón je Melón.....to je o niečo lepšie :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nikto im to už nechcel kupovať,súčasnú generáciu už tak neoslovujú,ako oslovovali tie predošlé..idú proste dolu vodou a podľa mňa táto show je len zúfalý výkrik do tmy..na opätovné nahrabanie prachov a upozornenia "my sme ešte neodišli".. mne to takto pripadá.. a môj názor mi asi nikto nezoberie... :?
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Elan mal dobre pesnicky, ale pozerat sa na stareho komunistu Raza co si mysli ze je pan boh nemusim. Chvilu som to skusil pozret ked tam mali Bolka ako hosta ale nejak ma to neoslovilo
alfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alfo »

ten Raž s tym okom vyzera jak Qvasimodo. :lol:

a vzdy ked ho bere kamera tak otvori usta a vyzera jak ...(primitiv) :roll:

okrem patejdla su vsetci primitivovia :idea:
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »