La Liga:Primera Division
Ta Barcelona to je tragedia. Ja nechapem ako moze muzstvo takeho kalibru dostat za polcas 3 goly a tak neuveritelne posrat zapas. A keby to bolo len prvy krat, ale ak sa nemylim uz sa im takyto kusok par krat v tejto sezone podaril.
Normalne nech tu spanielsku ligu vyhraju radsej Villareal lebo Barcelona aj Madrid stoja za velke hovno, jeden hraje flegmaticky a druhy prezmenu hrat ani nevie a k uspechu mu stacia nejake stastne goly.
Normalne nech tu spanielsku ligu vyhraju radsej Villareal lebo Barcelona aj Madrid stoja za velke hovno, jeden hraje flegmaticky a druhy prezmenu hrat ani nevie a k uspechu mu stacia nejake stastne goly.
KALI asi budes mat pravdu s tym Villarealom ked teraz real prehra so Sevillou tak by mohol mat este sance na titul
Barca ta je uz tretia ja to nechapem tiez ved taky hraci ako Ronaldinho Messi Eto'o Henry Xavi...a momentalne ju taha mlady Krkic to nechapem kedze Messi co podaval ako jediny tam dobre vykony(teraz aj Krkic) je zraneny tak ta Barca hra ako hra ale nemala by sa spoliehat na jedneho hraca mali by tam hrat vsetci a maju dost problemov v obrane ten Puyol tiez uz neni co byval casto kiksuje mozno je to prichodom Milita
ale co uz dufam ze titul ziska Barca aj ked to je mala pravdepodobnost
Barca ta je uz tretia ja to nechapem tiez ved taky hraci ako Ronaldinho Messi Eto'o Henry Xavi...a momentalne ju taha mlady Krkic to nechapem kedze Messi co podaval ako jediny tam dobre vykony(teraz aj Krkic) je zraneny tak ta Barca hra ako hra ale nemala by sa spoliehat na jedneho hraca mali by tam hrat vsetci a maju dost problemov v obrane ten Puyol tiez uz neni co byval casto kiksuje mozno je to prichodom Milita
ale co uz dufam ze titul ziska Barca aj ked to je mala pravdepodobnost
IZZY-Ba, proste je najvacsi problem vidim najma vo vedeni toho muzstva. Tam treba urobit obrovske cistky a vyradit nadbytocnych ludi ako je napr Ronaldinho, ktory moze ist robit do klubu barmana, Deco, Thuram, Zambrota, Henry, Gudjonsen a tiez aj trenera. Lebo mam taky pocit ze tam nejak flakaju tie treningy. Samozrejme nevidim tam do toho muzstva, ale logicky sa to da vydedukovat s porovnanim s inymi muzstvami a s ich pristupom. Tiez dobry priklad je aj Abidal ktory mal asi prvych 7, 8 zapasov vinikajucich, tahal po ciare vela behal a po tych zapasoch akoby stratil kondiciu a celkovu formu. Podobne to je aj u ostatnych hracov, kondicne nezvladaju 90 minut hracej doby. Tiez tam chyba aj obranca ktory by to tam nejak organizoval. Blizko tomu ma Millito ale je zraneny. Puyol ten je vyplaseny, beha, bojuje ale nic z toho akurat mozno nejaky ten kiks.
http://www.eurofotbal.cz/clanky/barcelo ... ize-50368/
Vyborny clanok o sucasnej situacii v Barcelone s ktorym sa uplne stotoznujem.
Vyborny clanok o sucasnej situacii v Barcelone s ktorym sa uplne stotoznujem.
-
curious
Light Star
takých vyhlásení už bolo...kali520 napísal:Barcelona odkázala Ronaldinhovi: Hľadaj si nový klub
inac pre Ronaldinha pekna hanba, ked sa o neho uz zaujima aj Manchester Citykali520 napísal:Barcelona odkázala Ronaldinhovi: Hľadaj si nový klub
-
curious
Light Star
podľa mňa je to nie je také jednoznačné, aj keď ManU ma teraz formu ako hrom a sú v lepšej pohode, no barca už na titul môže zabudnúť a môžu sa sústrediť na LM a čo ty vieš? Možno aj motyka vystrelíIZZi-BA napísal:Barcelona dalsia remiza a uz titul neziskaju co ma velmi mrzi a este viac ze v lige majtrov vypadnu s manchestrom