La Liga:Primera Division

O športe...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

Ako napísal IZZi, najlepšie by pre Ronaldihna bolo, keby prestúpil do AC Milan. AC je pomaly brazílsky klub, je tam 8 Brazílčanov. Spolu s Kaká a Patom by vytvorili asi jeden z najsilnejších útokov na svete.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

radek21 napísal:Ako napísal IZZi, najlepšie by pre Ronaldihna bolo, keby prestúpil do AC Milan. AC je pomaly brazílsky klub, je tam 8 Brazílčanov. Spolu s Kaká a Patom by vytvorili asi jeden z najsilnejších útokov na svete.
ako môže byť pomaly brazílsky keď tam hrá 8 Talianov?
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

ved ale chcel spravit tu silnu brazilsku stvorku Ronaldo Ronaldinho Adriano Kaka...chcel vybudovat a je tam Pato Emerson Dida Cafu a este daktori je ich tam dost a myslim ze Ronaldinho by sa tam chytil
IZZi-BA
Star
Star

takze Barca vyhrala a Real doma necakane prehral s Valenciou som velmi rad dnes vyslo skoro vsetko co som chcel este vcera aj Atletico vyhralo jaaaj som spokojny dufam ze titul pride na Nou Camp
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Keb prebiehala 80 minúta som si mislel že Real to už má vyhraté...ale naštastie sa to tak nestalo a stratili všetky 3 body.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ta Barcelona to je tragedia. Ja nechapem ako moze muzstvo takeho kalibru dostat za polcas 3 goly a tak neuveritelne posrat zapas. A keby to bolo len prvy krat, ale ak sa nemylim uz sa im takyto kusok par krat v tejto sezone podaril.

Normalne nech tu spanielsku ligu vyhraju radsej Villareal lebo Barcelona aj Madrid stoja za velke hovno, jeden hraje flegmaticky a druhy prezmenu hrat ani nevie a k uspechu mu stacia nejake stastne goly.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

To skoro dostali 4...ved nepremenili penaltu.
IZZi-BA
Star
Star

KALI asi budes mat pravdu s tym Villarealom ked teraz real prehra so Sevillou tak by mohol mat este sance na titul
Barca ta je uz tretia ja to nechapem tiez ved taky hraci ako Ronaldinho Messi Eto'o Henry Xavi...a momentalne ju taha mlady Krkic to nechapem kedze Messi co podaval ako jediny tam dobre vykony(teraz aj Krkic) je zraneny tak ta Barca hra ako hra ale nemala by sa spoliehat na jedneho hraca mali by tam hrat vsetci a maju dost problemov v obrane ten Puyol tiez uz neni co byval casto kiksuje mozno je to prichodom Milita
ale co uz dufam ze titul ziska Barca aj ked to je mala pravdepodobnost
kali520
Darca
Darca

IZZY-Ba, proste je najvacsi problem vidim najma vo vedeni toho muzstva. Tam treba urobit obrovske cistky a vyradit nadbytocnych ludi ako je napr Ronaldinho, ktory moze ist robit do klubu barmana, Deco, Thuram, Zambrota, Henry, Gudjonsen a tiez aj trenera. Lebo mam taky pocit ze tam nejak flakaju tie treningy. Samozrejme nevidim tam do toho muzstva, ale logicky sa to da vydedukovat s porovnanim s inymi muzstvami a s ich pristupom. Tiez dobry priklad je aj Abidal ktory mal asi prvych 7, 8 zapasov vinikajucich, tahal po ciare vela behal a po tych zapasoch akoby stratil kondiciu a celkovu formu. Podobne to je aj u ostatnych hracov, kondicne nezvladaju 90 minut hracej doby. Tiez tam chyba aj obranca ktory by to tam nejak organizoval. Blizko tomu ma Millito ale je zraneny. Puyol ten je vyplaseny, beha, bojuje ale nic z toho akurat mozno nejaky ten kiks.
kali520
Darca
Darca

http://www.eurofotbal.cz/clanky/barcelo ... ize-50368/

Vyborny clanok o sucasnej situacii v Barcelone s ktorym sa uplne stotoznujem.
IZZi-BA
Star
Star

co som cital v jednom clanku ze akoby nikdo nechcel vyhrat titul real zavahal barca nevaravim villareal tiez to uz co je maju krizu alebo co ja to nechapem taka liga a ako hraju :shock:
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Ako som písal, Real si drží minimálne 6 bodový náskok. A podľa mňa, Riijkard po sezóne skončí v Barce. Taký Mourinho by bol zaujímavý.
kali520
Darca
Darca

curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

takých vyhlásení už bolo... :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

inac pre Ronaldinha pekna hanba, ked sa o neho uz zaujima aj Manchester City :) no, jeho casy sa uz pominuli, mal chudnut a nie opijat sa v baroch
IZZi-BA
Star
Star

Barcelona dalsia remiza a uz titul neziskaju co ma velmi mrzi a este viac ze v lige majtrov vypadnu s manchestrom
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

IZZi-BA napísal:Barcelona dalsia remiza a uz titul neziskaju co ma velmi mrzi a este viac ze v lige majtrov vypadnu s manchestrom
podľa mňa je to nie je také jednoznačné, aj keď ManU ma teraz formu ako hrom a sú v lepšej pohode, no barca už na titul môže zabudnúť a môžu sa sústrediť na LM a čo ty vieš? Možno aj motyka vystrelí :D
kali520
Darca
Darca

To je pravda v LM tam to je o niecom uplne inom ako v lige, mozu rozhodnut nahodne goli na ihrisku supera, jedna chyba v obrane atd.
IZZi-BA
Star
Star

no tak nakoniec Barca straca 9 bodov ak by vyhrala na Bernabeu mohlo by teoreticky pomyslat na titul ale musia zmenit pristup k zapasu
inac Eto'o 14zapasov 14 golov nechapem hraci mozno povediac jedny z najlepsich strelec ako Eto'o ktory ma formu a hraju ako hraju tooo co je boze
kali520
Darca
Darca

Napísať odpoveď