nuz...kazdy podla svojej chutibraino.swk napísal:neviem ako vy, ale ja ziadny alkohol nepotrebujem aby som sa babe prihovoril:)... no kazdy je iny to je pravda:).... ale som zadany a s priatelkou ani na diskoteky nechodime..
Hanbím sa
-
midnight_man
Guru
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nj a pritom aspon mne sa lahsie bavi s holkami ked nejaku mam .. ked som nezadany a bavim sa s nejakou(nie kamoskou) tak citim trosicku napetie..midnight_man napísal:nuz...kazdy podla svojej chutimas frajerku, nepotrebujes balit zenske hihi, tuto autor ma troska iny problem
a k tomu alkoholu
ja nemam rad baby,ktorym by som rozpraval aj hodinu
a oni na to len ano odpovedia,,,alebo su nekomunikativne,,,
a nemam rad ani baby,ktore su strasne ukecane,,,proste ten stred,ze obcas nieco aj povie a tak
a teraz k teme: ako sa nehanbit,,no proste si pvoedz sak co,zivot je len jeden, ludia umieraju kazdy den,,a ja si nezapicham len koli tomu ze sa budem hanbit?
pripominas mi seba v 14 rokoch
a nemam rad ani baby,ktore su strasne ukecane,,,proste ten stred,ze obcas nieco aj povie a tak
a teraz k teme: ako sa nehanbit,,no proste si pvoedz sak co,zivot je len jeden, ludia umieraju kazdy den,,a ja si nezapicham len koli tomu ze sa budem hanbit?
pripominas mi seba v 14 rokoch
-
tonken
Medium Expert
no
ja som svoje komplexy riesil alkoholom a co? alkhol treba hlavne ked je nesmely ale nie zase ze sa strieska ako hovado z dediny ale pekne jeden frtan... druhy... zuvacka a ideme. No ja som tak zbalil kazdu ako ja niesom hamblivy alebo nekomunikativny ale mam svoje "komplexy" proste veci vdaka ktorym sa hambim a su uplne nepodstatne. Takze ja si myslim ze alkohol pomaha ale iba trochu a iba zo zaciatku.... prax je prax
aaaaaaaaaaa chcem ist von
aaaaaaaaaaa chcem ist von
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
Eritrea
Star
viete co je najhrosie ?? ak pekna baba povie ze on by ma nechcel lebo som skareda..a pritom ten chalan je tiez taky priemer..!!! najhorsi je pocit ze si nieco alebo niekoho nezasluzime...preco by to tak malo byt ze pekny s peknymi ??..a v druhom rade kto definuje krasu?..ale myslim si ze je to len jej vnutorny pcit..ze sama si to mysli ze by sa mu nepacila..(poznam to ) myslim ze chalani to az tak neriesia..je im spolu dobre ale akosi sa nik nevie rozhybat na nieco ine ako srandovanie a podpichovanie..coho sa vy chlapi bojite???
-
Fabo
Hardcore addict
vasEritrea napísal:coho sa vy chlapi bojite???
ale s tym ze najhorsie je ked toto, tak suhlasim... a nejde o to ci on je najkrajsi na svete, priemer, alebo najskaredsi.
Zastavam nazor, ze vseobecne meradla krasy neexistuju. Staci si trochu zanalyzovat ludi zo svojho okolia, poviem priklad, mam spoluziaka, ktory ked mi pred cca rokom ukazoval nejake fotky z pokecu (podla neho) najkrajsich dievcat s akymi si tam pisal, so mnou to ani nepohlo, obdobne naopak. Napriek tomu dnes chodi s aj podla mna asi najkrajsim dievcatom z jej triedy.
Proste sa neda povedat kto je pekny a kto nie, maximalne je mozne posudzovat individualne dvojice osob.
Slovom "preženieš" som nemyslel, že sa budeš plaziť po zemi, ale že si kúsok viac otvoríš hubu a povieš to, čo by si za triezva nepovedal. Jasné, že ak sa do.ebeš, neurobí to dobrý obraz, ale takisto sa to dá vždy uhrať. Však ženy nie sú z marsu a takisto sa vedia opiť na mol, dokonca niekedy viac ako chlap.
//presne tak som to myslel
//presne tak som to myslel
no ja som svoj prvý poriadny vztah ziskal tak ze som bol trochu viac naliaty....(nieco medzi do nalady a do tackanie a frflanie )... tiez som sa hambil a stale to tak je...niekedy sa aj odvazim ist za babou ale vo vacsine pripadov neviem o com kecat aby som ju nenudil a na druhej strane zase casto rozpravam aj ja....nehorazne sa situacia odlahci ked sa do rozhovoru pripoji aj baba lebo inak to pre mna nema zmysel a myslim si ze nema zaujem (a pritom ho mat moze)...je pravda ze pri takychto babach nic nestratim ale je to ine ked sa zrazu buchnem do kamosky...to uz je o niecom inom a teraz riesim aj takyto problem...kamoska sa mi zapacila viac ale nieviem ako jej to setrne dat na javo lebo by som ju nerad ako kamosku stratil ak to nevijde...ak mate nejake rady tak sem s nimi
-
xivo
Light Professional
// toto je k téme
Mne tento problém príde veľmi jednoduchý ... ako jeden príbeh čo som tu čítal (jednalo sa o chalana čo mal vždy taký super deň ako nikdy ... aj keď sa celý dolámal a skoro neprežil)
Musíš si sám v duchu povedať "S*riem na to, v dave ma čaká plno báb, buď budem celý večer tuto sedieť a nudiť sa alebo sa super zabavím a budem mať z toho dobrý pocit, spomienky, nový kámoši atd .... " Je to jednoduché vždy keď si to poviem ... proste nieje o čom ...
Uprimne povedane ak toto nepojde tak to si to povedz potom, ako vypiješ liter vína
(a neskoršie zmenšovať každú dávku) 
ku kamarátkam
Jednoducho ak ju nechceš stratiť a povedala ti že nemá záujem, tak sa jej nevnucuj, možno to sama pochopí, ja som si až po 8ich rokoch uvedomil že mám jednu bývalu spolužiačku tak rád že ani newiem (a to mám priateľku)... ale tá doba vám asi priateľná nieje
a ešte ak to je ozajstná priateľka(kamarátka), tak neboj, tým že jej povieš pravdu tak ju určite nestratíš. A určite to neduste v sebe chalani, treba sa vzchopit a spraviť krok dopredu ...
Mne tento problém príde veľmi jednoduchý ... ako jeden príbeh čo som tu čítal (jednalo sa o chalana čo mal vždy taký super deň ako nikdy ... aj keď sa celý dolámal a skoro neprežil)
Musíš si sám v duchu povedať "S*riem na to, v dave ma čaká plno báb, buď budem celý večer tuto sedieť a nudiť sa alebo sa super zabavím a budem mať z toho dobrý pocit, spomienky, nový kámoši atd .... " Je to jednoduché vždy keď si to poviem ... proste nieje o čom ...
Uprimne povedane ak toto nepojde tak to si to povedz potom, ako vypiješ liter vína
ku kamarátkam
Jednoducho ak ju nechceš stratiť a povedala ti že nemá záujem, tak sa jej nevnucuj, možno to sama pochopí, ja som si až po 8ich rokoch uvedomil že mám jednu bývalu spolužiačku tak rád že ani newiem (a to mám priateľku)... ale tá doba vám asi priateľná nieje
a ešte ak to je ozajstná priateľka(kamarátka), tak neboj, tým že jej povieš pravdu tak ju určite nestratíš. A určite to neduste v sebe chalani, treba sa vzchopit a spraviť krok dopredu ...