Vyklopit to na velku noc = trapas?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

nic neplanuj, len pridi za nou, vytiahni na nu svoj korbac, dostanes po vajci a uvidis co bude dalej :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

fizz napísal:Pokial su maminka s ockom normalni tak tam nebudu kazdych 5 minut.
hm, mozno maminka nie..ale ako poznam ockov 15 rocnych dievcat tak ten tam bdue aj sediet, ale ako sme sa dozvedeli nebdue tam dlho idu von. Cize (hlavne chodte sami) a mas volny priestor pre tvoju kreativitu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Diego nieje v tom ziaden problem ... ako sme riesili cez SS
Videl si sa s jej rodicmi??
Ak ano a prijali ta v pohode nieje problem jej vyznat lasku :)
Rodicia budu podla mna poteseni ... Chvilu zostanu s vami a potom odbehnu a nechaju vas osamote
Vzdialenost medzi mnou a fizz je rovnaka ... Vidime sa minimalne 2x do tyzdna + Kazdy den si volame ...
Jedina nevyhoda je ze sa s nou nevidis stale a cez telefon sa proste viac veci vyriesit neda.
Ale ak ti nerobi problem po skole sadnut na vlak alebo do auta tak nevidim bariery
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Shark NX napísal:Diego nieje v tom ziaden problem ... ako sme riesili cez SS
Videl si sa s jej rodicmi??
Ak ano a prijali ta v pohode nieje problem jej vyznat lasku :)
Rodicia budu podla mna poteseni ... Chvilu zostanu s vami a potom odbehnu a nechaju vas osamote
Vzdialenost medzi mnou a fizz je rovnaka ... Vidime sa minimalne 2x do tyzdna + Kazdy den si volame ...
Jedina nevyhoda je ze sa s nou nevidis stale a cez telefon sa proste viac veci vyriesit neda.
Ale ak ti nerobi problem po skole sadnut na vlak alebo do auta tak nevidim bariery
Vies shark ono aj mne pride ze v tom nieje ziadny problem .. ale ako nahle si predstavim momentalnu situaciu tak proste neviem niekde nastane sek.S jej rodicmi som sa este nevidel :).Su rozvedeni takze doma bude mat iba mamku :).Po skole sadnut na vlak nieje problem.Ani casovo ani financne takze by to stalo za skusku kedze sa mi ta baba moooc pozdava.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ako si dopadol :?: :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

vraj dobre...
midnight_man
Guru
Guru

to je ako? aj ja chcem vediet. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ako som dopadol?Zistil som ze som bol hlupy :).Prakticky som tam isiel iba s cielom pobozkat ju a dat sa s nou dokopy.Lenze vcerajsok mi objasnil to ze medzi chalanom a babou su aj ine atributy ako len toto a nepobozkal som ju ani nic ale som so vcerajskom velmi spokojny.Ked som si myslel ze co je to babu chytit za ruku alebo ked ti baba polozi hlavu na plece alebo proste take zdanlivo drobnosti.Myslel som ze je to nic a ze mi to nic neda.Ale zistil som ze opak je pravdou.Mozno ma tu teraz niekto vysmeje ze som sa tzv posral alebo nieco ale jednak som chory a niesom taka svina aby som nakazil babu len kvoli "vlastnemu obohateniu sa".A druhak casu mam dost takze sa nieje kam ponahlat a citil som ze takto ako to bolo vcera to bolo fajn :).A prisiel som taktiez na to ze "vyklopit" je to hlupost a necham to ist plynule tak ako doteraz a bude to fajn :).Dik za podporu :)
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Ako som dopadol?Zistil som ze som bol hlupy :).Prakticky som tam isiel iba s cielom pobozkat ju a dat sa s nou dokopy.Lenze vcerajsok mi objasnil to ze medzi chalanom a babou su aj ine atributy ako len toto a nepobozkal som ju ani nic ale som so vcerajskom velmi spokojny.Ked som si myslel ze co je to babu chytit za ruku alebo ked ti baba polozi hlavu na plece alebo proste take zdanlivo drobnosti.Myslel som ze je to nic a ze mi to nic neda.Ale zistil som ze opak je pravdou.Mozno ma tu teraz niekto vysmeje ze som sa tzv posral alebo nieco ale jednak som chory a niesom taka svina aby som nakazil babu len kvoli "vlastnemu obohateniu sa".A druhak casu mam dost takze sa nieje kam ponahlat a citil som ze takto ako to bolo vcera to bolo fajn :).A prisiel som taktiez na to ze "vyklopit" je to hlupost a necham to ist plynule tak ako doteraz a bude to fajn :).Dik za podporu :)
Aspon si zistil ze pomaly dalej zajdes :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dieg0: To s tou chorobou a nakazenim je len tvoja zamienka, aby si zakryl, ze si to nedokazal, nic ine.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Aj ja si myslim ze sa len ospravedlnuje sam pred sebou. Je to ako ked clovek nepresane od pondelka fajcit: "ale co, no... nezabije ma ked prestanem inokedy, nieje to az take zle, v podstate som nezlyhal.."
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

fizz: Tym si co chcela povedat, ze ma dost casu??? Ano, ma, ale hladat zamienku v chorobe a v tom, ze ju nechce zakazit, tak to je jedna vec a druha vec je ta, ze toho casu ma dost.

mi-chau: Presne tak.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Myslel som si ze to zoberiete ako "vyhovorku".Myslim ze mam uz dost rokov na to aby som klamal sameho seba :).Nevidim v tom zmysel :)

BTW : Viem si priznat ze som nemal moc odvahy na to ju pobozkat :) a to ze som bol chory ma utvrdilo asi v tom ze to necham na neskor
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Dieg0 napísal:Myslel som si ze to zoberiete ako "vyhovorku".Myslim ze mam uz dost rokov na to aby som klamal sameho seba :).Nevidim v tom zmysel :)

BTW : Viem si priznat ze som nemal moc odvahy na to ju pobozkat :) a to ze som bol chory ma utvrdilo asi v tom ze to necham na neskor
vyhovorky nevyhovorky. ked mas pocit ze mas casu dost ze nepride nejky princ na bielom koni o ktorom vzdy snivala tak vyckaj. ale necakaj dlho lebo moze byt neskoro... a ked bude chciet pusu tak jej to uvidis na ociach :wink:
RnT
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa RnT »

ja ti tiez moc povedat neviem,nezvyknem sa priamo baby pytat:"chces so mnou chodit"-zda sa mi to take detinske(moj nazor)...ono to pride samo od seba,ked budete obidvaja citit to iste a laska si nevybera kedy a kde sa ukaze,ci uz to bude na namesti,vo vytahu,v kostole,alebo i na velku noc :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Uz aj mne sa to zda detinske a preto to tak nechcem spravit :).V piatok mam s nou byt znova na 2 dni takze uvidime ako sa to bude dalej vyvijat :)
midnight_man
Guru
Guru

Dieg0 napísal:Uz aj mne sa to zda detinske a preto to tak nechcem spravit :).V piatok mam s nou byt znova na 2 dni takze uvidime ako sa to bude dalej vyvijat :)
ako tak citam diego myslim ze ty sam dobre vies co mas robit :) priebezne informuj
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

A druha casu mam dost
ak citis ze daco z toho moze byt, tak chod do toho co najskor. Inak skoncis ako ja - premrhal som vhodnu chvilu a teraz lutujem. Drzim palce!
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

midnight : viem co robim.Len ci viem ci robim dobre :).No ved uvidime :)
SlimEm : preco myslis co najskor?Nechcem to nejak uponahlat neviem ... premysliet si vsetky kroky ako nejaky strateg je asi moja parketa a potom ked pridem na "scenu" tak vsetky kroky zlyhaju.A urcite budem priebezne informovat :)
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

aby si to nepremeskal. Ale ved ty vies najlepsie ako to vsetko je, takze na nase rady nemusis davat :)
Napísať odpoveď