Vyklopit to na velku noc = trapas?
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
midnight_man
Guru
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Diego nieje v tom ziaden problem ... ako sme riesili cez SS
Videl si sa s jej rodicmi??
Ak ano a prijali ta v pohode nieje problem jej vyznat lasku
Rodicia budu podla mna poteseni ... Chvilu zostanu s vami a potom odbehnu a nechaju vas osamote
Vzdialenost medzi mnou a fizz je rovnaka ... Vidime sa minimalne 2x do tyzdna + Kazdy den si volame ...
Jedina nevyhoda je ze sa s nou nevidis stale a cez telefon sa proste viac veci vyriesit neda.
Ale ak ti nerobi problem po skole sadnut na vlak alebo do auta tak nevidim bariery
Rodicia budu podla mna poteseni ... Chvilu zostanu s vami a potom odbehnu a nechaju vas osamote
Vzdialenost medzi mnou a fizz je rovnaka ... Vidime sa minimalne 2x do tyzdna + Kazdy den si volame ...
Jedina nevyhoda je ze sa s nou nevidis stale a cez telefon sa proste viac veci vyriesit neda.
Ale ak ti nerobi problem po skole sadnut na vlak alebo do auta tak nevidim bariery
Vies shark ono aj mne pride ze v tom nieje ziadny problem .. ale ako nahle si predstavim momentalnu situaciu tak proste neviem niekde nastane sek.S jej rodicmi som sa este nevidelShark NX napísal:Diego nieje v tom ziaden problem ... ako sme riesili cez SS
-
midnight_man
Guru
Ako som dopadol?Zistil som ze som bol hlupy
.Prakticky som tam isiel iba s cielom pobozkat ju a dat sa s nou dokopy.Lenze vcerajsok mi objasnil to ze medzi chalanom a babou su aj ine atributy ako len toto a nepobozkal som ju ani nic ale som so vcerajskom velmi spokojny.Ked som si myslel ze co je to babu chytit za ruku alebo ked ti baba polozi hlavu na plece alebo proste take zdanlivo drobnosti.Myslel som ze je to nic a ze mi to nic neda.Ale zistil som ze opak je pravdou.Mozno ma tu teraz niekto vysmeje ze som sa tzv posral alebo nieco ale jednak som chory a niesom taka svina aby som nakazil babu len kvoli "vlastnemu obohateniu sa".A druhak casu mam dost takze sa nieje kam ponahlat a citil som ze takto ako to bolo vcera to bolo fajn
.A prisiel som taktiez na to ze "vyklopit" je to hlupost a necham to ist plynule tak ako doteraz a bude to fajn
.Dik za podporu 
-
midnight_man
Guru
Aspon si zistil ze pomaly dalej zajdesDieg0 napísal:Ako som dopadol?Zistil som ze som bol hlupy.Prakticky som tam isiel iba s cielom pobozkat ju a dat sa s nou dokopy.Lenze vcerajsok mi objasnil to ze medzi chalanom a babou su aj ine atributy ako len toto a nepobozkal som ju ani nic ale som so vcerajskom velmi spokojny.Ked som si myslel ze co je to babu chytit za ruku alebo ked ti baba polozi hlavu na plece alebo proste take zdanlivo drobnosti.Myslel som ze je to nic a ze mi to nic neda.Ale zistil som ze opak je pravdou.Mozno ma tu teraz niekto vysmeje ze som sa tzv posral alebo nieco ale jednak som chory a niesom taka svina aby som nakazil babu len kvoli "vlastnemu obohateniu sa".A druhak casu mam dost takze sa nieje kam ponahlat a citil som ze takto ako to bolo vcera to bolo fajn
.A prisiel som taktiez na to ze "vyklopit" je to hlupost a necham to ist plynule tak ako doteraz a bude to fajn
.Dik za podporu
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vyhovorky nevyhovorky. ked mas pocit ze mas casu dost ze nepride nejky princ na bielom koni o ktorom vzdy snivala tak vyckaj. ale necakaj dlho lebo moze byt neskoro... a ked bude chciet pusu tak jej to uvidis na ociachDieg0 napísal:Myslel som si ze to zoberiete ako "vyhovorku".Myslim ze mam uz dost rokov na to aby som klamal sameho seba.Nevidim v tom zmysel
BTW : Viem si priznat ze som nemal moc odvahy na to ju pobozkata to ze som bol chory ma utvrdilo asi v tom ze to necham na neskor
...
ja ti tiez moc povedat neviem,nezvyknem sa priamo baby pytat:"chces so mnou chodit"-zda sa mi to take detinske(moj nazor)...ono to pride samo od seba,ked budete obidvaja citit to iste a laska si nevybera kedy a kde sa ukaze,ci uz to bude na namesti,vo vytahu,v kostole,alebo i na velku noc 
-
midnight_man
Guru