Co by ste privitali nove na fore???
Tak ja mam jednu vec, ktora ma irituje uz dlhsie 
Pri prezerani prispevkov pouzivatela sa v hornej casti nezobrazuje "Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Ďalší" To by bolo podla mna vhodne pridat, pretoze obcas tam hladam nejaky prispevok a pouzivam k tomu vyhladavanie cez ctrl+f, cize nemusim scrollovat, lenze ked takto stranku prehladam a nic na nej nie je, tak sa musim posunut na spodok stranky a tam kliknut na dalsiu, co je dost otravne, dalo by sa to pridat aj hore?
A dalsia len kozmeticka vada: Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Ďalší
Kedze je to stranka, tak by tam mal byt text predchadzajuca, dalsia(pripadne nasledujuca)
Pri prezerani prispevkov pouzivatela sa v hornej casti nezobrazuje "Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Ďalší" To by bolo podla mna vhodne pridat, pretoze obcas tam hladam nejaky prispevok a pouzivam k tomu vyhladavanie cez ctrl+f, cize nemusim scrollovat, lenze ked takto stranku prehladam a nic na nej nie je, tak sa musim posunut na spodok stranky a tam kliknut na dalsiu, co je dost otravne, dalo by sa to pridat aj hore?
A dalsia len kozmeticka vada: Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Ďalší
Kedze je to stranka, tak by tam mal byt text predchadzajuca, dalsia(pripadne nasledujuca)
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pises na mobile ci co ? bacha na double post.. edituj si prispevky... a citaj si po sebe vety skor ako ich odosles
karma ta nezaujima.. hmm.. a preco si potom pytal K+ ? niekoho mi pripominas.. ma v nicku cislo 4
// jedna chyba... neviem ci je to chyba.. mozno je a mozno je len u mna...
niektore obrazky co su v prilohe mi normalne zobrazuje na dalsej karte ak ich otvorim... a niektore.. aj ked nie su objemne.. tak 240kb.. rozlisenie 1440*900
na ten som narazil ako posledny.. je to tento
ono mi to ponukne na stiahnutie
robi mi to len vo FF.. v IE to ide normalne
karma ta nezaujima.. hmm.. a preco si potom pytal K+ ? niekoho mi pripominas.. ma v nicku cislo 4
// jedna chyba... neviem ci je to chyba.. mozno je a mozno je len u mna...
niektore obrazky co su v prilohe mi normalne zobrazuje na dalsej karte ak ich otvorim... a niektore.. aj ked nie su objemne.. tak 240kb.. rozlisenie 1440*900
na ten som narazil ako posledny.. je to tento
ono mi to ponukne na stiahnutie
robi mi to len vo FF.. v IE to ide normalne
t0m4s3: predpokladam, ze on to myslel tak, ze ked da hladat prispevky od jedneho konkretneho usera - tak je to len dole a chce aby to bolo aj hore...
Ano, presne toto som myslel.konyk87 napísal:t0m4s3: predpokladam, ze on to myslel tak, ze ked da hladat prispevky od jedneho konkretneho usera - tak je to len dole a chce aby to bolo aj hore...
t0m4s3: ale pekna praca aj s tym hornym
lebo necitas info - http://www.hojko.com/post839695.html#839695... ja som zvedavy na ten piatyDrago napísal:Taky mensi OT, chcel som sa spytat, preco ma gwixt rank Guru ?
pockaj som si to vsimol az teraz ked som dopisal tento prispevok, lol p4ra a brm ze Hardcore addictMaki napísal:lebo necitas info - http://www.hojko.com/post839695.html#839695... ja som zvedavy na ten piaty
stavim sa, ze keby neboli hojko a t0m4s3 admini, tak uz ten rank maju
zavidis?Drago napísal:Taky mensi OT, chcel som sa spytat, preco ma gwixt rank Guru ?
ale nie .. jokujem ... ja som si napr teraz vsimol ze niekto s vyssou mocou dal na tejto stranke hore pagination ... moje prosby boli vyslysane .... tak diiik