Co by ste privitali nove na fore???
Aha no fakt, pozeram, ze aj ja mam novy rankDrago napísal:asi ked budes mat 2500 prispevkov, budes Guru
//kua ja mam 4200 prispevkov? Cakal som ze o chvilu budem mat rank guru wannabe
///zelovocovi sa splnil sen
////inak preco su tie ranky v anglictine?
No ja som to myslel na vsetky, preco su potom ostatne tlacidla a popisy prelozene a ranky(teda hodnostiMaki napísal:gothar - hmmm, lebo su v anglictine vsetky? zeby?
//tak zase nemozes to prekladat ako translator
mohlo by to byt ako Stredne pokrocily.
Ked chcete tak mi to dajte a ja poprekladam
Pravdepodobne Hardcore addict Viac prispevkov ma potom uz iba tomase, hojko a ty.Šu-Do napísal:velmi dobry napad s tymi rankami...
posledny rank je addict ?
//kobalt: tak to by ste sem mohli hodit ranky aj s prislusnym poctom prispevkov, nech viem dokedy sa mi oplati posthunt
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
posledny rank vraj este nikto nedosiahol http://www.hojko.com/post839695.html#839695GothaR napísal:Pravdepodobne Hardcore addict Viac prispevkov ma potom uz iba tomase, hojko a ty
//este mam co robit aby som niektory z tych rankov dosiahol
A mohli by ste to hodit od uplne prveho aby vedeli aj zelenaciGothaR napísal://kobalt: tak to by ste sem mohli hodit ranky aj s prislusnym poctom prispevkov, nech viem dokedy sa mi oplati posthunt
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mno lenze ti uz maju iny rank.. ktory sa menit nebude, pretoze ho maju uz od narodeniaGothaR napísal:Pravdepodobne Hardcore addict Viac prispevkov ma potom uz iba tomase, hojko a ty.
On nazov posledneho ranku vie, len ja som ho naviedol aby to zmazal, lebo si vravel, ze to je tajomstvoŠu-Do napísal:ja len tolko ze Addict je este 4200+ prispevkov.. hardcore addict je viac ako to cislo
vsak nechaj sa prekvapkat
a posledny rank.. ked budes nieco viac ako Hardcore addict.. uvidis to
Paco8: ved mne je to jasne