MicHo napísal:zdar chlapi... potreboval by som nejaký dobrý addon... keby ukazoval HP mobov aj mna... dlžku buffov, CD kúziel... také dôležité veci.... dík...
(v. 2.3.3.)
na zivot mobov je MobInfo.. a ak chces skusit nieco co ti trocha zmeni tvoj obrazok aj so zivotom tak skus X-Perl (kukni sem) ten ti bude myslim ukazovat aj casting time kuziel
///kto sa este nezasmial na tomto , tak nech si to ihned pozrie
no uz som sa tam dostal ale , ale uz nikdy viac tam asi nebudem hrat som tam musel asi pol hodinu cakat kym sa dostanem na rad neviem jak to chodi na inych serveroch ale je to k.... cakat. No ked som spravil prvy q som sa pekne prekvapil my to hodilo hned level 4 myslim si ze je to len pre noobov server .......
no mi prvej navsteve sme si pripadaly ako handrove babiky ... nahodime udice, vyleti potvora ... co potvora, to bolo riadne hovado ... polka skoncila vo vode a ostatny pokapaly aj bez nasej pomoci
ale musi sa uznat funny pull
dnesnim dno msom transferoval z realmu Drak thul ====> Dragonmaw snad tam bude lepsie...lebo pozerat sa ako je 300 ali/horde pokope a ked sa snazim vyvolat bitku tak to maju v pi*i je hruza...zabijem ho ressne sa a ide dalej nie ze by sa chcel bit
Mrk napísal:dnesnim dno msom transferoval z realmu Drak thul ====> Dragonmaw snad tam bude lepsie...lebo pozerat sa ako je 300 ali/horde pokope a ked sa snazim vyvolat bitku tak to maju v pi*i je hruza...zabijem ho ressne sa a ide dalej nie ze by sa chcel bit
isiel si platenym transferom alebo su otvorene volne presuny?