Stretko

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Sorry ze sa tak sproste pytam ale neviem odkadial mam zacat citat temu takze kde do bude? Keby vas bolo viac tak by som aj prisiel, ak mozem :)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

hmm, 10.4. je stvrtok? neda sa to presunut na piatok?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Gangy napísal:Sorry ze sa tak sproste pytam ale neviem odkadial mam zacat citat temu takze kde do bude? Keby vas bolo viac tak by som aj prisiel, ak mozem :)
ten tyzden 7-13.4 v BB... sranda ako sa ludia zaciaju zberat a to som chcel lokal BB stretko navrhnut :D ale teba gangy spoznam rad :)

vacsine ludi to zatial na ten tyzden vyhovuje myslim... a uz ci stvrtok alebo piatok to mi je jedno osobne, ale piatok ide o to ze ludia skor vecer pojdu do mesta takze mne sa zda stvrtok byt prijatelnejsi...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No kedy to bude je mi vcelku jedno a kedze je to v BB tak je dost velka pravdepodobnost ze sa dostavim. Tam mam aj kde prespat takze pohoda.
Maki
Darca
Darca

oki takze predbezny zoznam

Maki
ViRuS
Jeremy
Ing.FijoK
jackb
Gangy
johnykilla
Vesper
Dieg0
violator
Fikus-Kukis
Exxon
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Nazdar páni. Doprdele tak dva dni tu nie som a ako sa to tu nazbieralo. Ale pekne tak to má byť, konečne to vyzerá na niečo kvalitné. No takže ja môžem hocikedy, respektíve som taký flexibilný, že si nájdem čas viac-menej kedykoľvek. Čo sa týka destinácie tak to mi je tiež úplne jedno, ja sa cítim dobre skoro všade a ešte keď sa čo-to popije tak mi to je duplom jedno :D
Čo sa týka userov, ktorých poznám osobne môžem skontaktovať violatora, exxona, lamora a jackba, ale ten ako vidím už sa sám kontaktuje. Ináč jackb v pohode môžeš u mňa prespať keby si potreboval, viem že na tie horehronské lazy chodí málo busov :wink:

Rysuje sa nám besná akcia. Dúfam, že Makiho organizačné schopnosti sa osvedčia a všetko vydá :smt003
Maki
Darca
Darca

no to dufam aj ja :D:D ale kazdopadne si ta pripisujem na zoznam :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Maki oslava sa teda kona iba 3 rsp 4 dni :(.Takze od toho 8smeho som volny a mohol by som sa dostavit.Neviem co mi do toho vlezie.Teda volny som az od 9teho lebo 8smeho idem ku zubarovi.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Nechcem teraz niekoho obvinovať a súdiť ale potom sa netreba čudovať keď ľudia nechodia na stretká z dôvodu ako zubár a podobne. Veď to je OMG záležitosť na pár minút, pri úplne fatálne pokazených zubov nanajvýš hodinka-dve. Diego nič v zlom, ale kde je vôľa tam je cesta ako povedal jeden pán politik :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Vesper vdaka za ponuku. Rozmyslal som ze budem ze "tehotneho", aby ma vobec sofer zobral do posledneho nocneho busu... este sa skontaktujeme.
Dieg0: ty si z LM? asi tam budem o tyzden boardovat, by sme mohli zbehnut na pivo :D
Maki
Darca
Darca

ok - zoznam je vyssie

predbezny datum
10.4.2008(dufam,ze akurat vtedy mi zena dojde tak ma asi je*** zo zakonov schvalnosti)

predbezne miesto
Helldorado Pub BB - rozmyslal som aj nad sherwoodom

predbezny zaciatok
16:00

a koniec
ako kto bude musiet ist domov... :)

navrhy, namietky a podobne mi piste do SS :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Vesper napísal:Nechcem teraz niekoho obvinovať a súdiť ale potom sa netreba čudovať keď ľudia nechodia na stretká z dôvodu ako zubár a podobne. Veď to je OMG záležitosť na pár minút, pri úplne fatálne pokazených zubov nanajvýš hodinka-dve. Diego nič v zlom, ale kde je vôľa tam je cesta ako povedal jeden pán politik :)
Jo.Asi si este nezazil pocit ked ta skruca za pocitacom na stolicke od bolesti zubu :).Ale to je jedno kazdopadne zatial je to tak ze idem kedze termin je 10teho :).
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no chlapci .. sorry ale ja nepridem.. nejdem sa vyhovarat ze nieco mam, lebo nic nemam (asi) :)
nejsom velmo spolocensky typ ze by som sa stretaval z ludmi z netu.. radsej posedim niekde s kamosmi.. sorry urcite vam nebudem chybat :D
no a videl som Maki tvoju foto tak ked ta niekde zbadam a chytim za plece tak ma nebi.. dam o sebe vediet ;)

prajem prijemnu zabavu a neopite sa velmo :lol:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

tomek00 napísal:no chlapci .. sorry ale ja nepridem.. nejdem sa vyhovarat ze nieco mam, lebo nic nemam (asi) :)
nejsom velmo spolocensky typ ze by som sa stretaval z ludmi z netu.. radsej posedim niekde s kamosmi.. sorry urcite vam nebudem chybat :D
no a videl som Maki tvoju foto tak ked ta niekde zbadam a chytim za plece tak ma nebi.. dam o sebe vediet ;)

prajem prijemnu zabavu a neopite sa velmo :lol:
tssss lebo ja som straaaasne spolocensky typ... :P
prva stretavka z fora v bb a ty to chces zmeskat? nebud labut a hybaj ... sak ta nikto neuhryzne. a ked sa ti nebude pacit tak ta tiez nebudeme drzat. aspon jedno piuko s nami hadam zvladnes ;)

uvidis ked uz budes stary a na hojko.com ti budu chodit vnucence tak im budes mat o com rozpravat :D
Maki
Darca
Darca

tomek: ak sa objavis budem rad ale nutit ta urco do nicoho nebudeme... skoda ak uprednostnis starych kamosov pred spoznanim novych...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

prestante mi hrat na city.. zvazim to teda ci sa ukazem.. dam teda vediet ok? :)
/inac nechcel som na seba putat pozornost aby ste ma nejak prehovarali alebo tak.. len som sa chcel vyjadrit aby ste nepovedali ze som lama ;)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Prognóza vyzerá sľubne, ten štvrtok sa tvári fajn.

Spoločen... wtf? :smt001

Helldorado mi maximálne vyhovuje, tak radšej už nevyhutujte nič v tomto smere :) .
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ViRuS napísal: prva stretavka z fora v bb a ty to chces zmeskat? nebud labut a hybaj ... sak ta nikto neuhryzne. a ked sa ti nebude pacit tak ta tiez nebudeme drzat. aspon jedno piuko s nami hadam zvladnes ;)
dajme tomu ze 1.1 :wink:
dakedy v 09. 2006 bola mini hojko stretavka za ucasti par "obeti" KGSM (Vesper, Lamor a ja). :wink:
ale toto ma sancu byt prvou serioznou stretavkou ludi z BB a sirokeho okolia 8)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

ak je to v BB tak to vyzera celkom slubne ak by som akurat vtedy cas....chodim do bb na skolu tak s cestou by nebol problem ale dlho by som nebol....mohol by mi niekto upresnit kde je to Helldorado??
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Dolna ulica, ked ides zdola, tak po lavej strane. oproti je tusim klenotnictvo a o jeden vchod vyssie od Helldorada je Fitness shop a vzdy je tam taka figurina Arnolda Schwarzenegera :lol: :lol:
Napísať odpoveď