Stretko
ten tyzden 7-13.4 v BB... sranda ako sa ludia zaciaju zberat a to som chcel lokal BB stretko navrhnutGangy napísal:Sorry ze sa tak sproste pytam ale neviem odkadial mam zacat citat temu takze kde do bude? Keby vas bolo viac tak by som aj prisiel, ak mozem
vacsine ludi to zatial na ten tyzden vyhovuje myslim... a uz ci stvrtok alebo piatok to mi je jedno osobne, ale piatok ide o to ze ludia skor vecer pojdu do mesta takze mne sa zda stvrtok byt prijatelnejsi...
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar páni. Doprdele tak dva dni tu nie som a ako sa to tu nazbieralo. Ale pekne tak to má byť, konečne to vyzerá na niečo kvalitné. No takže ja môžem hocikedy, respektíve som taký flexibilný, že si nájdem čas viac-menej kedykoľvek. Čo sa týka destinácie tak to mi je tiež úplne jedno, ja sa cítim dobre skoro všade a ešte keď sa čo-to popije tak mi to je duplom jedno 
Čo sa týka userov, ktorých poznám osobne môžem skontaktovať violatora, exxona, lamora a jackba, ale ten ako vidím už sa sám kontaktuje. Ináč jackb v pohode môžeš u mňa prespať keby si potreboval, viem že na tie horehronské lazy chodí málo busov
Rysuje sa nám besná akcia. Dúfam, že Makiho organizačné schopnosti sa osvedčia a všetko vydá
Čo sa týka userov, ktorých poznám osobne môžem skontaktovať violatora, exxona, lamora a jackba, ale ten ako vidím už sa sám kontaktuje. Ináč jackb v pohode môžeš u mňa prespať keby si potreboval, viem že na tie horehronské lazy chodí málo busov
Rysuje sa nám besná akcia. Dúfam, že Makiho organizačné schopnosti sa osvedčia a všetko vydá
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem teraz niekoho obvinovať a súdiť ale potom sa netreba čudovať keď ľudia nechodia na stretká z dôvodu ako zubár a podobne. Veď to je OMG záležitosť na pár minút, pri úplne fatálne pokazených zubov nanajvýš hodinka-dve. Diego nič v zlom, ale kde je vôľa tam je cesta ako povedal jeden pán politik 
ok - zoznam je vyssie
predbezny datum
10.4.2008(dufam,ze akurat vtedy mi zena dojde tak ma asi je*** zo zakonov schvalnosti)
predbezne miesto
Helldorado Pub BB - rozmyslal som aj nad sherwoodom
predbezny zaciatok
16:00
a koniec
ako kto bude musiet ist domov...
navrhy, namietky a podobne mi piste do SS
predbezny datum
10.4.2008(dufam,ze akurat vtedy mi zena dojde tak ma asi je*** zo zakonov schvalnosti)
predbezne miesto
Helldorado Pub BB - rozmyslal som aj nad sherwoodom
predbezny zaciatok
16:00
a koniec
ako kto bude musiet ist domov...
navrhy, namietky a podobne mi piste do SS
Jo.Asi si este nezazil pocit ked ta skruca za pocitacom na stolicke od bolesti zubuVesper napísal:Nechcem teraz niekoho obvinovať a súdiť ale potom sa netreba čudovať keď ľudia nechodia na stretká z dôvodu ako zubár a podobne. Veď to je OMG záležitosť na pár minút, pri úplne fatálne pokazených zubov nanajvýš hodinka-dve. Diego nič v zlom, ale kde je vôľa tam je cesta ako povedal jeden pán politik
no chlapci .. sorry ale ja nepridem.. nejdem sa vyhovarat ze nieco mam, lebo nic nemam (asi) 
nejsom velmo spolocensky typ ze by som sa stretaval z ludmi z netu.. radsej posedim niekde s kamosmi.. sorry urcite vam nebudem chybat
no a videl som Maki tvoju foto tak ked ta niekde zbadam a chytim za plece tak ma nebi.. dam o sebe vediet
prajem prijemnu zabavu a neopite sa velmo
nejsom velmo spolocensky typ ze by som sa stretaval z ludmi z netu.. radsej posedim niekde s kamosmi.. sorry urcite vam nebudem chybat
no a videl som Maki tvoju foto tak ked ta niekde zbadam a chytim za plece tak ma nebi.. dam o sebe vediet
tssss lebo ja som straaaasne spolocensky typ...tomek00 napísal:no chlapci .. sorry ale ja nepridem.. nejdem sa vyhovarat ze nieco mam, lebo nic nemam (asi)
prva stretavka z fora v bb a ty to chces zmeskat? nebud labut a hybaj ... sak ta nikto neuhryzne. a ked sa ti nebude pacit tak ta tiez nebudeme drzat. aspon jedno piuko s nami hadam zvladnes
uvidis ked uz budes stary a na hojko.com ti budu chodit vnucence tak im budes mat o com rozpravat
-
fikus-kukis
Guru wannabe
dajme tomu ze 1.1ViRuS napísal: prva stretavka z fora v bb a ty to chces zmeskat? nebud labut a hybaj ... sak ta nikto neuhryzne. a ked sa ti nebude pacit tak ta tiez nebudeme drzat. aspon jedno piuko s nami hadam zvladnes![]()
dakedy v 09. 2006 bola mini hojko stretavka za ucasti par "obeti" KGSM (Vesper, Lamor a ja).
ale toto ma sancu byt prvou serioznou stretavkou ludi z BB a sirokeho okolia