Čo ta motivuje k životu?
V prvom rade ma motivuje laska:
- k ludom vo vseobecnosti(aj k tym, ktori mi niesu "pochuti", lebo tiez mam zle vlastnosti a verim v to, ze aj navonok nespravne ciny mozu byt konane s dobrym umyslom /aj ked budme realisti, casto je to prave naopak/) lebo sa citim dobre v spolocnosti a myslim si, ze moj zivot nieje uplne moj, ale ze nase zivoty su dokonale pospajane ako vetvy a vetvicky koruny stromu aby na ich konci mohli rast vyhonky a plody = nase ciele a sny. clovek ako individualita v podstate len spestruje svet.
- laska ako nadherny pocit, ktory mi vycari usmev na tvari ale aj slzu v oku, aby som si ju o to viac vedela cenit.
A aby som tu len nelietala v oblakoch
tak ked uz som sa narodila a zijem a dycham, asi to nebude len pre srandu kralikov, chcem si zivot uzit a neupadat dom smutku a beznadeje ked dostanem od zivota facku.Takze tot moja motivacia
- k ludom vo vseobecnosti(aj k tym, ktori mi niesu "pochuti", lebo tiez mam zle vlastnosti a verim v to, ze aj navonok nespravne ciny mozu byt konane s dobrym umyslom /aj ked budme realisti, casto je to prave naopak/) lebo sa citim dobre v spolocnosti a myslim si, ze moj zivot nieje uplne moj, ale ze nase zivoty su dokonale pospajane ako vetvy a vetvicky koruny stromu aby na ich konci mohli rast vyhonky a plody = nase ciele a sny. clovek ako individualita v podstate len spestruje svet.
- laska ako nadherny pocit, ktory mi vycari usmev na tvari ale aj slzu v oku, aby som si ju o to viac vedela cenit.
A aby som tu len nelietala v oblakoch
Vela ludi hlada hlbsi zmysel zivota a na konci zistia,ze im zivot pretiekol medzi prstami.Namiesto toho aby ho prezivali,hladaju hlbsi vyznam,ktory im vsak imho,na konci nebude na nic..Samozrejme clovek si ten koniec"predlzi".Zo strachu pred zanikom,si to kazdy vymysli po svojom..uplink napísal:So slovom existovat opatrne, zapodieva sa nim filozoficky smer existencializmus a je to celkom hlboka zalezitost [aj ked je to stale len kopa zvastov a drbov od roznych autorov]. Ked niekto existuje, je blizko skutocnemu Zivotu, myslel si skor ze vacsina z nas len preziva? Ak ano, mas pravdu. Ludia prezivaju, zo dna na den, ziju pre plytke blbosti a cliche veci. Vztahy, rodina, kariera, nieco dosiahnut, alebo tu nieco po sebe nechat nic svetoborne. Kto naozaj zije Zivot, tak ako to bolo mienene na pociatku, ten je vitaz, ale takych je malicko. Samotny Zivot ak je zity a nie len prezivany sa zapisuje do sveta, bez toho, aby clovek nieco dokazoval svojou existenciou. Clovek jednoducho musi dovolit Zivotu, aby sa dokazal na nom, skrze neho, to je vsetko. Ale zistit ako...no to je na dlhsie.
Mna motivuje stastie-plytke blbosti,ako si napisal..Chcem byt stastny,mat okolo seba priatelov,zazivat lasku,radost a kvoli tomuto zijem a snazim sa robit veci tak,aby sa mi to splnalo..
mozno nezvycajne, ale asi posledny rok co ma drzi pri zivote hudba a jej rozne podoby, to je vec co ma vzdy rozveseli, ukludni, naberie mi sil, vacsinu svojich zazitkov si spajam s hudbou, resp. sa snazim hladat hudbu tam kde nie je...a este zopar ludi, kvoli ktorym som tu, a ktori tu pre mna ked to potrebujem.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
co mna motivuje k zivotu samotnemu ? ... hmm tazka otazka ... kazda odpoved je dobra, kazda odpoved je zla ... zivot mi bol dany, tak uz len ten zaklad ze ho nehcem "predr*at" zbytocne ma motivuje ... dalej zijem s pocitom ze by som chcel kazdy den vyuzit naplno, venovat sa tomu co ma bavi, zarovnen zabezpecovat buducnost, aby bolo o com snivat, o tych krajsich zajtrajskoch ... pre mna osobne je to viac ako hladat nejaky hlbsi vyznam zivota, ktory tu v podstate ani nemusi byt ... ved zivotov je tolko, preco by mal kazdy davat zmysel / resp. mat zmysel ? ... vyskytol som sa, bola mi daná možnosť, tak nebudem ako debil filozofovat, ale sa budem snazit vybuchat z toho co najviac
...
a este jednu z pesnicky: " život je kratkej, na to se napijem, zivot je kratkej, tak si ho uzijem -> svlikat zensky, do rana pit, rano vstat a vecer zas jit -> zivot je kratkej
...
a este jednu z pesnicky: " život je kratkej, na to se napijem, zivot je kratkej, tak si ho uzijem -> svlikat zensky, do rana pit, rano vstat a vecer zas jit -> zivot je kratkej
Fúha, tu by som mohla aj ja niečo povedať... však, Amerigo?!
No tak ja žijem predovšetkým pre rodinu, som rodinne založená. Inak mám rada všetko živé, teda ľudí, zvieratá, ale i prírodu ako takú. Akurát včera som s jednou veľmi blízkou osôbkou preberala možnú situáciu, že čo by sme spravili, keby sme zbadali napríklad veľkého hada. Samozrejme, ani jedna z nás by mu neublížila, asi by sme sa nechali najskôr uhryznúť. Ale ani potom by som mu nevedela ubllížiť. Živočíchy sa na rozdiel od ľudí správajú inštinktívne, čiže ublížia len keď sa cítia ohrozené, resp. keď sú hladné. Čo nechápem je, ako môže zabiť človek človeka. Teda pre mňa je hlavným zmyslom života ŽIVOT. A v ŽIVOTE samozrejme LÁSKA.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Motivuje ma vizia uspechu, kludu a zasluzeneho odpocinku.
Motivuje ma zvedavost.
Motivuje ma laska, ta ktoru prezivam aj ta ktora mozno este len pride.
V neposlednej rade ma motivuje pocit ze musim nieco dokazat aj kvoli tym ktori tu sancu nemali, pozriet sa raz do oblakov a povedat si "Dufam ze ste na mna hrdi."...
Motivuje ma zvedavost.
Motivuje ma laska, ta ktoru prezivam aj ta ktora mozno este len pride.
V neposlednej rade ma motivuje pocit ze musim nieco dokazat aj kvoli tym ktori tu sancu nemali, pozriet sa raz do oblakov a povedat si "Dufam ze ste na mna hrdi."...
-
pinacolada
Guru wannabe