SlimEm napísal:a pre koho je prosimta Zla Strava znama? Vela ludi ich urcite nepozna.
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Nikoho ineho to nesralo, brali to ako fakt, ze Vec je z gympla a preto maju jeho texty vyssiu uroven. O nic ine v tom prispevku neslo. Nemas nejaky komplex?MurphY napísal:no jasne ze nie kazdy je taky.. len sa mi zdalo ze ked SlimEm sa chcel pochvalit ze chodi na gympel.. a chcel sa zahrat na mudreho..
1.poznam ich. Nikde som nenapisal ze ich nepoznam, ja len vravim ze su neznami. Aby som sa lepsie vyjadril: SU NEZNAMI PRE MASU.Digital napísal:Si prosímťa najprv niečo zisti o zlej strave , prečítaj si pár rozhovorov a potom zistíš prečo ju ty a tvoji houmis nepoznáte... slovičko underground ti asi nič nehovori
2.slovensky underground ma veru nelaka...
na vecov album album sa da povedat len jedno: kvalitka a pre mna na 99% album roka 2008 a zaradil by som ho mozno medzi 3 najlepsie albumy ake na slovenskej scene vobec kedy vysli...
to ze prudite na Supercroo...neviem ja ich napriklad milujem a hlavne Huga...a ta hlaska: "anjelicku moj straznicku opatruj moje pero"...strasne som sa nad tym odpaloval...ako sami vravia robia: ultra prasaci styl...kto ho nechape, ani ho nepochopi...
a co sa tyka digitala, neviem co sa smejes...myslim ze to ten tipek napisal dobre...aspon mal dobry umysel len to mozno trochu zle vyjadril...keby boli naozaj najlepsi na scene tak by boli asi trochu znamejsi
nevravim ze ten kto to tu trosku sleduje tak ich nepozna, ale predsa len keby boli taky super tak by to asi robili na trochu inej urovni...tym nechcem povedat nic proti nim, len konstatujem...
to ze prudite na Supercroo...neviem ja ich napriklad milujem a hlavne Huga...a ta hlaska: "anjelicku moj straznicku opatruj moje pero"...strasne som sa nad tym odpaloval...ako sami vravia robia: ultra prasaci styl...kto ho nechape, ani ho nepochopi...
a co sa tyka digitala, neviem co sa smejes...myslim ze to ten tipek napisal dobre...aspon mal dobry umysel len to mozno trochu zle vyjadril...keby boli naozaj najlepsi na scene tak by boli asi trochu znamejsi
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
keby boli taki super ako 99% nasej sceny ze by sa tak super zviditelnovali ze by poskakovali v reklamach na boom, na boty, spravili hymnu na serial skoncili by ako 99% sceny - hl. pocuvatelia - deti. Nie deti ako my - ja viem dobrú dobu čo počúvam, o tom ma nikto školiť nemusí, ale také deti čo jeden den "su EMO druhy den HIP-HOP".hondzo napísal:ale predsa len keby boli taky super tak by to asi robili na trochu inej urovni...tym nechcem povedat nic proti nim, len konstatujem...
-
rockonhustla
Light Star
ne
Supercroo su ultra prazaci, ktorych nikto tu v Prahe nepocuva a preto sa je*u na Slovensko takisto ako Ideafatte a dalsi pickovia.hondzo napísal:na vecov album album sa da povedat len jedno: kvalitka a pre mna na 99% album roka 2008 a zaradil by som ho mozno medzi 3 najlepsie albumy ake na slovenskej scene vobec kedy vysli...
a co sa tyka digitala, neviem co sa smejes...myslim ze to ten tipek napisal dobre...aspon mal dobry umysel len to mozno trochu zle vyjadril...keby boli naozaj najlepsi na scene tak by boli asi trochu znamejsinevravim ze ten kto to tu trosku sleduje tak ich nepozna, ale predsa len keby boli taky super tak by to asi robili na trochu inej urovni...tym nechcem povedat nic proti nim, len konstatujem...
Tak toto je hlaska rokaSlimEm napísal:SU NEZNAMI PRE MASU.
Tipujem, ze viem ako si to myslel, ale nejak mi to nesedi, lebo tu su asi tiez ludia, ktori nepocuvaju mainstream, ale ak je kapela dobra, tak by ju mali poznat, no nepoznaju
Aby si bol v obraze preco si myslim, ze ta chapem: ja mam to ist s trance hudbou, pocuvam to, co sa samozrejme v radiach nehrava, ale ludia ktori trance scenu sleduju to vsetko poznaju. Ale tychto tvojich nepozna nikto
Proste si priznaj, ze zatial nic nedokazali, preto su neznami a ak su dobri, tak ich chvila pride aj vdaka takym, ako si ty
PS: prestante sa tu hrat na strasny underground, je to trapne, radsej sa vyjadrujte v zmysle, ze nepocuvate mainstream, lebo nie vsetko nezname sa moze nazyvat undergroundom
-
Digital
Guru
Prosím ta , zisti si niečo o zlej strave a potom tu vypisuj takéto pi*****.... fakt ste niektorý dutý.GothaR napísal: Proste si priznaj, ze zatial nic nedokazali, preto su neznami a ak su dobri, tak ich chvila pride aj vdaka takym, ako si ty
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =173668192
Stejny jako vcera - najlepsi textreno23 napísal:no tak ako sa vam paci novy album IdeaFatte ? Pre mna osobne najlepsia "Co nemas, muzes mit"
Kolik stoji? - najlepsi beat
Nemusis, kdyz nechces - najlepsia rytmika (proste oddychovka)
Celkovo velmi kvalitny album, urcite kupim a odporucam aj ostatnym.
//Objednane
sry gothar ale digi ma pravdu... zlu stravu si pamatam este z cias ked na mna ludia co su dnes tazki hiphoperi hladeli s posmesnym uskrnom ked som im vravel aku hudbu pocuvam. z cias ked bola scena niekde uplne inde ako je teraz a aj ked momentalne slovensku scenu nejak extra nesledujem, tak ak sa povie slovensky underground tak zla strava je skupina ktoru by som tam urcite radilDigital napísal:Prosím ta , zisti si niečo o zlej strave a potom tu vypisuj takéto pi*****.... fakt ste niektorý dutý.
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =173668192
-
Hossa1881
Medium Professional
no vecov album ma trocha sklamal, neviem mne sa pacila jeho tvorba pre jeho osobity styl ale toto...(vyzera to tak ze "na horach" bol vrchol)
prekvapil ma Dramatikz-Druheee Drzeee Mixtape, prvy krat som od nich daco pocul a zo tri songy na zahranicnych podmazoch boli fakt dobre....
btw: je jeden z nich martincan?
prekvapil ma Dramatikz-Druheee Drzeee Mixtape, prvy krat som od nich daco pocul a zo tri songy na zahranicnych podmazoch boli fakt dobre....
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Yaksha je z Martina...Hossa1881 napísal:prekvapil ma Dramatikz-Druheee Drzeee Mixtape, prvy krat som od nich daco pocul a zo tri songy na zahranicnych podmazoch boli fakt dobre....
Ale Druheee Tejp bol pre mňa veľkým sklamaním, prvý som si vysoko cenil a na tom druhom som nenašiel nič z toho, čo som očakával...zmysluplné texty, zaujímavé témy, rap bez vystatovania/vymenúvania/výpočtu...
-
P41NK1LL3R
Light Professional