Hip-Hop - umelci a ich tvorba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

SlimEm napísal:a pre koho je prosimta Zla Strava znama? Vela ludi ich urcite nepozna.
:D Si prosímťa najprv niečo zisti o zlej strave , prečítaj si pár rozhovorov a potom zistíš prečo ju ty a tvoji houmis nepoznáte... slovičko underground ti asi nič nehovori
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

SlimEm napísal:a pre koho je prosimta Zla Strava znama? Vela ludi ich urcite nepozna.
pre mna je teda dosť známa mám ich CD doteraz v poličke a neraz si ho vypočujem...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

MurphY napísal:no jasne ze nie kazdy je taky.. len sa mi zdalo ze ked SlimEm sa chcel pochvalit ze chodi na gympel.. a chcel sa zahrat na mudreho..
Nikoho ineho to nesralo, brali to ako fakt, ze Vec je z gympla a preto maju jeho texty vyssiu uroven. O nic ine v tom prispevku neslo. Nemas nejaky komplex?
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

Digital napísal::D Si prosímťa najprv niečo zisti o zlej strave , prečítaj si pár rozhovorov a potom zistíš prečo ju ty a tvoji houmis nepoznáte... slovičko underground ti asi nič nehovori
1.poznam ich. Nikde som nenapisal ze ich nepoznam, ja len vravim ze su neznami. Aby som sa lepsie vyjadril: SU NEZNAMI PRE MASU.
2.slovensky underground ma veru nelaka...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

GothaR napísal:Nikoho ineho to nesralo, brali to ako fakt, ze Vec je z gympla a preto maju jeho texty vyssiu uroven. O nic ine v tom prispevku neslo. Nemas nejaky komplex?
no jo mam..:)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SlimEm napísal:Aby som sa lepsie vyjadril: SU NEZNAMI PRE MASU.
:D ..další vtípek :lol:
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

no myslim ze skoda reci, ked ty ich tak velmi oblubujes :lol:
hondzo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hondzo »

na vecov album album sa da povedat len jedno: kvalitka a pre mna na 99% album roka 2008 a zaradil by som ho mozno medzi 3 najlepsie albumy ake na slovenskej scene vobec kedy vysli...
to ze prudite na Supercroo...neviem ja ich napriklad milujem a hlavne Huga...a ta hlaska: "anjelicku moj straznicku opatruj moje pero"...strasne som sa nad tym odpaloval...ako sami vravia robia: ultra prasaci styl...kto ho nechape, ani ho nepochopi...
a co sa tyka digitala, neviem co sa smejes...myslim ze to ten tipek napisal dobre...aspon mal dobry umysel len to mozno trochu zle vyjadril...keby boli naozaj najlepsi na scene tak by boli asi trochu znamejsi :roll: nevravim ze ten kto to tu trosku sleduje tak ich nepozna, ale predsa len keby boli taky super tak by to asi robili na trochu inej urovni...tym nechcem povedat nic proti nim, len konstatujem...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

hondzo napísal:ale predsa len keby boli taky super tak by to asi robili na trochu inej urovni...tym nechcem povedat nic proti nim, len konstatujem...
keby boli taki super ako 99% nasej sceny ze by sa tak super zviditelnovali ze by poskakovali v reklamach na boom, na boty, spravili hymnu na serial skoncili by ako 99% sceny - hl. pocuvatelia - deti. Nie deti ako my - ja viem dobrú dobu čo počúvam, o tom ma nikto školiť nemusí, ale také deti čo jeden den "su EMO druhy den HIP-HOP".
rockonhustla
Light Star
Light Star

ne

Príspevok od používateľa rockonhustla »

hondzo napísal:na vecov album album sa da povedat len jedno: kvalitka a pre mna na 99% album roka 2008 a zaradil by som ho mozno medzi 3 najlepsie albumy ake na slovenskej scene vobec kedy vysli...
to ze prudite na Supercroo...neviem ja ich napriklad milujem a hlavne Huga...a ta hlaska: "anjelicku moj straznicku opatruj moje pero"...strasne som sa nad tym odpaloval...ako sami vravia robia: ultra prasaci styl...kto ho nechape, ani ho nepochopi...
a co sa tyka digitala, neviem co sa smejes...myslim ze to ten tipek napisal dobre...aspon mal dobry umysel len to mozno trochu zle vyjadril...keby boli naozaj najlepsi na scene tak by boli asi trochu znamejsi :roll: nevravim ze ten kto to tu trosku sleduje tak ich nepozna, ale predsa len keby boli taky super tak by to asi robili na trochu inej urovni...tym nechcem povedat nic proti nim, len konstatujem...
Supercroo su ultra prazaci, ktorych nikto tu v Prahe nepocuva a preto sa je*u na Slovensko takisto ako Ideafatte a dalsi pickovia.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SlimEm napísal:SU NEZNAMI PRE MASU.
Tak toto je hlaska roka :hehe:
Tipujem, ze viem ako si to myslel, ale nejak mi to nesedi, lebo tu su asi tiez ludia, ktori nepocuvaju mainstream, ale ak je kapela dobra, tak by ju mali poznat, no nepoznaju :)
Aby si bol v obraze preco si myslim, ze ta chapem: ja mam to ist s trance hudbou, pocuvam to, co sa samozrejme v radiach nehrava, ale ludia ktori trance scenu sleduju to vsetko poznaju. Ale tychto tvojich nepozna nikto :)
Proste si priznaj, ze zatial nic nedokazali, preto su neznami a ak su dobri, tak ich chvila pride aj vdaka takym, ako si ty ;)
PS: prestante sa tu hrat na strasny underground, je to trapne, radsej sa vyjadrujte v zmysle, ze nepocuvate mainstream, lebo nie vsetko nezname sa moze nazyvat undergroundom
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

no tak ako sa vam paci novy album IdeaFatte ? Pre mna osobne najlepsia "Co nemas, muzes mit"
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

heh z vecovich hlasok nechapem.. uniesli hip hop do auparku treba ho vratit naspat do parku :).. dokonca to je ftipne aj pravdive..
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal: Proste si priznaj, ze zatial nic nedokazali, preto su neznami a ak su dobri, tak ich chvila pride aj vdaka takym, ako si ty ;)
Prosím ta , zisti si niečo o zlej strave a potom tu vypisuj takéto pi*****.... fakt ste niektorý dutý.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =173668192
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

reno23 napísal:no tak ako sa vam paci novy album IdeaFatte ? Pre mna osobne najlepsia "Co nemas, muzes mit"
Stejny jako vcera - najlepsi text
Kolik stoji? - najlepsi beat
Nemusis, kdyz nechces - najlepsia rytmika (proste oddychovka)

Celkovo velmi kvalitny album, urcite kupim a odporucam aj ostatnym.

//Objednane :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Digital napísal:Prosím ta , zisti si niečo o zlej strave a potom tu vypisuj takéto pi*****.... fakt ste niektorý dutý.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =173668192
sry gothar ale digi ma pravdu... zlu stravu si pamatam este z cias ked na mna ludia co su dnes tazki hiphoperi hladeli s posmesnym uskrnom ked som im vravel aku hudbu pocuvam. z cias ked bola scena niekde uplne inde ako je teraz a aj ked momentalne slovensku scenu nejak extra nesledujem, tak ak sa povie slovensky underground tak zla strava je skupina ktoru by som tam urcite radil
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

no vecov album ma trocha sklamal, neviem mne sa pacila jeho tvorba pre jeho osobity styl ale toto...(vyzera to tak ze "na horach" bol vrchol)
prekvapil ma Dramatikz-Druheee Drzeee Mixtape, prvy krat som od nich daco pocul a zo tri songy na zahranicnych podmazoch boli fakt dobre....

btw: je jeden z nich martincan?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Hossa1881 napísal:prekvapil ma Dramatikz-Druheee Drzeee Mixtape, prvy krat som od nich daco pocul a zo tri songy na zahranicnych podmazoch boli fakt dobre....
btw: je jeden z nich martincan?
Yaksha je z Martina...
Ale Druheee Tejp bol pre mňa veľkým sklamaním, prvý som si vysoko cenil a na tom druhom som nenašiel nič z toho, čo som očakával...zmysluplné texty, zaujímavé témy, rap bez vystatovania/vymenúvania/výpočtu...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

vsak som pisal ze ma zaujali 3 a tusim tam bolo 11 alebo 12, ale proste nato ze boli pre mna doteraz neznami a na troch pesnickach som sa chytil a je to zadarmo tak je to v pohode, uvidime co prinesie klasicky album(u veca som nemal ani tie 3 pesnicky)
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Ok, ale ak porovnávam to, čo vydali, tak Demo bola kvalitka, ale 1.tejp >>>>> 2.tejp...
Spomenuté veci mi chýbali a ešte sa to aj odklonilo od toho, čo ma prinútilo kúpiť si Drzeee Tejp....
Napísať odpoveď