Vek vo vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Vadi vam ked je vasa partnerka starsia ako vy?

Ano
65
17%
Nie
318
83%

Celkom hlasov: 383

Filipito
Darca
Darca

Vek vo vztahu

Príspevok od používateľa Filipito »

Vadi vztahu vek? Lebo som spoznal jednu super babu ale je o rok aj nieco starsia. tak keby s toho nieco bolo tak ake by to bolo
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

taky maly rozdiel urcite nevadi :) ale extremy neuznava, ani ak je muz starsi
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dlhodobo zauzivany je predsudok, ze muz by mal byt starsi, aby bol kvazi dakym tahunom vztahu, ale uz davno to neplati
mne sa osobne napriklad tiez pacia starsie, jasne ze nie na dake 50 rocne rachejtle, ale radsej tak okolo 30, ak dobre vyzera tak aj 35, ale to uz sa mi smeju aj kamosi ze extremista :D mlade masko je mlade masko, ale aj 28 rocna baba ma nieco do seba :wink:

//tak tie od seba nebudem riesit, nie? :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nj niektore maju nieco do seba aj od seba :lol:

//vesper: ved aj ja si myslim ze 15 rocne babi to nemaju v hlave v poriadku :)
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Vek absolútne nevidím ako problém. Ja som vlastne s mladšou babou ešte ani nechodil keď sa na to tak pozerám, aj keď nešlo o nejaké markantné rozdiely. Veľakrát v poslednom čase som si povedal, že ženské v mojom veku sú ešte sprosté a chcelo by to nejakú kvalitnú staršiu čo už to má v hlave v poriadku. len škoda, že nie je veľa možností vzhľadom na už spomínané prežitky o staršom chlapovi
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Kibo napísal:mne sa osobne napriklad tiez pacia starsie, jasne ze nie na dake 50 rocne rachejtle, ale radsej tak okolo 30, ak dobre vyzera tak aj 35, ale to uz sa mi smeju aj kamosi ze extremista :D
Uff.. vedel by som Ti porozprávať o 35-40kách.. osobná skúsenosť. ;)

Ale na dlhší vzťah a rodinu je 10ročný vekový rozdiel dosť obtiažny.. predsudky a tlaky z okolia.. človek sa proti ním musí riadne obrniť..

//btw.. mám na mysli, že partnerka je o 10rokov staršia od partnera

Ale k téme.. o rok staršia partnerka.. nevidím v tom žiadny problém.. čím budete starší, tým ten rozdiel bude menej výrazný, po ukončení školy a zmaturovaní už ani nebude žiadny rozdiel existovať.. jedine vo Vašich občianskych preukazoch.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

rok, dva... neni problem... vies kolko takych parov teraz beha? akoby to bolo v mode mat o rok mladsieho chalana... kamoska sa zalubila o 2 roky dokonca... nevidim problem osobne... moja polovicka je tiez o 2 mesiace starsia... vlastne teraz akoby o rok :D:D takze asi tak... co sa tyka ked je viacrocny rozdiel, to uz neuznavam... chlap o 10 rokov starsi a tak? nie nie...
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

Absolutne by mi to nerobilo problem :) samozrejme nie o moc.. 1-3 roky
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja mám tiež o rok staršiu priateľku...(nemyslím, že kvôli móde.. :roll: ) proste sme si padli do oka..a bolo to tam.. :) a už sme spolu niečo cez rok.. :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Veľa robí aj to, či máte 15, 20 alebo 30. Vo vyššom veku už nie sú tie rozdiely, do takých 10 rokov také markantné a tak isto tlak okolia a predsudky sú oveľa menšie. Ale inak tie dva tri roky sú vždy v pohode. :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Nevadi mi ani 20 rocny rozdiel, ja 40 a partnerka 20 :D ale nie. Myslim ze vekovy rozdiel do 5rokov je v pohode, samozrejme ako bolek napisala dost to zavisi od veku partnerov. Do takych 20rokov je pre mna vhodny rozdiel max 3roky a nad 20 nie je problem rozdiel do tych 5-6rokov.. Nevadila by ani o 2-3roky starsia partnerka-vid Mojsejovci :lol: to je uz mensi extrem.
Skoda ze 95% bab chce starsieho partnera, pretoze ako bolo spomenute je netradicne aby bola partnrka starsia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to ze je starsia je netradicne,ale v pohode... aj kamos chodi s holkou, ktora je od neho o 6 rokov starsia
// aj moja segra je od svagrika starsia, takze vlastne je to uplne v pohode 8)
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

mne to nevadi... ale jej to vadilo este predtym ako sa vsetko zacalo,ale porozpravali sme sa o tom a sme len kamarati :?
ja 17 a ona 23... vek bol asi jediny problem v crtajucom sa vztahu
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mne osobne sa zda vek prekazkou iba v relativne mladom veku ... priklad ked ma chalan 18 a baba poviem ilustracne 14 .. tak to vyzera dost divne .. ale ked ma chlap 40 a zenska 30, alebo naopak, tak to uz mi pride celkom normlane :-) ... cize podla mna nieje vek ako vek :-)...
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Mne osobne to neprekaza. neaky cas som chodils s o 3 roky starsou babou a bolo to normalne vekovy rozdiel nam neprekazal. mozno prave naopak :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Vadi vam ked je vasa partnerka starsia ako vy?
Odpoveď je skrytá priamo v otázke. :wink:
Keby mi to vadilo, tak to nebude zrejme potom moja partnerka. Inak výraznejšiu skúsenosť (alá. brm :D) nemám, vždy sa to u mňa pohybovalo cca. +/- 1 rok.
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

absolutne, prave naopak, vzdy mi imponovali skor starsie baby, cca + 1-2 rok...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Aj mne vždy imponovali staršie baby, tak 1,2 rok staršie, mal som o 3 roky staršiu frajerku.. a vôbec mi to nevadilo. Ale záleží či to je napr. 16 a 19 alebo 27 a 30... čím starší tým sa rozdiely viac stierajú podľa mňa. Ale keď už ona bola niekde ďalej a ja som ešte študoval tak to trochu vadilo. :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

vek môže byť človeku ukradnutý.. mal som už aj mladšie dievčatá aj vo svjom veku a dokonca aj staršiu ženu a nevidím v tom rozdiel .. ked si vyhovujete je jedno koľko máte rokov.. síce dievčatá veku násť ma už pomaly ale isto prestávajú baviť a začínam sa orientovať 21 - up a ked budem mať štyridstať tak čo ja viem 35- up hh a ked 60 tak pôjdem po 18tkach :lol:
brm napísal:Uff.. vedel by som Ti porozprávať o 35-40kách.. osobná skúsenosť. ;)
jj môžem len a len súhlasiť.. ÁLE neni ani to výhra..
(37- 16 rokov rozdiel) stojí to kopu úsilia aby to vydalo... a čo človek musí riešiť potom sa to neoplatí (ale z tej druhej stánky super - ako froté uterák. aj tuto kus aj tuto aj tu) a vzťah v žiadnom prípade nie
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna je to uplne jedno, aj kafiatko je odomna starsia asi o 3tyzdne hehe pravda nieje to vlastne ziaden rozdiel oproti tym co tu prispievaju vid brm :) kazdopadne som vobec neni proti :wink:

/darca k- nebud k.k.t a aspon sa podpis nabuduce okej ? dakujem :evil:
Napísať odpoveď