Vek vo vztahu
Vek vo vztahu
Vadi vztahu vek? Lebo som spoznal jednu super babu ale je o rok aj nieco starsia. tak keby s toho nieco bolo tak ake by to bolo
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
dlhodobo zauzivany je predsudok, ze muz by mal byt starsi, aby bol kvazi dakym tahunom vztahu, ale uz davno to neplati
mne sa osobne napriklad tiez pacia starsie, jasne ze nie na dake 50 rocne rachejtle, ale radsej tak okolo 30, ak dobre vyzera tak aj 35, ale to uz sa mi smeju aj kamosi ze extremista
mlade masko je mlade masko, ale aj 28 rocna baba ma nieco do seba 
//tak tie od seba nebudem riesit, nie?
mne sa osobne napriklad tiez pacia starsie, jasne ze nie na dake 50 rocne rachejtle, ale radsej tak okolo 30, ak dobre vyzera tak aj 35, ale to uz sa mi smeju aj kamosi ze extremista
//tak tie od seba nebudem riesit, nie?
-
Vesper
Professional
Vek absolútne nevidím ako problém. Ja som vlastne s mladšou babou ešte ani nechodil keď sa na to tak pozerám, aj keď nešlo o nejaké markantné rozdiely. Veľakrát v poslednom čase som si povedal, že ženské v mojom veku sú ešte sprosté a chcelo by to nejakú kvalitnú staršiu čo už to má v hlave v poriadku. len škoda, že nie je veľa možností vzhľadom na už spomínané prežitky o staršom chlapovi
Uff.. vedel by som Ti porozprávať o 35-40kách.. osobná skúsenosť.Kibo napísal:mne sa osobne napriklad tiez pacia starsie, jasne ze nie na dake 50 rocne rachejtle, ale radsej tak okolo 30, ak dobre vyzera tak aj 35, ale to uz sa mi smeju aj kamosi ze extremista
Ale na dlhší vzťah a rodinu je 10ročný vekový rozdiel dosť obtiažny.. predsudky a tlaky z okolia.. človek sa proti ním musí riadne obrniť..
//btw.. mám na mysli, že partnerka je o 10rokov staršia od partnera
Ale k téme.. o rok staršia partnerka.. nevidím v tom žiadny problém.. čím budete starší, tým ten rozdiel bude menej výrazný, po ukončení školy a zmaturovaní už ani nebude žiadny rozdiel existovať.. jedine vo Vašich občianskych preukazoch.
rok, dva... neni problem... vies kolko takych parov teraz beha? akoby to bolo v mode mat o rok mladsieho chalana... kamoska sa zalubila o 2 roky dokonca... nevidim problem osobne... moja polovicka je tiez o 2 mesiace starsia... vlastne teraz akoby o rok
:D takze asi tak... co sa tyka ked je viacrocny rozdiel, to uz neuznavam... chlap o 10 rokov starsi a tak? nie nie...
-
Začiatok Konca
Professional
-
PACO8
Light Professional
Nevadi mi ani 20 rocny rozdiel, ja 40 a partnerka 20
ale nie. Myslim ze vekovy rozdiel do 5rokov je v pohode, samozrejme ako bolek napisala dost to zavisi od veku partnerov. Do takych 20rokov je pre mna vhodny rozdiel max 3roky a nad 20 nie je problem rozdiel do tych 5-6rokov.. Nevadila by ani o 2-3roky starsia partnerka-vid Mojsejovci
to je uz mensi extrem.
Skoda ze 95% bab chce starsieho partnera, pretoze ako bolo spomenute je netradicne aby bola partnrka starsia.
Skoda ze 95% bab chce starsieho partnera, pretoze ako bolo spomenute je netradicne aby bola partnrka starsia.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
triple
Guru wannabe
vek môže byť človeku ukradnutý.. mal som už aj mladšie dievčatá aj vo svjom veku a dokonca aj staršiu ženu a nevidím v tom rozdiel .. ked si vyhovujete je jedno koľko máte rokov.. síce dievčatá veku násť ma už pomaly ale isto prestávajú baviť a začínam sa orientovať 21 - up a ked budem mať štyridstať tak čo ja viem 35- up hh a ked 60 tak pôjdem po 18tkach
(37- 16 rokov rozdiel) stojí to kopu úsilia aby to vydalo... a čo človek musí riešiť potom sa to neoplatí (ale z tej druhej stánky super - ako froté uterák. aj tuto kus aj tuto aj tu) a vzťah v žiadnom prípade nie
jj môžem len a len súhlasiť.. ÁLE neni ani to výhra..brm napísal:Uff.. vedel by som Ti porozprávať o 35-40kách.. osobná skúsenosť.![]()
(37- 16 rokov rozdiel) stojí to kopu úsilia aby to vydalo... a čo človek musí riešiť potom sa to neoplatí (ale z tej druhej stánky super - ako froté uterák. aj tuto kus aj tuto aj tu) a vzťah v žiadnom prípade nie