Som rád že aspon niekto si tu pamatá zlatú éru sk hiphopuViRuS napísal:sry gothar ale digi ma pravdu... zlu stravu si pamatam este z cias ked na mna ludia co su dnes tazki hiphoperi hladeli s posmesnym uskrnom ked som im vravel aku hudbu pocuvam. z cias ked bola scena niekde uplne inde ako je teraz a aj ked momentalne slovensku scenu nejak extra nesledujem, tak ak sa povie slovensky underground tak zla strava je skupina ktoru by som tam urcite radil
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
aha...ja som bol v tom, ze je to nejaka z novych skupin, prepacteViRuS napísal:sry gothar ale digi ma pravdu... zlu stravu si pamatam este z cias ked na mna ludia co su dnes tazki hiphoperi hladeli s posmesnym uskrnom ked som im vravel aku hudbu pocuvam. z cias ked bola scena niekde uplne inde ako je teraz a aj ked momentalne slovensku scenu nejak extra nesledujem, tak ak sa povie slovensky underground tak zla strava je skupina ktoru by som tam urcite radil
No to sa mi nezda...to co sa teraz hra ako mainstream je este vacsi odpad ako to co vytvaraju sucasne popove hviezdicky. Fakt dobrych sucasnych hhopovych interpretov musi byt ako safranu, lebo ja si teraz spominam iba na Vec-aIndigo napísal:Zlata jak zlata. To ze sa z neho stal mainsteamovy styl tej hudbe kvalitativne velmi pomohlo.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
...na pár výnimiek... Modré Hory napr., páčia sa mi aj BPM z Čiech...Digital napísal:No tak kvalitne sa s hiphopu stala na slovensku/česku čista kktina !!
k tej Zlej strave: "Na východ od raja" si pamätám; myslím, že som mal ešte nejaké staršie veci ešte aj s Kaidžasom...
Ale také časy sú asi nenávratne preč...
potom toho malo poznas ... vacsi vyber? ale aky ked dnes repuje a vydava album hocijaky kktko bez stylu a v zachodovej kvalite. v tej dobe ak niekto vydal co i len demo, mohol si si byt isty ze si na nom aj dal zalezat. navyse ked sa daco vydalo tak o tom vedeli ludia, co sa o to vtedy zaujimali ... a to boli take veci ktore "pokontrafaktovi" hiphoperi mnoho krat nepoznaju ... to bol skutocny "underground"Indigo napísal:Vascie mnozstvo, vacsi vyber. Z niakych starsich veci sa toho dalo pocuvat (aspon mne) malo.
-
Mrk
Professional
hosi pozrite pls na toto http://www.hojko.com/post850043.html?highlight=#850043 snad by ste mi mohli pomoct ako sa to vola
ps: davam to sem pretoze predpokladam ze vacsina z vas tamtu temu vobec neotvara
ps: davam to sem pretoze predpokladam ze vacsina z vas tamtu temu vobec neotvara
-
nErD. ' z
Medium Star
Z ich tvorby ma nezaujala ani jedna ich piesen, texty vsetky su na styl prcam tvoji devku a toto davaju vo vsetkych textoch hlasovo im vobec nerozumiem neviem ani o com tocia a celkovo texty kde 99% je refren dřepím s courou a pre zmenu dřepím s špinavou courou a pod fakt nemusim...
Pacilo sa mi to obdobie Indy vs. supercroo, indy ich strasne dobre sundal...
// jj james cole je zo SC
Pacilo sa mi to obdobie Indy vs. supercroo, indy ich strasne dobre sundal...
// jj james cole je zo SC
Ano je zo Supercroo... a Vecko snim sa neda ani porovnavat... to, ze ho ma ako hosta ma nestrapi.. Proste ten track nepocuvam, alebo vzdy prepnem ked zacne on.. Inac aj Hugo Boss ktory je na Veckovi tak je zo Supercroo..2Pacaveli napísal:patyk: supercroo dakedy pocuvaj moj brat, james cole je zo supercroo? ma featuring na novom albume veca, ne?
-
lekoklatik
VIP