Co treba na prijatie na murgasku??

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa majlo01 »

ejha,kolko Bystricanov sa nam tu dalo dokopy :D ja som sa tiez rozhodoval medzi murgaskou a GASom a dnes som velmi rad,ze som sa rozhodol pre GAS a moji exspoluziaci co isli na SPSJ-JM dnes len nadavaju...takze kasli na murgasku :wink:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Sphinx napísal:heh ja som murgas-KAR :D dievcat je tam ako safranu :D a to s tym rozbijanim to je normal sak teraz poslednu dobu si sami zvonime na prestavky ..:D
stymi dievcatami pekny zart...najvacsi pocet dievcat co je na rocnik je 2 aj to teraz v odchadzaju co su stvrtacky......to zvonenie je celkom haluz len by osm niekedy zabil prvaka ked stym zacne pobehovat po chodbe a my napr nieco piseme....posli mi to pls alebo niekde upni K+
...a tie ucitelky su nalozene v liehu viac nez studenti :D 6V 4 ever :D murgasaci vedia o kom je rec :P
presne viem o com hovoris....potom je to umenie vydrzat snou na hodine...a este ked je volake podujatie a idu si dat spolu tka koniec....alebo cakame na ucitelku a ona vide z kabinetu s druhou take rozjarene :lol:
...inak nemusis sa bat zoberu ta aj ked mas priemer len tak tak ..
presne tak budu radi ze sa im tam hlasia studenti....do stvrtaku sa aj tak zviknu zredukovat stavy v triedach

to ze mam horsie znamky nedavam za zle skole alebo profesorkam , mne sa jednoducho nechce a mohol by osm byt kde kolkev tak neveim ci by osm sa ucil....som rad ze som tma siel , spoznal vela ludi z roznich miest ,v triede aj na intraku dobra parta takze by som teraz asi inde nesiel......keby som si vyberal skolu tka neviem ci by osm si prave murgasku vybral ale uz len koli intraku urcite :P
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Sphinx napísal:a tie ucitelky su nalozene v liehu viac nez studenti :D 6V 4 ever :D murgasaci vedia o kom je rec :P
vieme :D Nanestastie. Mna nastastie uci ŠALATOVA :D Nieje to boh vieco ale lepsie ako ta 6V :D

. A ked nam triedny uje*al rozhlas!!! Prisli sme do skoly, stym, ze sa budeme normalen ucit! lenze na prvej hodine nam povedala profesorka ze sa stvrta a piata hodina neuci! ze ma byt cez stvrtu hodinu nieco v rozhlase a cez piatu ma byt poziarny poplach! Ale my sme mali pisat cvez stvrtu hodinu z ELEKTROTECHNIKY! (Pisomka od zaciatku skolskeho roku!!! Je to BTW.: 60 uciv! a z toho nam mal vybrat 2 otazky, a jedenm priklad na pocitanie)! a Kedze sme mu povedali ze nemozme pisat, pretoze je daco v rozhlase, ze nas to bude rusit, tak zavolal chlapikov a odmontovali rozhlas, ze ABY NAS TO NEMOHLO VYRUSOVAT! To je taka kur*a ten professor! ja som myslel ze ho asi zabijem! :evil:

A na praxi je aj taky kktko ktory neviem sice ako sa vola, ale ma kadejake mimovolne tiky :D Len pajkoval a dostal nejaky tik a *ebol von oknom plosak. Alebo este pajkoval a *je*ol len tak do kuta pajkovacku!! :lol: :lol:

A Igor Rusnak!!! :D To je sila. To je taky trapko ze az. Ked nam zacal rozpravat ten jeho "VTIP" ktory nam hovoril uz asi 9-krat. :" Mal som raz jednu studentku ktora sedela vzdadu a bola taka blondinocka a mala take stvorky(potom dlha pauza) dioptrie. A raz sa prihlasila ze: Pan professor ja nevidim. A on nato: Tak si sadntite do predu. A teraz uz vidite? Ano teraz uz vidim." {PRE POCHOPENIE KONIEC "VTIPU"} :roll:
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

A na praxi je aj taky kktko ktory neviem sice ako sa vola, ale ma kadejake mimovolne tiky Len pajkoval a dostal nejaky tik a *ebol von oknom plosak. Alebo este pajkoval a *je*ol len tak do kuta pajkovacku!! :lol: :lol:
presne viem koho myslis ale nenapadne ma ako sa vola......ale neveim co je na tom ake smiesne, zevraj donho niekto narazil autom...volaky mlady a od tedy sa mu to robi....neviem ci by sa ot tebe pacilo keby ta takto klepalo, niekedy ma lepsie dni kedy sa mu aj da robit ale kedze je elektrotechnik a potrebuje spajkovat a tak ma stym dost velke problemi :?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

heh neviem ci je to ten na kt myslim ale vola sa Kovaľ nizsi a plesaty :D celkom sranda xlapik :)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hej to je asi ten :)
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m1s0 »

No chlapci, ale pred Kovaľom majte rešpekt. On sa totiž do elektriky vyzna trochu viac. Predtým robil v Slovenskej Akademii Vied v BB vo výzkume. potom to zrušili a dostal sa ku nám. minule nám ukazoval fotky a videá svojej momentalenejpráce- krabicka naplnená tekutým dusíkom sa vznášala po oválnej dráhe, na ktorej bolo napätie. pred x rokmy si robil cele ovládanie do rc lietadla- návrh zapojenia, plošáky,...všetko sám...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

m1s0 napísal:No chlapci, ale pred Kovaľom majte rešpekt. On sa totiž do elektriky vyzna trochu viac. Predtým robil v Slovenskej Akademii Vied v BB vo výzkume. potom to zrušili a dostal sa ku nám. minule nám ukazoval fotky a videá svojej momentalenejpráce- krabicka naplnená tekutým dusíkom sa vznášala po oválnej dráhe, na ktorej bolo napätie. pred x rokmy si robil cele ovládanie do rc lietadla- návrh zapojenia, plošáky,...všetko sám...
fuuha to je taky frajer? to som nevedel :shock:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

xXPAINKILLERXx napísal:fuuha to je taky frajer? to som nevedel :shock:
Ano je, skoda, ze uci len prax...

Ked sme uz pri p. prof. I. Rusnakovi tak toto je video z nasej AUT

:D
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dalsi sranda xlapik je Bucholcer :D heh uz aj v mene ma co asi robi :D nedajboh si ist dat k nemu daco skontrolovat tak vam po tom je**e rukov a povie to musi vydzat ak je to dobre :D:D on sa s tym nekasle prosto tresne ide/nejde... alebo Ondrik D. ked vam nieco nejde hned je to studeny spoj :D
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

u buchlocera sme na praxi na buduce. Neviem este ako dlho budeme u Suju. :D. Jaaaaj aj tento Suja je taky maniak. Vsak na co by nas nieco ucil?! On si radsej segedinsky gulasik zorebie a bude tam papkat :D. A Marochnic je paradny chlap. S nim je sranda, aj ked sa uz postupom casu opakuje. Ale je to riadny AFROMAN :D. A co si myslite o Kucharovi? :? :?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Neviem ako vy ale my Kuchara volame Kobra :D (kkt bradaty)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:Neviem ako vy ale my Kuchara volame Kobra :D (kkt bradaty)
tak to asi kazdy :lol:
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja som o tom nevedel ze ma taku prezivku, ale je to KKT urcite :D Aj Vam nadava do Gumkáčov? :D :lol: :lol:
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

do gumkacov? by skusil.... ja mam od neho uz pokoj...v prvaku bol strasny a to bol na skole len o rok dlhsie ako ja....v druhaku na autocade to bolo uz lepsie...
...co by som dal teraz za to, keby ma nieco ucil DJ LASH :) to boli hodiny...
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kuchar :D sak to jej lol sa mu vyhrazajte ze donesete magnet :D btw ma strojcek na srdci.. tak preto magnet :D a Dj to je klasa ten xlap kks pospis na hodine ako nic :D "NEMAM RAD HRDINOV SI LEN TAKY CERVIK PRIZEMNY" boze sme sa napocuvali tohto vyoku jeho..
m1s0
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pri lashovi je najlepsie, ked mas s nim poslednu hodinu- trieda je poloprazdna, nadiktujes, ze nikto nechyba a potom sa ten zvisok postupne pita na WC aj s taskou a uz nepridu....
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

m1s0 napísal:pri lashovi je najlepsie, ked mas s nim poslednu hodinu- trieda je poloprazdna, nadiktujes, ze nikto nechyba a potom sa ten zvisok postupne pita na WC aj s taskou a uz nepridu....
ako by si opisovla nasu poslednu hodinu v piatok co je jednoznacne dejak..... :D
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

my si teraz falosne zvonime:-D A nam na to teraz v piatok prisiel!!! Priisel do triedy a : Vy ste falosne zazvonili!!! Mate u mna +. A odisiel :D. Asi to myslel tak, ze budeme po skole. A som ani nevedel ze Kuchar ma na srdci strojcek :D Ked ma najebe tak pojdem okolo s magnetom :D :lol: :lol:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

My sme si takto zvonili uz pekne davno dokonca aj u triednej 15min, aj Cibiz odisiel o 15min skor a ked dakto zavadzal v triede tak koncili skor :D
Napísať odpoveď