Verite v posmrtny zivot?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

?

ano
124
55%
nie
55
24%
neviem
47
21%

Celkom hlasov: 226

Amerigo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ja bytosť z tendenciou neveriaceho zmýšľania nazývam bláznom. Ale upresním to asi tak že ľudia logického tipu zvyčajne bývajú neveriaci a tí naivný skôr veria v niečo. Ja osobne sa prikladám k tým logicky zameraným ale napriek tomu verím a veriť budem a som si to na 100% istý. Neodsudzujem neveriacich ale nezávidím im to prázdno v duši a bezduché prahnutie po smrti.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

nepreberajte to , veď sme tu a nemožme rozmýšlať nad smrťou , život si treba užívať naplno , ale je pravda , že vždy musíme v niečo veriť , ako napísal kolega predo mnou , lebo keď neveríme tak potom je ten život o ničom
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

verim ze ked umriem bude koniec vsetkeho...nemam chut na veci ako sledovanie diania z "neba" - ked si predstavim, ze sa po smrti mam na tento cirkus divat nekonecne...tak ma ide: ....takisto neverim v novy zivot! jednou vetou: zomriem a nic!
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BiBo »

ja aspon dufam že sa mi bude v tom posmrtnom živote dačo snívať :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

BiBo napísal:ja aspon dufam že sa mi bude v tom posmrtnom živote dačo snívať :)
no to asi tazko ked uz budes mrtvy :) maximalne mozno tak medzi casovym usekom ako tak fungujuceho mozgu(stav bliziaci sa k absolutnej smrti) a smrtou (ked tento pojem berieme ako nefunkcnost vsetkych potrebnych organov pre zivot, vnimanie..v tomto pripade mozog)

snivat v smrti je nemozne
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

to urcite ano, ale pozri sa na to z pohladu, ze ked snivas v noci, vo sne ti prejdu kludne hodiny, dni...
tak preco by tento posledny "sen" nemohol trvat "vecnost" ;)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Aiden napísal:to urcite ano, ale pozri sa na to z pohladu, ze ked snivas v noci, vo sne ti prejdu kludne hodiny, dni...
tak preco by tento posledny "sen" nemohol trvat "vecnost" ;)
pretoze ked snivas, tak z toho vyviaznes zivy..

ale ten posledny sen sa skonci ked mozog bude nefunkcny (dajme tomu 8 hodin)... to by sa musel zastavit cas aby ten posledny sen bol vecny.. co je nerealne .. raz mozog musi prestat fungovat
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

prave preto som vecnost dal do uvodzoviek :)
dal si tam udaj 8 hodin...povedzme...IMHO privela ale budiz :)
predstav si, ze by si snival 8 hodin v kuse a kazda sekunda tych 8 hodin by pre teba bol napr. jeden den....tj 1den*60*60*8 ...ak som dobre pouzil kalkulacku okolo 79 rokov "posmrtneho zivota"...
a co keby to nebol den ale mesiac ;)...
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

čítala som,že niektorí vedci sa domievajú,že po smrti neodumieraju hneď niektore mozgové bunky.ze ešte to podvedomie funguje a nevie sa že nakoľko.No brrrr si predstavte,že ležíte niekde tam dole červíky vas zozeriaju a podvedomie vam este troška funguje :? ...no ja si myslím,že je to len hlúpa nepodložena teoria.Ale aj tak čo ak to je pravda???
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

x-nina napísal:čítala som,že niektorí vedci sa domievajú,že po smrti neodumieraju hneď niektore mozgové bunky.ze ešte to podvedomie funguje a nevie sa že nakoľko.No brrrr si predstavte,že ležíte niekde tam dole červíky vas zozeriaju a podvedomie vam este troška funguje :? ...no ja si myslím,že je to len hlúpa nepodložena teoria.Ale aj tak čo ak to je pravda???
myslim ze uz ti bude jedno ci ta zeru cerviky :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

x-nina napísal:čítala som,že niektorí vedci sa domievajú,že po smrti neodumieraju hneď niektore mozgové bunky.ze ešte to podvedomie funguje a nevie sa že nakoľko.No brrrr si predstavte,že ležíte niekde tam dole červíky vas zozeriaju a podvedomie vam este troška funguje :? ...no ja si myslím,že je to len hlúpa nepodložena teoria.Ale aj tak čo ak to je pravda???
Kravina.
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Gangy napísal:Kravina.
Prečítaj si Danikena-Zjavenia.Tam to je :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

x-nina napísal:Prečítaj si Danikena-Zjavenia.Tam to je :wink:
daniken je daniken. druha vec je ze telo ide do zeme az po niekolkych dnoch. vtedy, akby nebolo v chladiarni tak uz je nahnite. tak isto mozog. to uz je len a len biologicky odpad. pre ludi ktori neveria v posmrtny zivot je to asi to najhorsie co moze byt a pre tych co veria je tento stav ukradnuty lebo dusa bude uz niekde uplne inde.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Moj nazor je ten, ze clovek nezomiera, zomiera iba telesna schranka cloveka, a to je len taky "obal" toho co je vo vnutri, a to vnutro, alebo dusa len postupuje do ineho sveta, kde je na vyssej urovni, a myslim, ze v tom "inom" svete postupuje caso mdalej na vyssie urovne myslenia, ale smrt to nieje.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

to máš takú nechuť z toho života?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

fizz napísal:Miernu. Teda skor z toho, ze by to nemalo konca. Pokial to ma isty koniec, tak je to fajn.
teba neteší aspoň fakt, že to môžeš kedykoľvek skončiť a zistit aké to teda je? nestarat sa nic a podobne ? .. podla mna by spolocnost mala negativne rozmyslajucim ludom pomahat, lebo nejakou nahodou sa z nich stanu viac ako potencionalni samovrahovia a potom kvoli takym meskaju vlaky, nejde elektrika a pod. ...
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

dnes mi rozpravala mamina, ze ked som mal 4 roky, zomrela moja babka, a ze som nechcel spat vo svojej izbe, pretoze som kazdy vecer plakal, ze tam vidim ducha. Bola to asi moja babka. Prisla sa so mnou rozlucit, lebo ma mala velmi rada a ked zomrela tak som plakal aby si ma vzala so sebou. Pomaly budem mat 20 rokov a myslim, ze naozaj ludia s ktorymi sme velmi spato spojeny sa s nami takymto sposobom lucia. Mam este jednu prihodu ale to je fakt na dlhsie. Je to tazka tema, nikto nevie co sa deje po smrti. Ale ked mi o tom dnes rozpravala mamina, tak mi behali zimomriavky po chrbte.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

Ja si myslím že človek žije viac životov len o tom nevie ale hlava mi hovori nieco ine takze tazko ale dal som Ano :roll:
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

verim ze pojdem do neba alebo burn in hell
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

telo sa mi zacne rozkladat postupne vsetko odumriem a ako veriaci verim ze moja dusa odleti niekde inam, kam to uz zalezi na mojich skutkoch :)
Napísať odpoveď