Verite v posmrtny zivot?
Ja bytosť z tendenciou neveriaceho zmýšľania nazývam bláznom. Ale upresním to asi tak že ľudia logického tipu zvyčajne bývajú neveriaci a tí naivný skôr veria v niečo. Ja osobne sa prikladám k tým logicky zameraným ale napriek tomu verím a veriť budem a som si to na 100% istý. Neodsudzujem neveriacich ale nezávidím im to prázdno v duši a bezduché prahnutie po smrti.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
no to asi tazko ked uz budes mrtvyBiBo napísal:ja aspon dufam že sa mi bude v tom posmrtnom živote dačo snívať
snivat v smrti je nemozne
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
pretoze ked snivas, tak z toho vyviaznes zivy..Aiden napísal:to urcite ano, ale pozri sa na to z pohladu, ze ked snivas v noci, vo sne ti prejdu kludne hodiny, dni...
tak preco by tento posledny "sen" nemohol trvat "vecnost"
ale ten posledny sen sa skonci ked mozog bude nefunkcny (dajme tomu 8 hodin)... to by sa musel zastavit cas aby ten posledny sen bol vecny.. co je nerealne .. raz mozog musi prestat fungovat
prave preto som vecnost dal do uvodzoviek 
dal si tam udaj 8 hodin...povedzme...IMHO privela ale budiz
predstav si, ze by si snival 8 hodin v kuse a kazda sekunda tych 8 hodin by pre teba bol napr. jeden den....tj 1den*60*60*8 ...ak som dobre pouzil kalkulacku okolo 79 rokov "posmrtneho zivota"...
a co keby to nebol den ale mesiac
...
dal si tam udaj 8 hodin...povedzme...IMHO privela ale budiz
predstav si, ze by si snival 8 hodin v kuse a kazda sekunda tych 8 hodin by pre teba bol napr. jeden den....tj 1den*60*60*8 ...ak som dobre pouzil kalkulacku okolo 79 rokov "posmrtneho zivota"...
a co keby to nebol den ale mesiac
čítala som,že niektorí vedci sa domievajú,že po smrti neodumieraju hneď niektore mozgové bunky.ze ešte to podvedomie funguje a nevie sa že nakoľko.No brrrr si predstavte,že ležíte niekde tam dole červíky vas zozeriaju a podvedomie vam este troška funguje
...no ja si myslím,že je to len hlúpa nepodložena teoria.Ale aj tak čo ak to je pravda???
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
myslim ze uz ti bude jedno ci ta zeru cervikyx-nina napísal:čítala som,že niektorí vedci sa domievajú,že po smrti neodumieraju hneď niektore mozgové bunky.ze ešte to podvedomie funguje a nevie sa že nakoľko.No brrrr si predstavte,že ležíte niekde tam dole červíky vas zozeriaju a podvedomie vam este troška funguje...no ja si myslím,že je to len hlúpa nepodložena teoria.Ale aj tak čo ak to je pravda???
Kravina.x-nina napísal:čítala som,že niektorí vedci sa domievajú,že po smrti neodumieraju hneď niektore mozgové bunky.ze ešte to podvedomie funguje a nevie sa že nakoľko.No brrrr si predstavte,že ležíte niekde tam dole červíky vas zozeriaju a podvedomie vam este troška funguje...no ja si myslím,že je to len hlúpa nepodložena teoria.Ale aj tak čo ak to je pravda???
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
daniken je daniken. druha vec je ze telo ide do zeme az po niekolkych dnoch. vtedy, akby nebolo v chladiarni tak uz je nahnite. tak isto mozog. to uz je len a len biologicky odpad. pre ludi ktori neveria v posmrtny zivot je to asi to najhorsie co moze byt a pre tych co veria je tento stav ukradnuty lebo dusa bude uz niekde uplne inde.x-nina napísal:Prečítaj si Danikena-Zjavenia.Tam to je
Moj nazor je ten, ze clovek nezomiera, zomiera iba telesna schranka cloveka, a to je len taky "obal" toho co je vo vnutri, a to vnutro, alebo dusa len postupuje do ineho sveta, kde je na vyssej urovni, a myslim, ze v tom "inom" svete postupuje caso mdalej na vyssie urovne myslenia, ale smrt to nieje.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
teba neteší aspoň fakt, že to môžeš kedykoľvek skončiť a zistit aké to teda je? nestarat sa nic a podobne ? .. podla mna by spolocnost mala negativne rozmyslajucim ludom pomahat, lebo nejakou nahodou sa z nich stanu viac ako potencionalni samovrahovia a potom kvoli takym meskaju vlaky, nejde elektrika a pod. ...fizz napísal:Miernu. Teda skor z toho, ze by to nemalo konca. Pokial to ma isty koniec, tak je to fajn.
dnes mi rozpravala mamina, ze ked som mal 4 roky, zomrela moja babka, a ze som nechcel spat vo svojej izbe, pretoze som kazdy vecer plakal, ze tam vidim ducha. Bola to asi moja babka. Prisla sa so mnou rozlucit, lebo ma mala velmi rada a ked zomrela tak som plakal aby si ma vzala so sebou. Pomaly budem mat 20 rokov a myslim, ze naozaj ludia s ktorymi sme velmi spato spojeny sa s nami takymto sposobom lucia. Mam este jednu prihodu ale to je fakt na dlhsie. Je to tazka tema, nikto nevie co sa deje po smrti. Ale ked mi o tom dnes rozpravala mamina, tak mi behali zimomriavky po chrbte.