Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Awake
9.1 z 10

fuu velmi velmi dobry film !
JEsicA :shock: :shock:

Spojler : to stou mamo take cudne ked sa predavkovalala ....
ale budis
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

1.) Takže pridávam sa k R1k1nko-vi a filmu AWAKE umňa 9/10 :)
Film ma chytil od začiatku :) Nebol ani dlhý ani krátky, a aspoň človek vidí,že čo dnes sú ľudia schopný urobiť pre prachy :(
Potešilo ma účinkovanie herca z LOSTu :P
možno by som kus vytkol herecké výkony.. mohlo by to byť aj lepšie..

2.) No a pridávam ďalší umňa perfektný film PU-239 hodnotím 9/10. Film je známy aj ako The Half Life of Timofey Berezin.
Dúfam že si ho niekto pozrie a bude sa mu páčiť :)

3.) A do tretice dávam film There Will Be Blood.. Čudný film, hlavne koniec ale takých 8/10 by som mu dal :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Rise of the Footsoldier
tiež som si to kukol na odporúčanie s tejto témy.... môj brácho náhodou prišiel do izby ked som to kukal iba na chvilku a zrazu som si všimol ako sedí za mnou na posteli nahnutý dopredu s otvorenou hubou a kukal ....
je to husté
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

neni sice najlepsi ale kuknite si TEST
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

MP4-23 napísal:neni sice najlepsi ale kuknite si TEST
No podla mna dost dobry film (ako kazdy s Al Pacinom :) ) ale je uz relativne stary, ved ma 5 rokov...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

C L 0 V 3 R F 1 3 L D :wink:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Dem0n napísal:C L 0 V 3 R F 1 3 L D :wink:
heh som za uz sa tesim na 2
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

Jednoznacne horror REC , ktory pouziva HANDYCAM (camera ako v cloverfield)
http://www.csfd.cz/film/232793-rec/

Velmi kvalitny horor a ten koniec ... no nema chybu musite vidiet 9,5/10
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

fofofofo napísal:Jednoznacne horror REC , ktory pouziva HANDYCAM (camera ako v cloverfield)
http://www.csfd.cz/film/232793-rec/

Velmi kvalitny horor a ten koniec ... no nema chybu musite vidiet 9,5/10
ze 9.5/10... ten film za take hodnotenie urcite nestoji...

//
fofofofo napísal:Myslim si ze tento film je prikladom "vela muziky za malo penazi" a konecne sa odlisuje formou od ostatnych hororov ... hodnotenie 9,5/10 je len moj nazor a dostal hodnotenie take vysoke lebo som to pozeral v noci a uplne ma ten film dostal .... nevylucujem vsak moznost ze pre niekoho to moze byt uplna sracka ... kolko ludi tolko chuti
mno to jo... kolko ludi tolko chuti.. ja som to pozeral minuly tyzden.. o druhej rano sam.. a v pohode.. ale jo.. koniec bol dobre spraveny.. ked uz boli v tom byte.. potom henta.. ale inak cely film.. hmm. 9.5/10.. neviem potom kolko by si dal inym filmom... ako napr. Zelena mila.. Utek z väznice Shawshank.. a pod... i ked mozno ze take filmy ta ani nezaujimaju.. ale verim ze raz si to uvedomis :P spomen si potom na toto :)
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fofofofo »

Šu-Do napísal:ze 9.5/10... ten film za take hodnotenie urcite nestoji...
Myslim si ze tento film je prikladom "vela muziky za malo penazi" a konecne sa odlisuje formou od ostatnych hororov ... hodnotenie 9,5/10 je len moj nazor a dostal hodnotenie take vysoke lebo som to pozeral v noci a uplne ma ten film dostal .... nevylucujem vsak moznost ze pre niekoho to moze byt uplna sracka ... kolko ludi tolko chuti
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

[Rec] som prave na vase odporucania dopozeral, a musim povedat ze som od toho necakal vela a prekvapil, musim povedat ze tam boli aj casti ked som to prezival s tymi ludmi. No a pol boda navyse za to ze su dve prec v noci. Celkovo 8,5 boda.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozerel som si Juno, film, ktory tu bol uz dost krat spomenuty a na IMDB ma 8.2 bodu, pre mna vsak strasna nuda od sameho zaciatku az po koniec. Ohodnotil som ho na 5 bodov, podla mna si viacej nezasluzil.

Tiez som videl v poslednom case Jednoduchy plan, aj tento film ma slusne hodnotenie, ale okrem zaveru na nom nic zaujimave nebolo.

Z dalsich to bol film Priznaky snu, aj ked nic moc hodnotenie, zaujal ma o dost viacej ako predosle dva filmy.

Dalej to bol film Stopar, avsak povodna verzia z roku 1986. Celkom zaujimavy kusok, aj ked az moc velky krvak, ale dalo sa to divat od sameho zaciatku.

Klub vydieracu bol dalsi kusok, ktory som v poslednej dobe videl, dobra bieda film, cely dej sa tocil okolo troch ci styroch postav, aspon ten zaver bol zaujimavy, ale celkovo to bol podpriemerny a dost nudny film.

No to je asi tak vsetko co som v poslednom case dival, posledne dni to bolo najma Uvolnete se prosim a podstatne viacej som sa na tom zabavil ako na vsetkych tychto filmoch.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Z mojho pohladu to boli hlavne tie detaily a spracovanie, ktore ma na Juno nesmierne fascinovali. Ale tak kazdy to svoje.

Inac som si pozrel No Country for Old Men a pocity su stale zmiesane. Prebieha to cele trochu pomalsie, co by mozno ani tak nevadilo, ale s koncom akym to malo, nad tym filmom stale rozmyslam. Co je vlastne vydarena praca :)

John Rambo. O tom snad ani hovorit netreba. Cakal som blbost, bola to blbost, nebudem dalej rozoberat blbost :D

Kunsten å tenke negativt.Velmi zvlastny seversky film (Skandinavia). Nemohol som sa zbavit svojskej severskej atmosfery, co bolo velmi zaujimave pre mna. Hodi sa pozriet.

Jo a Su-Do. Ono hodnotenie nieje take jednociare. Ja by som napriklad takemu piatemu elementu dal tiez vela bodov, lebo to je moja srdcovka, aj ked su filmy ako The Shawshank Redemption a ine skvosty, ktore su proste niekde uplne inde a nedaju sa porovnavat.
Inac dik za tip s REC. SKusim to pozriet, lebo mam pocit, ze neexistuje sposob v poslednej dobe, ako vytvorit dobry horor.
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

za zmienku stoji film Bucket List... neni to nijak uzasny film, ale velmi sa mi pacil.. uplny oddych a aj dobry humor
je to o dvoch ludoch, ktori trpia rakovinou a na sklonku zivota si napisu zoznam veci, ktore chcu ete v zivote dosiahnut ... Morgan Freeman a Jack nicholsom ma v tomto filme nesklamali ;)
http://www.csfd.cz/film/226320-bucket-list-the/
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dnes som si pozrel donny darko. film ma prekvapil svojim zaverom. na jednej strane cely film jasne vidno ze je schyzofrenik a potom sa udeje to co sa udeje :) (aby som neprezradzal tym co nevideli)...
kazdopadne odporucam. 8.3 / 10 imdb.. moje osobne je o kusok vyssie.
a ten crazy pohlad :D
BullyBoy
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BullyBoy »

V pohode bol Football Factory...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Pokoj 1408 - najlepší na tom bol koniec
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak film [REC] si umňa zaslúži veľkú poklonu 9/10 nieje o čom :) Mohlo to byť aj kus dlhšie ale skolaboval som skoro tak či tak :D :D Na večer je to brutálne (cez deň to pozerať je zbytočné) :)
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

v poslednom čase? tak čo som VIDEL v poslednom čase tak film SE7EN (1994 tuším) ale aj tak je to výborný film...a z novších ONCE-proste neviem to slovami opísať... :roll:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

morgen007 napísal:v poslednom čase? tak čo som VIDEL v poslednom čase tak film SE7EN (1994 tuším) ale aj tak je to výborný film...a z novších ONCE-proste neviem to slovami opísať... :roll:
a cim inim by si to chcel opisat....zvukmi? nahraj nam to a posli :lol:
mne sa pacil film Charlie's Wilson War...a dobre hercke obsadenie...
Napísať odpoveď