F.A. Premier league

O športe...
DragonForce8
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DragonForce8 »

Ja som fan Chelsea ale pochybujem ze bude majster ako odisiel Mourinho a prisiel ten zid tak to upada
Drago
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Drago »

Middlesbrough - ManU zatial 1:1 polcas, no teda dufam, ze Diabli to zvladnu vyhrat, pretoze stratit dva body s Boro by bolo trestuhodne, zvlast ked vcera Celza vyhrala.

//do puce, uz len tri body :roll:
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

Drago napísal:Middlesbrough - ManU zatial 1:1 polcas, no teda dufam, ze Diabli to zvladnu vyhrat, pretoze stratit dva body s Boro by bolo trestuhodne, zvlast ked vcera Celza vyhrala.
2:2 nejak po uvodnom gole vypustili zopát minút a potom sa vrátili do zápasu,ale stačilo to iba na remízu :?
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Borough tie protiútoky zvláda na jednotku....takým istým spôsobom potopili aj gunners,teraz nanich pohoreli diabli...aj ked podla mňa ani tento výsledok neovplyvní víťaza PL.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

bohaaaa ale nevadiii teraz manchester caka arsenal a rozhodne sa o titule na stamford bridge uvidite arsenal uz podla mna vypadol z hry o titul
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

IZZi-BA napísal:bohaaaa ale nevadiii teraz manchester caka arsenal a rozhodne sa o titule na stamford bridge uvidite arsenal uz podla mna vypadol z hry o titul
To neni take iste, ak vyhraju a podla mna maju realne sance vyhrat na Old Traforde kedze z hry zrejme vypadol uz aj Ferdinand tak sa to moze este dost zapliest.

Inak Manchester dost sklamal, cakal som v zavere vacsi tlak, mozu byt radi ze aspon remizu uhrali.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Včera sa ManUtd potrápili. A to remízu uhrali len so šťastím, že sa lopta odrazila od obrancu. V ďalších zápasoch to rozhodne nebudú mať ľahké kedže Nemanja Vidič sa zranil a včera to nevyzeralo dobre ani s Riom Ferdinandom, ktorí sú najlepší obrancovia ManU
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Tak Man Utd prvykrat zavahal. Do konca ligy zostava este 5 zapasov a moja oblubena Chelsea straca na pru priecku 3 body pricom jeden zapas bude hrat Man Utd prave na Stamford Bridge. Derby Arsenal:Liverpool nam moc neukazalo, popravde cakal som vitazstvo The Guners. Vyzera to tak ze koniec sezony bude pekne dramaticky a rozhodne sa medzi Diablami a The Blues, dufam ze so stastnym koncom pre modrych :D
Arsenal asi uz stratil sancu na titul, aj ked by som im to zelal, lebo sa rozbehli perfektne.
Deejay-LoLo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Deejay-LoLo »

PACO8 napísal:Tak Man Utd prvykrat zavahal. Do konca ligy zostava este 5 zapasov a moja oblubena Chelsea straca na pru priecku 3 body pricom jeden zapas bude hrat Man Utd prave na Stamford Bridge. Derby Arsenal:Liverpool nam moc neukazalo, popravde cakal som vitazstvo The Guners. Vyzera to tak ze koniec sezony bude pekne dramaticky a rozhodne sa medzi Diablami a The Blues, dufam ze so stastnym koncom pre modrych :D
Arsenal asi uz stratil sancu na titul, aj ked by som im to zelal, lebo sa rozbehli perfektne.
Prvykrat? To asi tazko..
Middlesbroug 2:2 Man Utd
Man Utd 1:2 Man City
Tottenham 1:1 Man Utd
West Ham 2:1 Man Utd
Bolton 1:0 Man Utd'
Arsenal 2:2 Man Utd
Man City 1:0 Man Utd
Portsmouth 1:1 Man Utd
Man Utd 0:0 Reading

:wink:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

mas pravdu manchester sa trochu pomalsie rozbiehal ale to co hral s arsenalom 2:2 nemozes povazovat za zavahanie to bol dobry vysledok z Emirates ked odnesies bod tak to je dobreee pre vsetkych mrziet ho mozu obe prehry s City podla mna to mohli vyhrat aspon tu doma kvoli tej udalosti
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Deejay-LoLo nemyslel som prvykrat v sezone, ale prvykrat co je Chelsea druha teraz na konczi sezony a ma sancu na zisk titulu. :roll:
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

zajtra velky zapas United vs Arsenal ako myslite ze skonci??

Podla mna vyhra jednoznacne United.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tipujem to na remízu.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Na Manchester bude dnes vystaveny obrovsky tlak, co ja povazuje za nevyhodu, naopak Arsenal uz moze len ziskat. Takze psychcycka vyhoda je na strane Arsenalu.

Dalsia nevyhoda Manchestru moze byt absenica Vidica a sice aj ked Ferdinand nastupi, zevraj ma na nohe 3 stehy co moze vplivat na jeho vykon a ten nemusi byt stopercentny.

Vyhoda manchestru bude urcite domace prostredie a vacsia skusenost muzstva a tiez aj to ze Arsenalu bude zrejme chybat Sagna a hlavne Rosicky. Kazdopadne sa na zapas tesim, dufam ze uvidime pekne predstvenie s mnohymi golmi a nech vyhra lepsi.

PS moj tip na zapas 1:1
Nopredsaja
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nopredsaja »

JJ united vyhra,jednoznacne :)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Očakávam jeden z najkrajších zápasov v sezóne.Iste nebude ani jeden tím hrať defenzívne.
Môj tip 1:2
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

spike97 napísal:Očakávam jeden z najkrajších zápasov v sezóne.Iste nebude ani jeden tím hrať defenzívne.
Môj tip 1:2
Snivajte s nami, Manchester vyhra o 2 goly :D teda dufam :)
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

no dufajme ze to vyhra Chelsea ...
aj ked je duha ale vari as na nu usmeje stastie
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Dnes o 17.00 ...uvidíme...každopádne verím ManU a myslím, že na domácom ihrisku by si nemali zahatať cestu za titulom...
Pôjde aj o to, kto dá prvý gól a či sa následne stiahne do defenzívy, čo obrany dovolia záložníkov, efektivita útočníkov a pod. => je sa na čo tešiť...
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

dnes ked vyhra manu tak uz titul nepusti to je moj skromny nazor :wink:
Napísať odpoveď