F.A. Premier league
-
DragonForce8
Novice
- Kontaktovať používateľa:
To neni take iste, ak vyhraju a podla mna maju realne sance vyhrat na Old Traforde kedze z hry zrejme vypadol uz aj Ferdinand tak sa to moze este dost zapliest.IZZi-BA napísal:bohaaaa ale nevadiii teraz manchester caka arsenal a rozhodne sa o titule na stamford bridge uvidite arsenal uz podla mna vypadol z hry o titul
Inak Manchester dost sklamal, cakal som v zavere vacsi tlak, mozu byt radi ze aspon remizu uhrali.
-
PACO8
Light Professional
Tak Man Utd prvykrat zavahal. Do konca ligy zostava este 5 zapasov a moja oblubena Chelsea straca na pru priecku 3 body pricom jeden zapas bude hrat Man Utd prave na Stamford Bridge. Derby Arsenal:Liverpool nam moc neukazalo, popravde cakal som vitazstvo The Guners. Vyzera to tak ze koniec sezony bude pekne dramaticky a rozhodne sa medzi Diablami a The Blues, dufam ze so stastnym koncom pre modrych 
Arsenal asi uz stratil sancu na titul, aj ked by som im to zelal, lebo sa rozbehli perfektne.
Arsenal asi uz stratil sancu na titul, aj ked by som im to zelal, lebo sa rozbehli perfektne.
-
Deejay-LoLo
Amateur
Prvykrat? To asi tazko..PACO8 napísal:Tak Man Utd prvykrat zavahal. Do konca ligy zostava este 5 zapasov a moja oblubena Chelsea straca na pru priecku 3 body pricom jeden zapas bude hrat Man Utd prave na Stamford Bridge. Derby Arsenal:Liverpool nam moc neukazalo, popravde cakal som vitazstvo The Guners. Vyzera to tak ze koniec sezony bude pekne dramaticky a rozhodne sa medzi Diablami a The Blues, dufam ze so stastnym koncom pre modrych
Middlesbroug 2:2 Man Utd
Man Utd 1:2 Man City
Tottenham 1:1 Man Utd
West Ham 2:1 Man Utd
Bolton 1:0 Man Utd'
Arsenal 2:2 Man Utd
Man City 1:0 Man Utd
Portsmouth 1:1 Man Utd
Man Utd 0:0 Reading
Na Manchester bude dnes vystaveny obrovsky tlak, co ja povazuje za nevyhodu, naopak Arsenal uz moze len ziskat. Takze psychcycka vyhoda je na strane Arsenalu.
Dalsia nevyhoda Manchestru moze byt absenica Vidica a sice aj ked Ferdinand nastupi, zevraj ma na nohe 3 stehy co moze vplivat na jeho vykon a ten nemusi byt stopercentny.
Vyhoda manchestru bude urcite domace prostredie a vacsia skusenost muzstva a tiez aj to ze Arsenalu bude zrejme chybat Sagna a hlavne Rosicky. Kazdopadne sa na zapas tesim, dufam ze uvidime pekne predstvenie s mnohymi golmi a nech vyhra lepsi.
PS moj tip na zapas 1:1
Dalsia nevyhoda Manchestru moze byt absenica Vidica a sice aj ked Ferdinand nastupi, zevraj ma na nohe 3 stehy co moze vplivat na jeho vykon a ten nemusi byt stopercentny.
Vyhoda manchestru bude urcite domace prostredie a vacsia skusenost muzstva a tiez aj to ze Arsenalu bude zrejme chybat Sagna a hlavne Rosicky. Kazdopadne sa na zapas tesim, dufam ze uvidime pekne predstvenie s mnohymi golmi a nech vyhra lepsi.
PS moj tip na zapas 1:1
-
Nopredsaja
Amateur
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional