Brutalny problem/trapas!!!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

seven99 napísal:Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
ake ASI?.... ak sa ti ta baba niekedy este pozre do oci budes stastny clovek... akoze fakt ona byt moja povaha schytis prvym co mala poruke medzi oci... a s rozkopanymi gulami... to ze si bol ozraty nieje dovod... keby si mal v hlave zakorenene ze ju lubis tak by ti mohli davat alkohol vnutrozilne a nepodjebes ju... vies komu tu rozpravaj bajky
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Daj jej pokoj chudinke, v ziadnom pripade by sa k tebe nemala vratit kym sa neunormalnis. Bolo to od tebe to najhorsie co si mohol spravit, ona si teraz aspon zasluzi aby si sa jej vyhybal a nepripominal jej to. A vazne by si sa nad sebou mal zamysliet.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

:shock: (nemam co viac dodat) snad z toho vyrastie...
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

seven99 napísal:Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
a myslel si na to aj ked si ho pchal do tej blondinky? toto nie je trapas toto je tvoja chobotnost. :x
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

seven99: Pripadas mi ako zvrateny pripad, podvedies svoju holku, ktora ta okrem ineho vymakne rovno pri cine a este sa cudujes preco ti nezavola alebo nenapise na icq? Zobud sa pre boha, a to si tam este bol s nou. Takze si tu holku podla mna nikdy nelubil, argument toho ze si bol ozraty neobstoji pretoze aj keby si bol neviem ako opity na holku sa neda zabudnut. A az by si nanu predsalen zabudol tak to by si musel byt zjety natolko zeby si akurat lezal rozbity niekde na dlazke a prial asi aby si cim skor vytriezvel.

Jedine co robit momentalne mozes je ospravedlnit sa a zbohom jiz vas vztah uz nema buducnost.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

on je schopny jej napisat ze bola opita a ze to vobec nebol on :) ..LOCK
seven99
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seven99 »

Radsej to tu locknite. :(
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ty si si mal locknut vtaka v nohaviciach..
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ved ho uz tolko nedoyebavajte ludia. Mam taky tusak, ze aj on sam si uz asi uvedomol, ze je to v p.... stratene nemusite mu to vsetci pripominat.
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

len tak posledna vec. SPRDLI SME TA AKO SVINA ALE BER SI Z TOHO PONAUCENIE. UCIME SA NA VLASTNYCH CHYBACH. hlavne sa tej chudacke ospravedln. nevesaj hlavu, zivot prinasa vselico. :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Obes sa ty debil, alebo sa daj vykastrovat :evil:

Kriste kde maju tie deti rozum? To uz kdekdo mysli kktom?
Este to tu opisuje ako samozrejmost "zbalil som caju, fakt yebavu chaapes, tak som ju hore oprel a stara ma nachytala neeee? sak trapas". OMFG trapas? TRAPAS? Dmnt, to ze je to v nejakom zmysle trapne by ta malo srat najmenej...
Toto ma taku hlbku ze si to snad dam vytetovat. Jezisi...
P41NK1LL3R napísal:No neviem, načo sa rozčuľuješ... :wink:
Pretoze kvoli tymto typom vsade vidis nasranu babu v ktorej ociach si len dalsi kkt, vobec vsetci sme kkti, kvoli tymto typom vsade pocuvas ako henten hentu podyebava ale pritom sa taaaak strasne luuubia. Kvoli tymto typom musis stale pocuvat uplakane baby co potom nenavidia cely svet, pripadne maju jazvy na zapastiach. Rozculujem sa preto, lebo zo zmyslania toho chalana mi je uprimne zle.
//erytrocyt: gangy,chce to kľud a nohy v teple
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Gangy: jeho problém... chcel poradiť. ale samozrejme, že sa zachoval ako idiot a možno by bolo lepšie radšej jej dať pokoj (všetko sa dá ale vydiskutovať, aj keď tu je asi ťažké...)... + vek...
No neviem, načo sa rozčuľuješ... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

axXis napísal:Ved ho uz tolko nedoyebavajte ludia. Mam taky tusak, ze aj on sam si uz asi uvedomol, ze je to v p.... stratene nemusite mu to vsetci pripominat.
To tazko, akokolvek moze byt teraz nestastny, toto nie je ani polutovania hodny cin.

Gangy: setri si slovnik :lol:
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

ako tu uz bolo spominane, na vztah ani nemysli, radsej sa ospravedlni, fakt uprimne a daj jej pokoj
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

ob3l1x napísal:podla mna je to uplne zbytocne ... aj tak je jedno co jej povies ... odpustit ti neodpusti ...
Odpustiť mu možno odpustí, ale nezabune.
Čo sa týka témy. Ospravedlň sa. Čím to ospravedlníš, neviem. Alkohol? Keď si si išiel dať prvý pohárik bo si triezvy nie? Takže vyhovoriť sa na to, že si sa opil sa nedá.
Ja by som išiel za ňou, povedal jej, že aj keď viem, že sa to ospravedlniť nedá ničím, chcem aby mi odpustila, ospravelňujem sa jej. Čím viac slov, tým viac blábol a blbostí. Jednoducho a výstižne. Nečakaj na odpoveď, odíď. Odpoveďou budú výčitky, plač. Čo bude nasledovať neskôr, záleží len na nej a na tvojej trpezlivosti. Prvý krok k návratu si svojim ospravedlnením urobil ty, potom bude narade ona.
A na to si prišiel až teraz, že?
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Gangy napísal:Pretoze kvoli tymto typom vsade vidis nasranu babu v ktorej ociach si len dalsi kkt, vobec vsetci sme kkti, kvoli tymto typom vsade pocuvas ako henten hentu podyebava ale pritom sa taaaak strasne luuubia. Kvoli tymto typom musis stale pocuvat uplakane baby co potom nenavidia cely svet, pripadne maju jazvy na zapastiach. Rozculujem sa preto, lebo zo zmyslania toho chalana mi je uprimne zle.
Existuje XY ľudí s podivným zmýšľaním...ak by si sa pozastavoval nad každým, tak aj ty by si mal možno podobný pohľad na svet...
Vždy budeš mať možnosť vidieť kopu primitívov...alebo len nadržancov resp. ľudí, ktorí si človeka nevážia, zvlášť v takýchto vzťahoch, resp. ľudí, čo sa nad tým ani nezamýšľajú (no možno len "skratové" konanie)...
Ak by si to všetko riešil, tak by ti ani nezostal čas na to, aby si vôbec v sebe našiel protiklad...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

no neviem, mysilm ze ste ho uz odsudili dost a chalan uz vie co urobit, (vratane kastracie :D ) a co ti budem hovorit ku tomu no si kok... a uplne suhlasim s gangym ..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

daj si facku a bud rad, ze ti ju nedala ona. predpokladam, ze by si to v tej chvili uz nerozdychal. gangy sa vyjadril dostatocne aj za mna. nechapem ako sa moze nieco tak sproste ako ty vobec okotit :evil: radsej sa na nu nesnaz ani prehovorit. uz len z bezpecnostnych dovodov. nehladaj si ani inu. bude to pre teba a pre dievcata v tvojom okoli to najlepsie co mozes teraz spravit. a ten zadel, ze ju mas rad? no looool. ked mam niekoho rad, tak sa nesnazim o vztah. milovat a mat rad je sakra rozdiel. a aj keby som mal niekoho rad, tak mu neublizim najviac ako sa da, kvoli plnym guliam alebo hocicomu inemu. k- (ktoru som nedal uz aspon mesiac)
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Ja ti radím len jedno:Už si nehľadaj žiadnu inú babu.A načo?Aby si aj ju podviedol?Nechapem ako si jej to mohol spraviť???Je mi jej hrozne ľuto.Chudinka,že sa vobec s tebou vláčila!!!!! :evil:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

seven99 napísal:zbalil som tam jednu peknu blondinku a sli sme hore do izby...
:arrow:
:roll: Svojej EX sa odpravedlň (aspoň ako gesto, pochybujem totiž, že by jej to dačo pomohlo) a ty sakra prehodnoť svoje konanie aj do budúcnosti.
Zamknuté