Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Cloverfield
film to bol kratky.. ale pripadal mi naozaj dlhy... ale urcite nie preto ze by som sa pri nom nudil.. to urcite nie...
tie efekty vo filme boli neskutocne... mozno ze najlepsie ake som kedy videl.. kvalitne spracovane a vyzera uplne skutocne.. napad s kamerou bol genialny, fakt to tomu dodalo stavu...
a ta prisera... hovado neznicitelne.. som si myslel ze ju neukazu.. ale kde.. bolo ju pekne vidiet a nie len raz, + jeho kamosov...
zaciatok taky hmm kecajuci.. ale potom sa to uz len vali..
naozaj si zasluzi tento film hodnotenie 9, nieco /10
ako fakt som od toho filmu nic moc necakal... ale mylim som sa
film to bol kratky.. ale pripadal mi naozaj dlhy... ale urcite nie preto ze by som sa pri nom nudil.. to urcite nie...
tie efekty vo filme boli neskutocne... mozno ze najlepsie ake som kedy videl.. kvalitne spracovane a vyzera uplne skutocne.. napad s kamerou bol genialny, fakt to tomu dodalo stavu...
a ta prisera... hovado neznicitelne.. som si myslel ze ju neukazu.. ale kde.. bolo ju pekne vidiet a nie len raz, + jeho kamosov...
zaciatok taky hmm kecajuci.. ale potom sa to uz len vali..
naozaj si zasluzi tento film hodnotenie 9, nieco /10
ako fakt som od toho filmu nic moc necakal... ale mylim som sa
vcera som pozrel There will be blood, je to zaujimavy film, pomaly beh deja, dlhe strihy, pekne scenerie a vydarene zabery...celkovo tam chyba dejova cast + ten koniec (mozno aj polovica filmu) mi pripomina No country for old man. Nakoniec som rad ze som to videl, postata filmu je aj tak niekde inde, treba si to domysliet...aspon tak som to pochopil ja
Teraz som akurat dopozeral The Nines , som rad ze som videl dalsi dobry film ktory nuti divaka premyslat (a tento teda nuti
)
Teraz som akurat dopozeral The Nines , som rad ze som videl dalsi dobry film ktory nuti divaka premyslat (a tento teda nuti
-
jin
VIP
K tomuto sa pripájam a extra by som vypichol skvelý OST od Jonnyho GreenwoodaLucasss napísal:vcera som pozrel There will be blood, je to zaujimavy film, pomaly beh deja, dlhe strihy, pekne scenerie a vydarene zabery...celkovo tam chyba dejova cast + ten koniec (mozno aj polovica filmu) mi pripomina No country for old man. Nakoniec som rad ze som to videl, postata filmu je aj tak niekde inde, treba si to domysliet...aspon tak som to pochopil ja
Inak nadchol ma aj Cloverfield. Perfektné spracovanie a ten prestrih v poslednej minúte filmu na to dovolenkové video bol tiež super
-
hojko
Site Admin
Prave som dopozeral Charlie Wilson's War, vyborny film natoceny podla skutocnej udalosti, v hlavnej ulohe Tom Hanks a Julia Roberts, viac asi netreba pisat.
-
Soviet
Darca
Tak dnes som nechápal čoho je možný filmový priemysel
Film Lars And The Real Girl je toho príkladom.. radšej ho nejdem ani hodnotiť
Ale každý kto sa chce "zasmiať" na tom príbehu tak nech si ho pozrie 
///
Hlavne ma zaráža to hodnotenie na IMDB 
Film Lars And The Real Girl je toho príkladom.. radšej ho nejdem ani hodnotiť
///
jj nuda strašná..nápodobne..vopred sa to dalo predpokladať ako to skončí..Ale ten nápad na ten film musel dať čistý cvokmi-chau napísal:mne to prislo straaaasne nudne.. zostrihal by som to na 20 minut, potom by som pri tom nespal..
S tymto musim suhasit, ta Julia mi tam trochu vadila, ale inak skvely film.hojko napísal:Prave som dopozeral Charlie Wilson's War, vyborny film natoceny podla skutocnej udalosti, v hlavnej ulohe Tom Hanks a Julia Roberts, viac asi netreba pisat.
mne to prislo straaaasne nudne.. zostrihal by som to na 20 minut, potom by som pri tom nespal..Soviet napísal:Tak dnes som nechápal čoho je možný filmový priemysel![]()
Film Lars And The Real Girl je toho príkladom.. radšej ho nejdem ani hodnotiťAle každý kto sa chce zasmiať na tom príbehu tak nech si ho pozrie
//navyse tie sceny ked sa mal Lars zhovadovat pred ostatnymi mi navyse vobec nepripadali vtipne ale skor trapne-smutne.. vravim, ma to cez 70% ale davam tomu 20..
-
Hulkm
Professional
tento tyzden som si pozriel niekolko filmov, prve bolo THE BOONDOCK SAINTS starsi film ale dobre to bolo to ako ich tma vsekych davali dole a ani poriadne nevedeli ako a na macke som sa nenormalne rehotal
.... dalsie bolo Cloverfield, ta kamera tomu perfektne pasovala len ma mrzelo ze to nebolo vysvetlene co nemam velmi rad na filmoch.... posledne bolo ONCE, stalo to za tie ocenenie fakt dobry film... dobre znazornenie zivota a tie pesnicky sa mi tiez pacili......az ma mrzel ten koneic ked si kazdy siel za svojim
...... tesim sa ked is pozriem volke podobne filmiky 
-
Šu-Do
Redeemer
Surf's Up
nahodou som na DVDcku zacal pozerat zaciatok a sa mi to zapacilo.. (je to podobne ako Auta ktore som za posledne dva mesiace videl asi 10x).. tak som si to teda pozrel cele a hrozne sa mi to pacilo.. tieto rozpravky maju nieco do seba.. fakt na zamyslenie... velmi pekne rozpravky.. toto je jedna z nich..
hodnotenie ako animovany film 10/10 a taktiez aj auta ako animovany film 10/10
neviem ako by som to mal ohodnotit popri normalnych filmoch... 9/10 asi..
nahodou som na DVDcku zacal pozerat zaciatok a sa mi to zapacilo.. (je to podobne ako Auta ktore som za posledne dva mesiace videl asi 10x).. tak som si to teda pozrel cele a hrozne sa mi to pacilo.. tieto rozpravky maju nieco do seba.. fakt na zamyslenie... velmi pekne rozpravky.. toto je jedna z nich..
hodnotenie ako animovany film 10/10 a taktiez aj auta ako animovany film 10/10
neviem ako by som to mal ohodnotit popri normalnych filmoch... 9/10 asi..