Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Retne napísal:Tak gratulujem, ja cakam tiez nejake taketo ohlasy, kedze slohove prace som nikdy nenapisal horsie ako na 2. :)
Hm, na strednej škole som zase slohové práce nenapísal horšie ako na 1...
Ale mal som veľký problém a ten spočíval v tom, že som písal pomerne nečitateľne -> prepisovanie konceptu mi na maturitách zabralo veľa času, ale písal som úvahu... "útvar", ktorý píšem doma veľmi často len tak pre zábavu/radosť/potešenie (+ poézia), takže tu by nemal byť problém... :)

Horšie to bude so slohom z ANJ, tam som písal rovno čistopis, vyzeralo to ako piškvorky :new19:
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

mimule nam v triede citala rodne cisla a pytala a ze ku komu patri ake rodne cislo lebo citala nase slohy a ked prisiel rad na mna tak povedala ze si aj myslela ze som napisal super ako vzdy :D
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

no mne daco hovor... ako ja sloh obsahovo nemam problem len gramaticke chyby to mam vacsinou priemer 15chyb na sloh.. ja za to fakt nemozem... a ked sa do toho prida moj skrabopis som rad ze to niekto precita
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

u nas dneska ucitelka poopravovala slohove prace z AJ.. no ziskal som 16/20 .. co je asi 80 percent pokial sa nemylim.. tak som zvedavy na ten zvysok :D

inac MAKI: pocuj u vas na gase sa od kedy maturuje? lebo viem ze nase dve skoly spolupracuju a nasi ucitelia chodievaju k vam.. no a vasi k nam.. a vraj je to na striedacku ze najprv sa maturuje skorej u vas a raz u nas.. nevies ako je to tento rok? :)

//Retne: veru neviem, akurat viem ze to bude niekedy v maji :D no a ja sa vidim ako ked zmaturujem budem mysliet na skusky na VŠ :) .. ale to az po vylete do mesta :P
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Vy este neviete kedy budete maturovat? No ja uz aj hodinu aj den aj aky predmet... Maturujem posledny majovy tyzden , pondelok MAtika Informa a stvrtok slovina anglina... jezis, uz sa vidim ked zmaturujem, aky budem stastny :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

tomek: my maturujeme posledny majovy tyzden... viem ze maturujem pondelok a stredu...

ale ci ma tajak tyzden skor alebo tyzden neskor to uz netusim...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Maki napísal:tomek: my maturujeme posledny majovy tyzden... viem ze maturujem pondelok a stredu...

ale ci ma tajak tyzden skor alebo tyzden neskor to uz netusim...
fu tak to budeme asi pred vami teda.. lebo spoluziak nieco take splietal ze chodievaju ucitelia ako ten dozor nejaky ci co do komisie robit.. :idea:
Maki
Darca
Darca

hej hej chodievaju... moja triedna bezne byva predsedkyna jednej komisie z matiky na tajaku... je to tak uz dlho...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja maturujem 26.5.-29.5. kazdy den po jednom predmete...
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

No ja maturujem 19.5 - 20.5. (SJL. ANJ, MAT, FYZ - presné poradie ešte neviem)
Je nás tento rok dosť málo takže sa to snažili natlačiť do dvoch dní... + v stredu ešte bude Slovenčina...
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Ja mam: 19.5-SJ, MAT, INF
20.5-ANJ
Maki
Darca
Darca

26.5 - SJ,M
28.5 - AJ,I

a 29 alebo 30 hned prijimacky... no nabity tyzden... :(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

14-16.5 Prakticke Skusky +Elektrotechnika
26-30.5 Aj Sj Mat.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Chcem sa optýtať či je nejaký zákon alebo nariadenie podľa ktorého sa mame o výsledkoch písomnej maturity dozvedieť až pred odchodom na akademický týžden, pretože nam učiteľka poveala, že ona môže opravovať sloh z neminy koľkokrat bude chcieť a môže si tam hocičo pomeniť ako si to bude ona mysliť no proste môže najsť chyby aj dnes zajtra a teda zmeniť terajší výsledok hocikomu :?:
Retne
Darca
Darca

Nemala by sa tak vyhrazat, su presne stanovene pravidla za co sa davaju body, cize ak by niekto mal nejake tusenie ze mu bolo ukrivdene, tak moze poprosit o presetrenie... s tym ze sa to dozvedame pred ochodom na ademicky tyzden, je vsetko jasne nikde nie su ohladom toho rozdiely...
Maki
Darca
Darca

pokial viem tak aspon u nas na skole slohy aj zo sloviny aj z angliny opravuje profka jedna a potom to este druha prejde... takze pochybujem,ze by si to mohla len tak menit...
Retne
Darca
Darca

Maki napísal:pokial viem tak aspon u nas na skole slohy aj zo sloviny aj z angliny opravuje profka jedna a potom to este druha prejde... takze pochybujem,ze by si to mohla len tak menit...
NJn to som zabudol podotknut ze to prechadzaju dvaja profaci, ale zase na nasej skole to neopravuje len jeden su na to asi traja alebo styria, tym som myslel slohy zo SJ...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

pokial si nespravil daky sloh mal by si byt o tom upovedomeny hned ako to profky opravia a schvalia
Retne
Darca
Darca

Hossa1881 napísal:pokial si nespravil daky sloh mal by si byt o tom upovedomeny hned ako to profky opravia a schvalia
Nemyslim si ze je to tak, kazdy ziak by sa mal dozvediet o svojich vysledkoch az pred akademickym tyzdnom, to ze ti to profka povie je jedine z jej dobrej vole...
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nam to tak vraveli, ze pokial si sloh nespravil mal by si to vediet skorej aby si sa na to "pripravil"...
Napísať odpoveď