Saq.utd napísal:ako mozem hrat po sieti?
jak sa mam napojit? a musim mat nainstalovany punkbuster ?
zapni multiplayera, daj consolu (tlacitko pod esc a nad tab) napis connect a ip servera kde sa chces napojit napr. 88.212.10.137:28961, 88.212.10.140:28960, 217.11.249.92:27217 a enter. punkbuster musis mat tiez nainstalovany, ten instaluje hra sama pri jej instalacii, potom punkbustera len aktualizujes ked je treba
Marek99 napísal:zapni multiplayera, daj consolu (tlacitko pod esc a nad tab) napis connect a ip servera kde sa chces napojit napr. 88.212.10.137:28961, 88.212.10.140:28960, 217.11.249.92:27217 a enter. punkbuster musis mat tiez nainstalovany, ten instaluje hra sama pri jej instalacii, potom punkbustera len aktualizujes ked je treba
no tak som to znova cele preinstaloval,pripajalo sa ale napisalo ze server je 1.5 verzia,takze asi bude potrebovat naky update ? a kde sa inac da zohnat viac adries na servery?
Saq.utd napísal:no tak som to znova cele preinstaloval,pripajalo sa ale napisalo ze server je 1.5 verzia,takze asi bude potrebovat naky update ? a kde sa inac da zohnat viac adries na servery?
mozes si nainstalovat xfire (www.xfire.com)alebo hlsw (neviem presnu adresu,najdi si to cez google),ja by som odporucal xfire,donho si mozes dat servery a potom jednoducho sa cez to pripojis a hras
kombinacia cod4+xfire ma dakedy problemy .. ked stlacis Alt+Shift alebo aj Ctrl+Shift (resp to cim si prepinas klavesnicu) tak hra zamrzne ...
nerobi to kazdemu .. treba odskusat
gwixt napísal:kombinacia cod4+xfire ma dakedy problemy .. ked stlacis Alt+Shift alebo aj Ctrl+Shift (resp to cim si prepinas klavesnicu) tak hra zamrzne ...
nerobi to kazdemu .. treba odskusat
K tomu co pisal typek o disconnecte a vy ze ma ban..je to blbost. Dnes sam i stalo to iste, cca pred hodinou som hral normalne, no potom som preinstaloval cod a teraz ma to presne tak isto kickuje a nepise ziadny dovod
//edit:btw vyriesil som to asi tam bol naozaj ban na tom cd key co som zadal, bo som preinstaloval, dal iny cd key a uz to fici
Zdravim.. neviem jak je to tu s jumpermy ale snad bude niekto vediet poradit...
Ako sa na mape Bloc dostanem na tu budovu s vlajkou? (vid priloha)
Na 100% sa tam da dostat v normlanom Hardcore mode bez classic modu...
Lamem s i stym hlavu tyzden no na nic neprichadzam.... Dakujem
Shamway napísal:Zdravim.. neviem jak je to tu s jumpermy ale snad bude niekto vediet poradit...
Ako sa na mape Bloc dostanem na tu budovu s vlajkou? (vid priloha)
Na 100% sa tam da dostat v normlanom Hardcore mode bez classic modu...
Lamem s i stym hlavu tyzden no na nic neprichadzam.... Dakujem
ja viem ako , uz som tam bol musia byt na to dvaja