Pocitacove vs Konzolove hranie

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Co preferujete na hranie?

Pocitace
86
77%
Konzoly
26
23%

Celkom hlasov: 112

Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

AXO napísal:co sa tyka hier, neviem si ani len predstavit ako sa na tom hra FPS(proste myska je intuitivny pohyb okolo seba), a ani to nechcem skusat, a o RTS ani nevravim... ked chcete oznacit niekolko jednotiek, tak treba drzat tlacidlo a hybat kamerou ? WTF ? no nechcel by som :)
konzoly nie su podla mna primarne urcene na fps a rts, ale hral som obe zanre na PS1, cele je to o zvyku :wink:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rochedo »

Joker napísal:GTA
Zaujímavá informácia je o inštalácii hry, kde na PS3 sme inštaláciu čakali, ale podľa článku uvidíme prvýkrát inštaláciu aj na konzole Xbox360. :lol:
uz mas na 100% tu informaciu ze treba instalovat alebo len citas nejake bludy ? vtedy ked vyjde hra a bude sa instalovat tak ok ale zatial nic take nieje cize...

to hezo: ktore su tie hry ? rad by som vedel
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Resistance: Fall of Man
Motorstrom
NHL 08
Virtua Fighter 5
GH III
Call of Duty 4
Ratchet and Clank: TOD
Uncharted: DF
Condmed 2
GT 5: Prologue
Warhawk
NFS: Pro Street
Folklore
Conflict: Denied Ops
Black Site Area 51
Blazing Angels 2
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No ja som tiež toho zaostalého, zastaralého a nemoderného názoru že PC je lepšie. Nejdem sa hádať čo je lepšie, ale celý čas držať v ruke nejaký bazmek no ďakujem pekne. Keď je človek nasraný, ani klávesnicu či myš nemá po ruke do ktorej by si fajne zatrieskal :D
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal:XBOX sux HAAAAAAAAAAAAAAAARD :lol: :lol: :lol:
tvoj holy *****

skor by som napisal PS3 SUX
je uplne nahovno uz som ju predal a dnes kupil X360 to je masina :wink:

btw: viem ze na zaciatku som o nej hovoril to a to ale proste instalovanie hier etc...

Joker: link nefunguje

hezo: Neprovokuj
mal som to skoro 2 mesiace a mal som 12 hier to je malo ?? urcite nebol problem vo financiach
//erytrocyt: 12 hodín basy za vulgarizmy
erytrocyt: diky
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ja som tiez rozmyslal o kupe Wii ale ked som zistil ze sa to neda spojit z monitorom ku PC tak som sa na to vykaslal
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Filipito napísal:tvoj holy kkt

btw: viem ze na zaciatku som o nej hovoril to a to ale proste instalovanie hier etc...

konecne sa nasiel niekto poriadny 8) btw: k tej instalacii - kto nema hdd ten instalovat nebude cize nemusi sa to instalovat... cize to nemozes brat ako povinnost - ktora pri PS3 sa musi instalovat... co este vymyslis ? kazda x360 hra musi fungovat aj bez hdd cize nikdy sa na xko nebude musiet instalovat... len kto ma hdd a chce... aj ked mam hdd mozem to vytiahnut a nenainstalovat :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

a takto to dopadá, ked si niekto kúpi ps3 a nemá na hry ...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hmm no ja som sice konzolu este nemal ale aj tak som prevazne za PC, uz len kvoli tomu ze hry umna netvoria vacsinu casu straveneho za pc, ale keby som sa chcel iba hrat tak by som si asi kupil konzolu najskor X360 kvoli pomeru cena/pocet hier ..a relativne lahkemu pristupu k nim :lol: ale aj Wii vyzera zaujimavo..
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ja konzoly moc nemusim, a na PC sa iba nehram, ma ovela sirsie vyuzitie a da sa tam robit vsetko...no ale na druhej strane keby som mal prachy na orig hry a konzolu by som si mozno aj kupil uz len kvoli hram ktore na pc niesu, ale to uz fakt len z nudy...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Chcel by som X360, ale nemal by som money na kupovanie hier, co je dost velka nevyhoda :) kebyze sa daju napalovat tak by som nevahal
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

hezo: Neprovokuj
mal som to skoro 2 mesiace a mal som 12 hier to je malo ?? urcite nebol problem vo financiach
jaj zase jeden z odbornikou radsej sa nauc hrat Audiosurf :lol: :lol: a asi si kupim Xko tiez budem mat dve konzole co je clekom dobre si myslim :wink: budem vidiet vec z cvoch pohladov
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

lukkAas napísal:jaj zase jeden z odbornikou radsej sa nauc hrat Audiosurf :lol: :lol: a asi si kupim Xko tiez budem mat dve konzole co je clekom dobre si myslim :wink: budem vidiet vec z cvoch pohladov
mozes sa ucit ty mna to uz preslo nech sa ti paci kup si co chces ... podla mna je X-ko dobre a konec
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

WII rulezzz :wink:
lukkAas
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukkAas »

Filipito napísal:mozes sa ucit ty mna to uz preslo nech sa ti paci kup si co chces ... podla mna je X-ko dobre a konec
ale z casti s tebou aj suhlasim..... :wink:
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

aj ked so PC-čkár, budúcnosť vidím v konzoliach a keby moji rodičia kúpili
LCD televízor tak neváham ani minútu a kupujem X BOX 360. V poslednom čase sa stáva PC opovrhovanou platformou pre vývoj hier a tie neustále konverzie konzolových hier na PC zvyčajne nedopadajú dobre. Ked si to vezmen, tak za grafiku som dal 12000sk a verzia hry, ktorá ide na konzole uplne super, mi ide na mojom PC sekano na rozlíšení 1024x768. Vývoj hier pre PC bude čisto len marketingový ťah výrobcov hardwaru, aby sa mohli predávať neustále nove CPU a VGA. Pred nedávnom robili obrovský humbuk okolo CRYSISU, ale ked si vezmen hru ako takú, bola to pre mna velmi slabé,lebo som už starší hráč a nadupaná grafika v hre je u mna na poslednom mieste. Proste ma to v poslednom čase štve, lebo pre PC sa robia
tak 2 hry ročne a to je dosť málo, nepočítam tie narýchlo spravené konverzie. PC je vytlačené na poslednú kolaj ...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

xJEDIKNIGHTx napísal:aj ked so PC-čkár, budúcnosť vidím v konzoliach a keby moji rodičia kúpili
LCD televízor tak neváham ani minútu a kupujem X BOX 360. V poslednom čase sa stáva PC opovrhovanou platformou pre vývoj hier a tie neustále konverzie konzolových hier na PC zvyčajne nedopadajú dobre. Ked si to vezmen, tak za grafiku som dal 12000sk a verzia hry, ktorá ide na konzole uplne super, mi ide na mojom PC sekano na rozlíšení 1024x768. Vývoj hier pre PC bude čisto len marketingový ťah výrobcov hardwaru, aby sa mohli predávať neustále nove CPU a VGA. Pred nedávnom robili obrovský humbuk okolo CRYSISU, ale ked si vezmen hru ako takú, bola to pre mna velmi slabé,lebo som už starší hráč a nadupaná grafika v hre je u mna na poslednom mieste. Proste ma to v poslednom čase štve, lebo pre PC sa robia
tak 2 hry ročne a to je dosť málo, nepočítam tie narýchlo spravené konverzie. PC je vytlačené na poslednú kolaj ...
Dovolim si nesuhlasit, ja to beriem tak ze kazda hra ma svoju prednost, vyvinuli hru s najlepsou grafikou[Crysis], najrychlejsiu pretekacku[NFS], FPS s najlepsou hratelnostou[Half-Life], najlepsiu MMORPG[WoW] ale stale su to hry na PC, a ak tu uz hovoris o konverziach tak je to bud opacne ze hry na pocitace sa konvertuju pre konzoly, inak ak to bolo opacne tak to bolo asi v casoch ked vsetkym vladli super mario, mortal combat, tuneler, tomb raider a pod ktore boli najprv na konzoly a az potom sa tieto tituly dorobili aj pre pocitace, teda povedz mi konkurencieschopnu hru ku tym styrom ktore som uviedol, ktora bola povodne vyvinuta na konzolu a dostala aj konverziu na pocitac. V podstate aj tie hry ktore boli prerobene aj pre konzoly uz niesu originalmi, engine hry musel prist o kopu moznosti, nastaveni a prisposobitelnosti...atd
Skratka ja stale tvrdim ze na konzolach sa budu hrat len pretekacky alebo arkadovky. Teda neviem akoby som natom hral MMORPG alebo FPSky, sice som videl akesi video ze nejaky manik rozbehal WoWko na Wii, no s tym gyroskopickym ovladacom mu to nejako bohvie hrat neslo :D .
A to ze je PC hranie na okraji si nemyslim taktiez, sak nevidis tu skalu "hrackych" PC ktore maju nabuchane bedne, programovatelne mysky a klavesnice, superrychle LCD monitory, vela ramky a rychle procesory.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Na Tiscali sa objavilo toto, dufam ze je to pravda :)
Šéf Polyphony Digital: Gran Turismo pro Xbox je vysoce nepravděpodobné, ale možná přijde na PC.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Keď sa naši zdohádajú a kupia konečne plazmu, tak nebudem váhať a kúpim XBOX360 a to koli tomu že nemusím riešiť problémy ako ovládače, náročnosť na HW a podobne. Proste vložím disk a hrám..
Napísať odpoveď