konzoly nie su podla mna primarne urcene na fps a rts, ale hral som obe zanre na PS1, cele je to o zvykuAXO napísal:co sa tyka hier, neviem si ani len predstavit ako sa na tom hra FPS(proste myska je intuitivny pohyb okolo seba), a ani to nechcem skusat, a o RTS ani nevravim... ked chcete oznacit niekolko jednotiek, tak treba drzat tlacidlo a hybat kamerou ? WTF ? no nechcel by som
Pocitacove vs Konzolove hranie
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
uz mas na 100% tu informaciu ze treba instalovat alebo len citas nejake bludy ? vtedy ked vyjde hra a bude sa instalovat tak ok ale zatial nic take nieje cize...Joker napísal:GTA
Zaujímavá informácia je o inštalácii hry, kde na PS3 sme inštaláciu čakali, ale podľa článku uvidíme prvýkrát inštaláciu aj na konzole Xbox360.
to hezo: ktore su tie hry ? rad by som vedel
tvoj holy *****lukkAas napísal:XBOX sux HAAAAAAAAAAAAAAAARD![]()
![]()
skor by som napisal PS3 SUX
je uplne nahovno uz som ju predal a dnes kupil X360 to je masina
btw: viem ze na zaciatku som o nej hovoril to a to ale proste instalovanie hier etc...
Joker: link nefunguje
hezo: Neprovokuj
mal som to skoro 2 mesiace a mal som 12 hier to je malo ?? urcite nebol problem vo financiach
//erytrocyt: 12 hodín basy za vulgarizmy
erytrocyt: diky
konecne sa nasiel niekto poriadnyFilipito napísal:tvoj holy kkt
je uplne nahovno uz som ju predal a dnes kupil X360 to je masina![]()
btw: viem ze na zaciatku som o nej hovoril to a to ale proste instalovanie hier etc...
-
webmasterr
Medium Professional
hmm no ja som sice konzolu este nemal ale aj tak som prevazne za PC, uz len kvoli tomu ze hry umna netvoria vacsinu casu straveneho za pc, ale keby som sa chcel iba hrat tak by som si asi kupil konzolu najskor X360 kvoli pomeru cena/pocet hier ..a relativne lahkemu pristupu k nim
ale aj Wii vyzera zaujimavo..
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
lukkAas
Expert
- Kontaktovať používateľa:
jaj zase jeden z odbornikou radsej sa nauc hrat AudiosurfFilipito napísal:tvoj holy kkt
je uplne nahovno uz som ju predal a dnes kupil X360 to je masina![]()
hezo: Neprovokuj
mal som to skoro 2 mesiace a mal som 12 hier to je malo ?? urcite nebol problem vo financiach
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
aj ked so PC-čkár, budúcnosť vidím v konzoliach a keby moji rodičia kúpili
LCD televízor tak neváham ani minútu a kupujem X BOX 360. V poslednom čase sa stáva PC opovrhovanou platformou pre vývoj hier a tie neustále konverzie konzolových hier na PC zvyčajne nedopadajú dobre. Ked si to vezmen, tak za grafiku som dal 12000sk a verzia hry, ktorá ide na konzole uplne super, mi ide na mojom PC sekano na rozlíšení 1024x768. Vývoj hier pre PC bude čisto len marketingový ťah výrobcov hardwaru, aby sa mohli predávať neustále nove CPU a VGA. Pred nedávnom robili obrovský humbuk okolo CRYSISU, ale ked si vezmen hru ako takú, bola to pre mna velmi slabé,lebo som už starší hráč a nadupaná grafika v hre je u mna na poslednom mieste. Proste ma to v poslednom čase štve, lebo pre PC sa robia
tak 2 hry ročne a to je dosť málo, nepočítam tie narýchlo spravené konverzie. PC je vytlačené na poslednú kolaj ...
LCD televízor tak neváham ani minútu a kupujem X BOX 360. V poslednom čase sa stáva PC opovrhovanou platformou pre vývoj hier a tie neustále konverzie konzolových hier na PC zvyčajne nedopadajú dobre. Ked si to vezmen, tak za grafiku som dal 12000sk a verzia hry, ktorá ide na konzole uplne super, mi ide na mojom PC sekano na rozlíšení 1024x768. Vývoj hier pre PC bude čisto len marketingový ťah výrobcov hardwaru, aby sa mohli predávať neustále nove CPU a VGA. Pred nedávnom robili obrovský humbuk okolo CRYSISU, ale ked si vezmen hru ako takú, bola to pre mna velmi slabé,lebo som už starší hráč a nadupaná grafika v hre je u mna na poslednom mieste. Proste ma to v poslednom čase štve, lebo pre PC sa robia
tak 2 hry ročne a to je dosť málo, nepočítam tie narýchlo spravené konverzie. PC je vytlačené na poslednú kolaj ...
Dovolim si nesuhlasit, ja to beriem tak ze kazda hra ma svoju prednost, vyvinuli hru s najlepsou grafikou[Crysis], najrychlejsiu pretekacku[NFS], FPS s najlepsou hratelnostou[Half-Life], najlepsiu MMORPG[WoW] ale stale su to hry na PC, a ak tu uz hovoris o konverziach tak je to bud opacne ze hry na pocitace sa konvertuju pre konzoly, inak ak to bolo opacne tak to bolo asi v casoch ked vsetkym vladli super mario, mortal combat, tuneler, tomb raider a pod ktore boli najprv na konzoly a az potom sa tieto tituly dorobili aj pre pocitace, teda povedz mi konkurencieschopnu hru ku tym styrom ktore som uviedol, ktora bola povodne vyvinuta na konzolu a dostala aj konverziu na pocitac. V podstate aj tie hry ktore boli prerobene aj pre konzoly uz niesu originalmi, engine hry musel prist o kopu moznosti, nastaveni a prisposobitelnosti...atdxJEDIKNIGHTx napísal:aj ked so PC-čkár, budúcnosť vidím v konzoliach a keby moji rodičia kúpili
Skratka ja stale tvrdim ze na konzolach sa budu hrat len pretekacky alebo arkadovky. Teda neviem akoby som natom hral MMORPG alebo FPSky, sice som videl akesi video ze nejaky manik rozbehal WoWko na Wii, no s tym gyroskopickym ovladacom mu to nejako bohvie hrat neslo
A to ze je PC hranie na okraji si nemyslim taktiez, sak nevidis tu skalu "hrackych" PC ktore maju nabuchane bedne, programovatelne mysky a klavesnice, superrychle LCD monitory, vela ramky a rychle procesory.